Új hozzászólás Aktív témák

• Somacsek

csendes tag

Sziasztok!

Végül kíváncsiságból beneveztem egy Point of View protab 2 IPS-re.
    Első benyomások:

Anyaghasználat és összeszerelés minősége rendben. A hátlap valami alu ötvözet, az Apple-nél valószínűleg soha nem fogják ezt az anyagot használni, de nekem semmi problémám vele.

A képernyő szép, betekintési szögek jók. A kapacitív képernyő reszponzív, finom érintésekre reagál.

A neten és a dobozon a procit "up to 1,2Ghz"-nek írják, de eddig csak 1 Ghz-et láttam. Szépen, akadásmentesen lehet a home screen-en pakolászni, beállítani a gépet. Az alap böngészőt próbáltam, a sebessége elmegy, ha már betöltötte teljesen az oldalt, rendesen lehet görgetni-nagyítani. Szöveget megfelelően tördeli. Market eléggé meg tudja fogni, ha egyszerre sok mindent telepítek.

Angry Birds akadásmentes. Skype megy. Full HD trailert röccenés nélkül viszi, könnyedén tekeri.

Most töltőn van, nem valami gyorsan megy bele a nafta. Remélem merülésnél is ezt a tempót produkálja.

POV oldalán találtam egy frissítést, fel is toltam. A build száma lett 4.005, nem tudom mit jelent. Gépelés jobb lett tőle, az biztos.

Összegzés nagyon rövid használat után: eddig csak iPad 2-őt használtam, ahhoz képest persze döcögősebb a rendszer helyenként, de fele pénzért csodát nem vártam. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Ha valaki kiváncsi rá, nézze meg ezt a videót: link

Egy Yinlips M907-et mutatnak be, ez pedig tökéletesen egyezik a POV gépével (a memóri méretét leszámítva, mert nekem csak 8GB). Nálam is pont így működik a tablet, csak én magyarul beszélek hozzá :)

Új hozzászólás Aktív témák