- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe-30
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy N Pad Protab 7 típusú tablet, amin 2.3-as android van.
Esetleg tud valaki abban segíteni, hogy lehet-e ezt upgradelni valami magasabb számú androidra? -
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Hozzájutottam két darab csoda tablethez. Point of View PROTAB2-IPS9-hez és Point of View PROTAB30-IPS10-hez.
Rootolni szeretném őket, meg ha van valami újabb cfw akkor azt rátenni. XDA-n néztem,de nem találtam semmit róluk. Hátha valakinek van még valamelyik modellje és valamit okosított rajta.
Elnézést ha offoltam.
-
Findzs
addikt
sziasztok
vettem egy point of view ProTab 3 XXL 10.1'' tabot új állapotú de használt
gondoltam kipróbálom a böngészőt, megnéztem vagy 3-4 oldalt erre kifagyott de olyan szinten, hogy hiába tapiztam vagy nyomtam bármelyik gombot nem reagált semmirehosszan nyomva tartottam a bekapcs gombot kikapcsolt, vártam kicsit majd újra be és szépen bejött az android
gondoltam szar a gyári böngésző rakok rá egy firefoxot
felrakom böngészek megint vagy 3-4 oldalt erre megint kifagymegint nem reagál semmire bekapcs gomb hosszan és kikapcsolt
várok kicsit bekapcsolom erre már nem akar visszajönni csak android szöveg van kiírva amin "mozog" a fény de már 20 perce ezt csináljapróbáltam resetet nyomni de semmit nem ér
most olvasgatom ezt a hangerő gomb fel + bekapcs gomb egyszerre témát ahol van valami recovery de hiába nyomom őket nem akar bejönni semmi
ha mindkettő egyszerre le van nyomva nem kapcsol be a tabpróbáltam a hangerő le gombot + bekapcsot azzal bekapcsol de ugyanazt csinálja, hogy eljut a logóig
köszi a segítséget
-
Buuster
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre jöttem.
Adott egy Point of View ProTab 2 (TAB-PROTAB2-IPS9). Egy problémája van, nevezetesen az, hogy nem akar bekapcsolni. Illetve töltés után pillanatok(szó szerint) alatt lemerül. Szerintem az akksival lesz a baj, de jó lenne ha ezt egy hozzáértő is megerősítené.
Illetve ha tényleg az a ludas, akkor nem tudnátok mondani valami megbízható és olcsó helyet(lehet Ebay is) ahonnan lehetne bele újat rendelni?
Előre is köszönöm! -
Darkness
aktív tag
Üdv!
az a helyzet, hogy baleset érte a PoV protab 27 -es tabletet (gyerkőcöké). a kijelzője kicsit megtört. de eddig nem találtam sehol olyan szervizt ahol az érintő kijelzőjét cserélnék. tudna valaki ajánlani szervizt, ahol ezt a cserét elvégeznék...? privibe is jöhet...
segítséget előre is köszönöm...
-
-
kelekyle
őstag
A topic eredeti témájától picit eltér de számomra egy fontos kérés/kérdés... És szerintem másnak is lehet, ha választ kapok és sikerrel járnék megfelelően dokumentálnám
Valaki mélyebben konyít itt a buherához ?
Adott egy Overmax TB-09B típusú tablet.
CM10-et szeretnék rávarázsolni... Felraktam scripttel a recoveryt, CM10-et is felraktam és működik, de a touch és a giro nem... ezért vannak compatibility fájlok... protab2xxl csomagot ajánlják sok overmax tabhoz lengyel fórumokon.
DE
A csomag tartalmaz egy bootloader mappát melyben 2 script van és az úgy megkavarja szegény tabletet (bootloaderbe ír valamit mert factory reset után is ugyanolyan a kijelzővezérlés). Amúgy compatibility pack nélkül vígan megy, szép képpel a CM10 és egeret rádugva próbáltam a rendszert, és hibátlan. Amúgy meg műküdik az érintő csak részlegesen: bal oldalt érzékel de invertáltan tehát teljesen másfelé megy az érintés mint amerre az ujjam de random irány
A hibás kép compatibility csomag telepítés után: -
Kviky
tag
Hölgyek, urak, senkinek nincs tapasztalata a Point of View Tablet PC ProTab 25 7"-ról?
Mennyit számít a felhasználásnál, hogy Cortex A8 1 GHz, vagy ALLWinner A13 1.20 GHz ketyeg a gépben?
Érezhető a 20%-os különbség, vagy ez nem ilyen egyszerű matek? -
Kviky
tag
Baromi jó z0d1AK tesztje a Concorde Tab ONE-ról köszi!
A Point of View ProTab 25 7"-ről nem találok tesztet. Mit tudtok róla, összehasonlítva az előzővel melyiket érdemes inkább megvenni, árban ugyan ott vannak.
-
Kviky
tag
Sziasztok!
A két 10 év körüli lányomnak szeretnék valami tényleg olcsó tabletet (hogy ne az én telefonomon akarjanak folyamatosan Angry Birds-özni és YouTube-ozni...)
Két modell között gondolkozom:
- Point of View ProTab 25 7″
- ConCorde tab ONEEnnél többet nem költenék rá, 2 db így is már több, mint amire gondolnék... Ahogy nézem eltérés csak a processzorok sebességében van, egyébként nagyságrendileg ugyan azt tudják.
Vélemény, melyiket érdemes venni és miért?
Köszi!
-
Kulinger
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket vegyem ?
WayteQ xTAB-100is vagy Point of View ProTab 2 IPS 9,7Előre is köszi
Vagy egyiket se de akkor mit ajánlotok?
-
Loituma69
őstag
Megvettem tesco gazdaságos MyAudio Tablet Series9 908A kütyüt. Első napi tapasztalatok fém ház tökéletes összeszerelés gyönyörű éles jól olvasható kijelző, hang jó minőségü kicsit halk, de a hozzá adott fülessel tökéletes. Működés gyors röccenésmentes, teljes magyarországi terméktámogatás, kb 10 városban kiépített szervízhálózat, tehát aki vidéki nem kell Budapestre felrohangásznia a problémái miatt /ha egyáltalán van/ 30gb felhő tárhely ingyen, kupon kártyás regisztráció, folymatos szoftverfrissítési lehetőség magyar nyelvő home page oldal! Wifi jelet iszonytos gyorsan veszi és tartja ilyen tabletem még nem volt ami ennyire jól kezelte a wifit! Alapból van a kütyün pl kiváló eBook olvasó szoftver, rendesen nyüstöltem tegnap net, eBook, filmnézés játék telepítés fel le használat nem tudtam kiakasztani, aksi 8000 mAh aksi van benne, 5 óra 30 perc használat után még 39% volt. Ez előtt használtam Concorde 7020, Protab2 xxl, Wayteq xTAB50-et, ezekhez képest magasan best buy vétel 44900ft-ért! Szerintem. Lesz időm készítek kis videót róla!
-
Loituma69
őstag
Ha valakit érdekel Point of View Protab2 XXL kis videó 10 perc : [link]
-
Loituma69
őstag
Lentebb sokat írogattam a protab2 XXL problémáimmal kapcsolatban, megoldódott a dolog. Wipe cache reset után. Ha valakinek fagyogat véletlenszerüen újraindul ez is egy megoldás lehet. Nálam bevált. Igaz majd kigúvatt a szemem a sok külföldi forumok olvasásától ,de meg lett a megoldás! Ezúton is köszönet kelzsocának.
-
Loituma69
őstag
Protab2 XXL-re tud valaki egy stabil jó romot!? Nem gyárit! A10-es a kütyü. Letőltési link jól jönne help please!
-
Loituma69
őstag
Segítséget kérnék! Vettem egy point of view protab XXL2 tabletet. Gyári 4.03 áprilisi kiadású rommal, atomstabilan működött, de nem volt kamera és g senzor se működött és játékoknál torzitott a hang, gondoltam egyet és a hivatalos oldalról letőtltöttem ezt a romot : PROTAB2XXL-Android 4.0.3_1828-20120725.zip z ott leírtak szerint pdf melléklet felraktam. Ezzel a rommal minden működik és gyorsabb lett a tablet viszont néha fagy és újraindul, ezért visszaraktam rá a gyári romot. Na most a problémám a következő ismét felszeretném rakni ezt a verziót : PROTAB2XXL-Android 4.0.3_1828-20120725.zip inkább néha fagyogasson, de működjön minden. A probléma a következő hiába nyomkodom a pdf által leírt billentyűkonbinációt ami ezidáig működött rom frissítéskor most nem működik és ahelyett, hogy megkezdhetném a frissítést mindig csak bekapcsol elindul normál indítással a kütyü tehát nem tudok romot frissíteni, mint írtam ezidáig tudtam, de most már nem megy a billenytűkonbináció! Mi lehet a gond help please mit lehet tenni!?
Elvileg ez volt a jó módszer : home gomb+power 1-2 sec, utána home nyomvamarad power 5x megnyom, ezután home+power+reset gomb, ezután home nyomva marad többi elenged és utána power 5x, de nem történik semmi! kelzsocának szólt volna privátba, de később olvastam, hogy ő nem válaszol pirvát üzenetekre. Bárkinek akinek ötlete van szivesen venném! -
-
Loituma69
őstag
Vettem egy Point of view protab XXL2 tabot az eladó gondolom röhög a markába!. A mostani rommal random szerüen újraindul kiakasztó, ezeknél a gagyi tipusoknál ez megszokott vagy ez inkább hardver hiba lehet? Hihetetlen módon a gyártó weboldalán van egy 2 napja feltőltött hivtalos ICS 4.0.3 rom. Azt felrakom a tabra az ott leírtak szerint utána mi dolog van még a tabbal, gyári visszaállítás rom frissítés után kell-e? Vagy egyszerüen csak be kell lakni!? Abban reménykedem, hogy a rom frissítés megoldja ezt a kikasztó újraindulási gondot
-
Loituma69
őstag
Mit tudtok erről a tipusról : Point of View Protab 2 XXL
A gyártó oldalán ezzel a névvel 2 gép van egyik 2.3 a másik 4.0 androiddal a 2.3 tipushoz 1.2ghz proci és mali 400 3d gyorsító van írva a másikhoz a 4.0 androidoshoz meg nincs feltüntetve a gpu tipusa, és van ahol nem 1.2 ghz a proci leírása hanem 1ghz!? Most akkor mi van help? Mennyire használható ez a kütyü játékra, lányomnak venném ócson használtan 34.000ft. Help please!? -
tjb007
nagyúr
WayteQ xTAB-100is, ConCorde tab 9.7 IPS, esetleg még a POINT OF VIEW ProTab 2 IPS de ez nem ér annyival többet mint amennyivel többe kerül.
(#15217) Sefter
A Plus -os tudtommal még nem vásárolható meg.
(#15219) Bonkheads
Az előbb már megkaptad a választ.
Teljesítmény, specifikáció és a minőség kb. mindháromnál egyforma, amivel a 7015 több az a valós support."concorde Tab7020 ha feltelepíttetem rá a ICS-et akkor azzal a plusz 4-5ezer forintal akkor az megfogja-e érni"
Nem fogja megérni. Régebbi konstrukció, a felsorolt háromnál jóval gyengébb.
-
ynot2day
csendes tag
Megtalaltam, hogy vmi wifi_idle_ms valtozot kellene beallitani egy settings.db nevu fajlban. Am nekem alapbol nincs benne, a hozzaadasra meg csak vmi windowsos sql szerkesztot hasznalo modszert talaltam a neten. Ennel egyszerubben - pl. egyszeru szoveg beszurasa - nem lehetne megoldani?
(Pov protab 2 ips, a wifi csak sokara kapcsol ki alvas modban.) -
ynot2day
csendes tag
válasz
Mittu88 #14470 üzenetére
Pov protab 2 ips:
Javult egy kicsit a helyzet, rajottem, hogy a "soha ne tartsa bekapcsolva a wifit alvas kozben" opcioval tenyleg csokken az alvas kozbeni fogyasztas. Mar csak az a bokkeno, hogy csak vagy fel ora mulva kapcsolja ki a wifit. Esetleg vmi tipp, hogyan lehetne ezt az idot konfiguralni?
Ez az akku ujrakalibralas dolog csak rootolas utan megy, ha jol latom. Azt meg nem akarom kockaztatni, hatha meg valoban visszaviszem a kutyut. De hallottam vmi temp rootrol, ami kevesbe veszelyes es csak atmenetileg ad root jogot. Vmi tanacs erre? -
ynot2day
csendes tag
válasz
Somacsek #14460 üzenetére
Üdv!
Egyre jobban az az érzésem, hogy vmi nem kerek ezzel a tablettel (POV Protab 2 IPS).
Éjjel a töltőn volt, végig ment a wifi, hiába állítom bárhová a kiválasztó kapcsolót (wifit kikapcsolja-e amikor alszik). Most beállítottam arra, hogy soha ne tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben, majd meglátom este, kikapcsolt-e.
Mondjuk azt én sem értem, miért erre írja, hogy megnövekedhet az adatforgalom. Még az is lehet, hogy csak vmi rossz magyarítás ez az ablak, majd megnézem, angolul hogyan szól pontosan ez a menüpont. Esetleg vkinek van ötlete?Az akksiról: Reggel 100%-nál bekapcsolva a képernyőt 10 perc index olvasgatás után 89% töltöttséget jelez. Ez normális?
Valahol olvastam vmi akkumulátor kalibrációról? Mi az? Nekem eddig 4xvolt feltöltve a masina és mindig 100%-ra töltöm egy egész éjjel, aztán 15-20%-ra merítem. Valami plusz okosságot kellene csináljak még? (Azon kívül, hogy visszaviszem a boltnak 8 napon belül .. ha ez az aksi téma így marad, akkor tényleg elszáll a bizalmam.)
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Somacsek #13245 üzenetére
Udv! Latva a pozitiv visszajelzeseket, en is beruhaztam egy pov protab ips-be. Alapvetoen tetszik, de van ket furcsasag:
1. Reggelre teljesen feltoltve, nappalra sleepben hagytam a kutyut, bekapcsolt wifivel, kb 10 orat. Garantaltan semmi hasznalat mellett estere mar csak 70% a nafta. Ez normalis? A wifit nem allitja le ha nem hasznalom?
2. Gyakran nagyon docogos a wifi. Ami nagyon furcsa, a speedtestes app feltoltesre pl. 1.5 Mbpst, mig lefele csak 0.2 Mbpst ad. Fogom a moto defymet, az lefele ugyanakkor, ugyanott 6 Mbps. Mar probaltam masik csatornara tenni a routert, semmi hatas. Valami otlet?
Amugy neked wifizes mellett mennyit bir a masina? -
Tim82
félisten
válasz
z0d1AK #14069 üzenetére
Az biztos, én is P1000-ről fórumozok most. De nem is írtam, hogy az olcsó kínai tabletekkel volna egy súlycsoport.
Viszont ha már amúgy is tablet-topikban vagyok, akkor létezik olyan tablet, amelyik:
- unibody vagy legalább fém hátlapos kivitellel elérhető?
- van rá vagy hamarosan jön az ICS?
- legalább 1024 x 768-as felbontású, IPS kijelzővel rendelkezik?
- van benne BT és tud OTG-t?
- van hozzá magyarországi garancia/support?Eddig egy ilyet találtam, az a POV ProTab 2. A Wayteq és a Concorde modelljeinél vagy a BT, vagy a fém kasztni hiányzik. Szolgáltatótól talán még lehetne Huawei Mediapad-et venni, de jelenleg hűségszerződést nem vállalnék be - egy év múlva jár le a jelenlegi - és inkább 9,7" körüli modell érdekelne (a 7" sokszor kicsi képregényolvasáshoz, igazából ez a fő okom, ami miatt elkezdtem körülnézni, ráadásul nem fontos a beépített 3G).
-
z0d1AK
nagyúr
Itt van előttem a két Point Of View tablet, a ProTAb 2.4 XL és a ProTab 2 IPS.
Mind a kettő olyan szinten szar, hogy senkinek sem ajánlom!
Olyan szinten nincs optimalizálva a rendszer és a kijelző, hogy szó szerint használhatatlan.
Lesz róla videó, de az egészen biztos, hogy elrettent mindenkit majd. -
z0d1AK
nagyúr
Point of View-ra vágyóknak üzenem, ha minden igaz a napokban a következőkről lesz videóm:
Point of View ProTab 2.4 XL 8"
Point of View ProTab 2 IPS 9,7" -
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy videót, ahol kicsit nyomkodom a Protab2-t: link
Üzemidőről még nem tudok sokat mondani, nem értem rá folyamatosan használni, de persze azért babráltam. Így kb. másfél napot bírt. Éjszaka, készenlétben 1%-ot veszített a töltöttségből, de nem tudom, mennyire megbízható ez az adat.
A gyári böngészőt lecseréltem, mert elég akadozós lett a böngészés rajta valamiért. Opera Mini van most, azzal sokkal gyorsabb a netezés. NAS-ról szépen tudok filmet nézni 720p-ig, a g-s routerem már nem bír többet.
Az egész rendszer megfelelő sebességgel dolgozik, jól lehet lépkedni az appok között, tenni-venni. Azért vannak akadások, de nem veszés. Aki ebben az árkategóriában gondolkozik, annak el kell fogadnia, hogy ez a konfiguráció hamarabb eléri a határait, mint egy két-négymagos tábla, vagy egy iPad.
Az én vásárlásom oka főleg a kíváncsiság volt, de pl. sokat utazó diákoknak nagyon ajánlható egy ilyen gép, vagy második gépnek bárkinek.
Ja, lemértem többek kérésére: 640g. -
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Végül kíváncsiságból beneveztem egy Point of View protab 2 IPS-re.
Első benyomások:Anyaghasználat és összeszerelés minősége rendben. A hátlap valami alu ötvözet, az Apple-nél valószínűleg soha nem fogják ezt az anyagot használni, de nekem semmi problémám vele.
A képernyő szép, betekintési szögek jók. A kapacitív képernyő reszponzív, finom érintésekre reagál.
A neten és a dobozon a procit "up to 1,2Ghz"-nek írják, de eddig csak 1 Ghz-et láttam. Szépen, akadásmentesen lehet a home screen-en pakolászni, beállítani a gépet. Az alap böngészőt próbáltam, a sebessége elmegy, ha már betöltötte teljesen az oldalt, rendesen lehet görgetni-nagyítani. Szöveget megfelelően tördeli. Market eléggé meg tudja fogni, ha egyszerre sok mindent telepítek.
Angry Birds akadásmentes. Skype megy. Full HD trailert röccenés nélkül viszi, könnyedén tekeri.
Most töltőn van, nem valami gyorsan megy bele a nafta. Remélem merülésnél is ezt a tempót produkálja.
POV oldalán találtam egy frissítést, fel is toltam. A build száma lett 4.005, nem tudom mit jelent. Gépelés jobb lett tőle, az biztos.
Összegzés nagyon rövid használat után: eddig csak iPad 2-őt használtam, ahhoz képest persze döcögősebb a rendszer helyenként, de fele pénzért csodát nem vártam. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Ha valaki kiváncsi rá, nézze meg ezt a videót: link
Egy Yinlips M907-et mutatnak be, ez pedig tökéletesen egyezik a POV gépével (a memóri méretét leszámítva, mert nekem csak 8GB). Nálam is pont így működik a tablet, csak én magyarul beszélek hozzá
-
klepto
addikt
A fórumot folyamatosan olvasva, és z0d1AK videós teszt előzetese alapján, 2 típusra szűkítem le az általam kinézett tabletek számát
A harmadik kiszemeltet, a WayteQ xTAB-100is-t elvetettem, mert z0d1AK videójában nagyon nem tetszett az, ahogy akadozott a honlapon a kiemelt képes ajánlatok közötti váltásoknál.
A két maradék, a ConConrde 9.7 IPS, és a POV ProTab2 IPS (bár erről szinte semmi infót nem találtam).
A ConCorde-ban a márka fóruma, és a támogatottsága ami szimpatikus, a POV-ban meg a dizájn valahogy jobban tetszik (főként a hátlapi nagy logóra gondolok), és a POV billentyűzete az, ami még inkább szimpatikussá teszi a tabletet. A képek alapján olyan Asus érzésem támad, csak nem 170.000.-Ft-ért, hanem jóval olcsóbban.
Ami a POV-ban nem tetszik, az a hazai támogatottság hiánya; bár már beszerezhető hivatalos forrásokból, a ConCorddal ellentétben.
Szerintetek melyik a jobb gép, vagy ezek nagyjából egy kutyák, és azonos a megbízhatóságuk? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Somacsek #12969 üzenetére
Köszi! Jó lenne, ha egy tulaj véleményét is olvashatnánk. Igaz internetes vásárlásnál "4. §15 (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat", de azért ezt inkább kihagynám.
Ebben az árkategóriában, a WayteQ xTAB-100is, ConCorde tab 9.7 IPS, POINT OF VIEW ProTab 2 IPS 9.7 közül érdemes választani, vagy van még más is, hogy ne legyen annyira egyszerű a kérdés?
A POINT OF VIEW valamiben gyengébb a másik kettőnél?
-
Somacsek
csendes tag
Tovább fejtegetve, ha kell a Bluetooth, akkor a 60e Ft-os árkategóriában a Point of View tabletje marad, hazai vásárlás esetén. Arra ráadásul 2 év a gari. Nyilván addigra levélnehezék lesz belőle, de hátha azt is jelenti, hogy bíznak a minőségükben. Sajnos elég kevés infót találtam a neten a POV ProTab 2 IPS-ről, szóval ha valakinek van valami tapasztalata, ossza meg!
-
laxus
csendes tag
Üdv, elkezdtem nézelődni a 10"-os tabletek között és most találtam egy harmadikat a ConCorde tab 9.7 IPS és a WayteQ xTAB-100S mellett. A Point of View ProTab 2 9,7”-es IPS tabletről volna szó. [link]
Eddig is tudtunk a létezéséről csak elég magas áron debütált és jól elfelejtette mindenki. Most azonban teljesen véletlenül megakadt a szemem rajta, miközben iponon nézegettem a tableteket. Jelenleg 64 ezerért árulják, ez egy picivel több a másik kettőnél. [link]A 3 készülék paraméterei elég hasonlóak (10"-os ips kijelzőre gondolok itt főként). Az xTabtól kicsit tartok, mert olvasgattam a fórumot és elég sok baj van vele (aksi, nem ébred fel). A ConCordot meg még nem is lehet kapni.
Mit gondoltok erről a jövevényről? Így képről nem tűnik olyan rossznak, azért mégiscsak kapott egy szép fémvázat. Esetleg valakinek van vele valamilyen személyes tapasztalata? Vagy valami tesztnek is örülnék. -
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni jövőhetén egy "Point of view protab 2 xxl" nevű tabot. Van valakinek valamilyen tapasztalata erről a gépről?
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni jövőhetén egy "Point of view protab 2 xxl" nevű tabot. Van valakinek valamilyen tapasztalata erről a gépről?
-
törölt tag
sziasztok.
egy gyors kérdésem lenne. kissé megtúrtam a netet, de vagy tényleg nincs, vagy csak rossz keresőszavakkal dobálóztam...
ha nincs gps ill 3g attól még lehet market gyárilag? a kiszemelt a point of view protab 2 xxl lenne, van rá gyári 4.0 frissítés, de igazából ha nincs rá market akkor nem sokat ér, ahogy láttam nagyon közösségi fórumok sincsenek ezzel kapcsolatban (mármint ezen csodára utólag rávasalni a marketet...)
még mindig van ilyen jellegű megkötés a droidban és maradt is 4.0 alatt, vagy nem?
előre is köszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
stewe2 #10463 üzenetére
Az első blokk felejtős/nem ajánlott, a másodikból egyedül az Archos 80/101 G9 és a POINT OF VIEW ProTab2 XXL az amire azt lehet mondani, hogy használható és nem valami ezeréves kaka.
Ami még ajánlott azok a WayteQ, ConCorde tabletek, a Vodafone Smart Tab széria (bár ezeknek egyedi rendszercsatlakozójuk van) és a Wi-Fi only Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is."Számít a méret, vagy van fontosabb tényező is?"
Minden tényező fontos, a méret meg egyéni preferencia kérdése.
"A felsorolt gépek processzorai között mi a különbség, mit érdemes és mit nem?"
Egyenként végigmenni mindegyiken nem fogok, a lényeg, hogy olyan tabletet semmiképpen se vegyél amiben VIA8650(ilyen van ebben is: [link] ), RK2818, TCC8908, MSM7227 SoC van, ezeket kerüld.
"A játék fontos szempont, melyik 3d-s gyorsító használható?"
Mindegyik normális SoC -ben található GPU használható.
"Hogyan működik az android frissítése, fel lehet (fel tudok) rájuk rakni ICS-t?"
Ha elérhető az adott típusra akkor igen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
question man #10420 üzenetére
Ezen gondolkodtal mar?
Point of View Protab 2 XXLSzerintem nem lehet nagyon rossz, ha lehet hinni a tesztenek:
http://www.guru3d.com/article/point-of-view-protab-xxl-tablet-review/2Es az ara sem szornyu:
http://tablet-pc.arukereso.hu/point-of-view/protab-2xxl-10-p65875397/En resistive kijelzoset nem vennek.
Ha tenyleg konyvolvasasra kell, meggondolnam a 8" 800x600 keszuleket.
Az lehet, hogy olcsobb lehet, de te tudod, majd eldontod. -
arakhe
csendes tag
Jaj és ami még kimaradt,Wifi kellene,hogy legyen benne.Mivel nem értek hozzá,igazából nem tudom,hogy ez alap e mindegyikben.Sokat irtatok a wayteq xpad-70-ről.Ez megfelel a kritériumoknak?A másik amit nézegettem az a Point of View ProTab 2XL 8.Véleményetek?
-
DJGABI
addikt
Ha már Point of View: a Mobii Tegra ára is már 60k alá ment [link] ennyiért pedig tegrás, 3.2-es gépet máshol nem kapni. Oké, gyárilag egy kalap kaki a szoftver, a kijelző sem az igazi. De erről van már teszt, az ember tisztában van a képességeivel, nem úgy mint a Protab2 XXL-nél (kijelző gyanítom ugyan az lesz, a 4GB rom az pozitív, valamivel könnyebb is, n-es wifi, de minden másban gyengébb, mint a Tegra).
-
toldy
őstag
Srácok,
Mostmár idehaza is elérhető a PoV ProTab2 XXL tabletje. Az árha, még kedvezőbb is mint a népszerű xTab-100nak.
A hír topicban tjb007 felvetette hogy elírás van a soc képességeiben, de utána ő is "belezavarodott". Végül lehet tudni hogy akkor mi is van benne pontosan? Valamint a korábbi pov gépek milyenek? minőség, összeszerelés és support. Erősen gondolkodom egy tableten, eddig az xtab-100at néztem de az elfogyott ( tudom van még aprón).
-
Steve-0
őstag
Sziasztok, vmilyen olcsó tabletet keresnék szüleim számára "karácsonyra" igazából kapcsolattartás véget lenne fontos, tehát Skype videótelefonálás jól fusson rajta, ezen felül böngészésen kivül másra nem lenne használva. Árilag lehetőleg minél olcsóbban, persze értelmes keretek között. Remélem tudtok segíteni
Hirtelen magamtól ezt találtam:
Point of View ProTab 2 ~ 40e
Cortex A8 1.00GHz • 512MB • 4GB NAND Flash • (IGP) shared memory • 1x USB 2.0 (micro USB)/WLAN 802.11bg • mini HDMI • microSD-Card Slot (microSDHC-kompatibel) • Webcam (2.0 Megapixel) • 7" WVGA kapazitives Multi-Touch Touchscreen (800x480) • Android 2.3 • Li-Polymer-Akku (1800mAh)Üdv.
-
losi73
senior tag
üdv ebben a készülékben milyen gpu van tudnátok ismét segiteni?
Point Of View PROtab 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest