- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Végül kíváncsiságból beneveztem egy Point of View protab 2 IPS-re.
Első benyomások:Anyaghasználat és összeszerelés minősége rendben. A hátlap valami alu ötvözet, az Apple-nél valószínűleg soha nem fogják ezt az anyagot használni, de nekem semmi problémám vele.
A képernyő szép, betekintési szögek jók. A kapacitív képernyő reszponzív, finom érintésekre reagál.
A neten és a dobozon a procit "up to 1,2Ghz"-nek írják, de eddig csak 1 Ghz-et láttam. Szépen, akadásmentesen lehet a home screen-en pakolászni, beállítani a gépet. Az alap böngészőt próbáltam, a sebessége elmegy, ha már betöltötte teljesen az oldalt, rendesen lehet görgetni-nagyítani. Szöveget megfelelően tördeli. Market eléggé meg tudja fogni, ha egyszerre sok mindent telepítek.
Angry Birds akadásmentes. Skype megy. Full HD trailert röccenés nélkül viszi, könnyedén tekeri.
Most töltőn van, nem valami gyorsan megy bele a nafta. Remélem merülésnél is ezt a tempót produkálja.
POV oldalán találtam egy frissítést, fel is toltam. A build száma lett 4.005, nem tudom mit jelent. Gépelés jobb lett tőle, az biztos.
Összegzés nagyon rövid használat után: eddig csak iPad 2-őt használtam, ahhoz képest persze döcögősebb a rendszer helyenként, de fele pénzért csodát nem vártam. Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Ha valaki kiváncsi rá, nézze meg ezt a videót: link
Egy Yinlips M907-et mutatnak be, ez pedig tökéletesen egyezik a POV gépével (a memóri méretét leszámítva, mert nekem csak 8GB). Nálam is pont így működik a tablet, csak én magyarul beszélek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest