- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Végül kíváncsiságból beneveztem egy Point of View protab 2 IPS-re.
Első benyomások:Anyaghasználat és összeszerelés minősége rendben. A hátlap valami alu ötvözet, az Apple-nél valószínűleg soha nem fogják ezt az anyagot használni, de nekem semmi problémám vele.
A képernyő szép, betekintési szögek jók. A kapacitív képernyő reszponzív, finom érintésekre reagál.
A neten és a dobozon a procit "up to 1,2Ghz"-nek írják, de eddig csak 1 Ghz-et láttam. Szépen, akadásmentesen lehet a home screen-en pakolászni, beállítani a gépet. Az alap böngészőt próbáltam, a sebessége elmegy, ha már betöltötte teljesen az oldalt, rendesen lehet görgetni-nagyítani. Szöveget megfelelően tördeli. Market eléggé meg tudja fogni, ha egyszerre sok mindent telepítek.
Angry Birds akadásmentes. Skype megy. Full HD trailert röccenés nélkül viszi, könnyedén tekeri.
Most töltőn van, nem valami gyorsan megy bele a nafta. Remélem merülésnél is ezt a tempót produkálja.
POV oldalán találtam egy frissítést, fel is toltam. A build száma lett 4.005, nem tudom mit jelent. Gépelés jobb lett tőle, az biztos.
Összegzés nagyon rövid használat után: eddig csak iPad 2-őt használtam, ahhoz képest persze döcögősebb a rendszer helyenként, de fele pénzért csodát nem vártam. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Ha valaki kiváncsi rá, nézze meg ezt a videót: link
Egy Yinlips M907-et mutatnak be, ez pedig tökéletesen egyezik a POV gépével (a memóri méretét leszámítva, mert nekem csak 8GB). Nálam is pont így működik a tablet, csak én magyarul beszélek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged