- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Gondolkozok egy tableten, de tanácstalan vagyok.
A legfontosabb, hogy olcsó legyen, emellett persze használható is.
Találtam egy modellt, ami jónak tűnik: MyPad S7, és még árban is elmegy.
Tudnátok róla mondani pár szót?
Ez a tablet elég lehet átlagos felhasználásra (játék, net, youtube)?
A telefonoknál tele van a hócipőm a pici ramokkal, és a pár telepített játék utáni "kevés a belső tárhely" kiabálásokkal
Ez a tablet elvileg jobban áll ramok terén; ezzel nem járhatok így?
Mennyire megbízhatók a MyAudio termékei?
Esetleg tudnátok jobbat ajánlani hasonló áron?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok ismét!
Egyszer már kérdeztem, de most elakadtam, ezért újból kérdeznék
Szeretnék a páromnak egy tabletet.
A keret 30-40.000.-Ft, kikötés, hogy új legyen magyar nyelvű Androiddal (a legjobb lenne a 4.0-as, de ez nem kizárólagos feltétel), valamint fontos még a megbízhatóság!
A tablet, a következő dolgokra lenne használva:
Internet böngészés
Online játékok
Online videók (YouTube, és egyéb, internetes oldalakra beágyazott videók)
JAVA futtatás
Skype akadás mentes futása (a percadó bevezetése miatt, családi kapcsolattartásra, a mobiltelefon családi csomagja helyett)
Ami még fontos lenne, az:
Android marketről eltöltött játékok, és egyéb appok gond nélküli kezelése
Nagy RAM, és még nagyobb ROM a sok app tárolása és telepítése miatt.
Ami nem lényeg, az a beépített 3G, mert csak itthon, megosztott WiFi-vel lenne használva, hurcibálva nem lenne a gépecske.
Laptopra se pénz, se szükség sincs igazán, és ágyba fekve azért egy tableten böngészni mégiscsak kényelmesebb, mint laptopon
Ti, melyik gépet ajánlanátok ezekre a célokra?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz yerico #12111 üzenetére
yerico:
A Java alatt olyan oldalak kezelésére gondoltam, mint a jojatek.hu.
Én ezt még soha nem próbáltam mobilon, de tableten talán előkerülne, ezért merült fel bennem a JAVA futtatása.tjb007:
Végül is a nagy ram annyira nem fontos, ha nem akad a tableten az Android, a nagy rom viszont tényleg az, hogy elég tárhely legyen az appok futtatására!
Szóval továbbra is várom a segítségeteket, hogy mit érdemes venni az alábbi felhasználásra; max 40.000.-Ft-ig:
-Internet böngészés (Flash támogatással)
-Online játékok
-Online, és offline (letöltött) videók nézése (YouTube, és egyéb, internetes oldalakra beágyazott videók)
-Online, és offline zenehallgatás,
-Skype (lehetőleg teljes kompatibilitással, a percadó bevezetése miatt, családi kapcsolattartásra, a mobiltelefon családi csomagja helyett)
-Android játékok (3D-s is)
És talán még egy fontos dolog, a kijelző ne legyen túl érzékeny, és a felbontása a lehető legtöbb appal legyen kompatibilis![ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Én is
Ezt szeretném megtudni, és ezért tettem fel a kérdést
Miért, egyébként szerinted nincs?
Csak halkan jegyzem meg, pc-ből már 50.000.-Ft környékén össze lehet rakni monitor nélkül egy ilyen használatra tökéletesen elegendő gépecskét, csak az ugye nem olyan piciHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz petipetya #12164 üzenetére
Hát ez az, ezért tablet
Nem tudnál ajánlani valamit, ami megfelelne nekem?
Nagyjából tudod, hogy mi a háklim, a felhasználási területet meg leírtam.
Szerinted, mi elégítene ki hosszú távon?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz ronson #12166 üzenetére
De nekem akkor is tablet kell, csak nem akarok magammal, és párommal kibabrálni; nem akarok úgy járni, mint a HTC mobilommal (ezt petipetya tudja részletesebben), ezért is kérem a segítségeteket.
Persze némi kompromisszum belefér, de azt hiszem, nem támasztottam túl nagy követelménytSzerk:
petipetya: Köszi[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Chapel #12170 üzenetére
Ami a pénz nem számít dolgot illeti, ha így lenne, én is iPad-et vennék, és iPhone-t, de sajnos nem születtem grófnak…
petipetya:
Tulképp bármi jó, ami kínai, de 800-1200Mhz közötti procival szerelt, és normális GPU van benne; mondjuk egy Mall 400-as, és 4-8GB ROM; vagy azért nem ennyire egyszerű a helyzet?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Üdv!
Gondolkoztam picit, és arra jutottam, hogy egy 7”-os tablet lehet, hogy pici lenne méretben.
A nagyobb képátlójú tabletek között árban és tudásban a ConCorde tab 9.7 IPS tetszene.
Erről, mi a véleményetek?
A felbontása jónak tűnik; 1024x768, de a képaránya 4:3, ami picit aggaszt.
Ez a képarány mennyi hátrányt jelent a játékok kapcsán?
A játékok többsége 16:9 specifikus, vagy ennek igazán nincs jelentősége?
Sok olyan app van, ami csak azon a felbontáson indul el, amire megírták?
Általánosságban a ConCorde márka mennyire megbízható, és az eladott darabszámok százalékában mennyi éli túl akár évekkel is a garanciájának a lejártát?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
A ConCorde tab 9.7 IPS-ről mi a véleményetek?
A 4:3-as képarány mennyi hátrányt jelent a játéknál, és az egyéb alkalmazásoknál?
Sok olyan app van, ami csak 16:9-el kompatibilis és 4:3-as felbontásnál el sem indul, vagy képesek az alkalmazások és a játékok alkalmazkodni a különböző képarányokhoz, és felbontásokhoz?
Általánosságban a ConCorde márka mennyire megbízható, és az eladott darabszámok százalékában mennyi éli túl akár évekkel is a garanciájának a lejártát?
A véleményeket és a segítségeteket előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12395 üzenetére
Szóval akkor bátran megvehetem?
Angry Birds, YouTube, és Skype rendben?
A kijelzője szebb, mint egy átlagos TFT-LCD monitor?
Az akku idő kevésbé számít, úgyis az esetek 90%-ban házi használatra lenne; másodgépnek szeretném a páromnak
Ja és még egy kérdés: mikrofonos fülest kezel (a Skype miatt)?[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz gipsztigris #12405 üzenetére
Köszönöm a véleményed; akkor alighanem megvan, hogy mit kap az asszony
-
klepto
addikt
Sziasztok!
A WayteQ xTAB-100is és a ConCorde tab 9.7 IPS tablet közül melyiket érdemesebb megvenni?
Tulajdonságok terén nekem nagyon hasonlónak tűnnek, viszont ami feltűnt, hogy a WayteQ némileg olcsóbb (kb. 5000.-Ft-al), rendelkezik beépített Bluetooth-al, de cserébe elvileg 200Mhz-el gyengébb a processzora, ami egy 1Ghz-es RK2918 Cortex A8 a Concorde-nál viszont egy ALLWinner A10 dolgozik 1.20 GHz-en, ami szintén egy Cortex A8 CPU.
A GPU pontos típusa egyik tabletnél sincs feltüntetve a hivatalos oldalon, de a ConCorde-ban elvileg egy Mali 400 dolgozik a PH! Teszt alapján.
Az utolsó különbség ami feltűnt, hogy az xTab WiFi-je picivel gyengébb, mivel csak b/g szabványt kezel, míg a ConCorde elvileg b/g/n-es WiFit kapott.
Szóval ennyi az eltérés első ránézésre.
Szerintetek, melyik lehet a jobb, és miért?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Talán ebben a fórumban merült fel (és nem csak általam) a kérdés a WayteQ és a Concord tablet kapcsán az RK2918 (WayteQ), és az A10 (ConCorde) közötti különbség.
Nos én találtam egy videós benchmark tesztet, amit megosztanék veletek is: [link].
Ami nekem picit érdekes, hogy az A10, és a Mali-400 több pontot ért el, mint a Rocki a GC800-al, mégis a Mali volt az, ahol nem minden teszt indult el, ami a GC800-al vígan lefutott.
Ezért a program általi teszteredmény számomra kicsit furcsa; mintha a számításba nem vette volna bele az el nem indult teszteket a program, és csak a maradék tesztek futása alapján pontozta volna az eredményt a Malinál, míg a GC800 "lassúságába" a többi elindult tesztprogram eredménye is beleszámított volna
Aki nem így látja, magyarázza meg, hogy miért jobb a Mali, mint a GC800Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
A fórumot folyamatosan olvasva, és z0d1AK videós teszt előzetese alapján, 2 típusra szűkítem le az általam kinézett tabletek számát
A harmadik kiszemeltet, a WayteQ xTAB-100is-t elvetettem, mert z0d1AK videójában nagyon nem tetszett az, ahogy akadozott a honlapon a kiemelt képes ajánlatok közötti váltásoknál.
A két maradék, a ConConrde 9.7 IPS, és a POV ProTab2 IPS (bár erről szinte semmi infót nem találtam).
A ConCorde-ban a márka fóruma, és a támogatottsága ami szimpatikus, a POV-ban meg a dizájn valahogy jobban tetszik (főként a hátlapi nagy logóra gondolok), és a POV billentyűzete az, ami még inkább szimpatikussá teszi a tabletet. A képek alapján olyan Asus érzésem támad, csak nem 170.000.-Ft-ért, hanem jóval olcsóbban.
Ami a POV-ban nem tetszik, az a hazai támogatottság hiánya; bár már beszerezhető hivatalos forrásokból, a ConCorddal ellentétben.
Szerintetek melyik a jobb gép, vagy ezek nagyjából egy kutyák, és azonos a megbízhatóságuk?[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
"olcsó, műanyag állvány"
Szóval akkor csak a színe "cover aluminum" nem az anyaga?
És ez a beleállítás mennyire stabil, ha nem asztalon van használva?
Akkor ennél a megoldás jobb a ConCorde billentyűzetes műbőrtokja?
A ConCorddal kapcsolatban azt olvastan a ConCorde saját fórumán, hogy a 3,5-es jack cask output, és nem kompatibilis a mikrofonos headsetekkel; pedig az jó lenne a Skypehoz nagyon…
Ez még a nyűgöm a ConCorde-dalHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Mandarinn #13108 üzenetére
Cortex A8 mindkettő, de mégsem azonos.
Ugye az egyik RockChip RK2918-at, és GC800-as GPU-t használ, a másik meg Allwinner A10, és Mali400-as GPU-val van szerelve.
Gondolom az A8 csak egy utasításkészletet jelent, és a procik között (most a GPU-t nem számítva) azért van egyéb eltérés is; mint asztali gépeknél az Intel és az AMD között, vagy ezeknél a kínai csippeknél ez másként van; és semmit nem jelent a gyártó (vagy márka?) neve?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz tjb007 #13114 üzenetére
Akkor mi a tényleges különbség RockChip RK2918 és az Allwinner A10 között?
Csak az órajelben (1Ghz vs. 1,2Ghz) és a GPU-ban (GC800 vs. Mali400) térnek el egymástól, vagy akad más is?
Eddig azt hittem értem, de most már kezdem érteni, hogy halvány lila gőzöm sincs ezekről a procikrólSzerk:
vamzi: Köszi[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz z0d1AK #13259 üzenetére
Pedig nagyon várom én is a készülék kiveséző tesztedet, mert a WayteQ és a Concord között vacillálok én is, és nagyon kíváncsi lennék a két gép közötti tényleges, és lényegi különbségre (a GC800 és a Mali-400 miatt) még a vásárlás előtt
-
klepto
addikt
Megszületett a teszt a WayteQ tabletről végre
Az alapján annyira nem rossz, de Jim-Y tapasztalata alapján azt hiszem a ConCorde jobban megéri az árát
Akinek meg kell a beépített Bluetooth, annak marad picivel drágábban a POV tabletje, bár Somacsek hozzászólása alapján ennél is nyerőbb a ConCorde gépe.
Szóval a sorrend szerintem a következő:
Sebesség alapján:
Concorde
Point of View
WayteQ
Tudás alapján:
Point of View
Concorde
WayteQ
A negyedik versenyző, a MyTablet S9 pedig egyelőre a kakukktojás kategória tényleges információk, és tapasztalatok nélkül.[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Erre gondoltam én is, bár a cikkben a sebességbeli akadozásokat nem minősítették annyira zavaró hibának mint te, viszont ha a C tényleg olajozottan működött, utána a W hibája biztosan sokkal zavaróbb, mint egymagában használva
Egyébként a C puritánsága nem tetszett nekem sem, de téged olvasva vetettem el a W-t, és foglalkozom egyre komolyabb egy ConCorde tab vételével (bár a POV még ott motoszkál a fejemben)Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz tjb007 #13355 üzenetére
Vasárnap, Máj. 13-án írtam egy levelet a MyAudio-nak, ezeket a kérdéseket feltéve;
"Tisztelt MyAudio!
A MyPad Series 9 tablet pc-vel kapcsolatban lenne párkérdésem, mivel több, egymástól eltérő információt találtam az adott tabletrőlaz interneten.
Pontosan milyen típusú és mekkora órajelen járó processzorkerült beépítésre a MyPad 9 tabletbe?
Milyen grafikus gyorsító került beépítésre?
Bluetooth kapcsolatra képes-e a készülék?
Valóban létezik a tabletből 8, és 16Gb tárolókapacitássalszerelt változat is; és ha igen, elérhető-e már mindkét változat?
A tablet alkalmas-e mikrofonos headset fogadására, és ezen keresztüli skype videóhívásra?
Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm;"
de még nem kaptam választ a levelemre
Ha válaszolnak, megosztom veletek is az információtHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
"A készüléket el lehet küldeni tetszés szerint: postán, csomagküldővel, futárral címünkre ennek feladási díja az ügyfelet terheli; a szervizben végrehajtjuk a frissítést ( garanciálisan) és visszaküldjük futárral a tulajdonosnak. Ennek feladási díját pedig mi fizetjük."
Na ez a hozzáállás az, amire én is csak azt tudom mondani, hogy abszolút korrekt, és tisztességes!!!
A nyáron meglesz a tabletem, és az ilyen hozzáállás miatt 99,9%, hogy a ConCord mellé teszem le a voksomat (na meg azért is, mert a többi cég gépe sem erősebb ezért a pénzért)Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Picit régebben (cirka 1 hete) szóba került többünk által a MyPad S9.
Már pár napja hivatalosan is elérhető a tablet mindkét verziója raktárról, a MyAudio honlapján.
Változott-e azóta valami a bemutatóval, teszttel kapcsolatban; várható-e valamiféle anyag erről a tábláról a közeljövőben?
Véleményem szerint már csak ennek a gépnek a bemutatója, de még inkább a tesztje hiányzik a hazánkban hivatalosan is beszerezhető azonos árkategóriában induló tabletek csoportjából, és szerintem nem csak én lennék rá kíváncsi
Ha még ez is meglenne, akkor lenne teljes a kép, a magyarországi kínálatrólHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz klepto #13697 üzenetére
És szoftveresen mennyire recegős a Concordhoz képest?
Nem vettél észre rajta szoftveroptimalizálatlansági bakikat?
Van mellette másik tabod, vagy próbáltál másokat is?
Árkategóriájában mennyire állja meg a helyét?
Ha most kéne választanod; ismét megvennéd a MyAudiot, vagy mást választanál helyette?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Nos, meglett nekem is a tabom, amit a páromnak vettem.
Végül is egy MyAudio S9 tablet lett az ára miatt, amit az Interspárban, egy 20%-os promóció keretében, 47.990.-Ft-ért kaptam meg.
Remélem annyit megért
Hogy miért pont MyAudio?
Mert a Spárban csak ez az egy típus voltHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Milyen tabletet vegyek?
Most kaptam vissza az 1 éve vásárolt MyAudio tabletem árát, nem javították, a boltban ahol vettem pedig nem tudtak cserekészüléket adni.
Amire kellene böngészés, facebook, és játék.
Kritérium; 9.7", esetleg 10.1", IPS, vagy jobb kijelző, erős, gyors CPU/GPU; max. 70.000.-Ft.
Kérdés: minden tablethez külön töltőt adnak (plusz 1 hibaforrás; a MyAudioban is a töltő csatlakozó ment tönkre), vagy létezik olyan tábla, amelyet USB-ről lehet tölteni; mint az okostelefonokat?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz tjb007 #38951 üzenetére
Köszi
Ezt a WayteQ xTAB-100dci-t már nézegettem, de picit drágállom; bár igazság szerint ezért írtam 70.000.-Ft keretet.
Viszont a MyAudio csak 48000.-Ft volt...
Ez ér annyival többet, amennyivel drágább?
Esetleg olcsóbban hasonló minőséget tudnál ajánlani?
Ha nem vagy ha az olcsóbb (50-60.000.-Ft közötti árkategóriában) lényegesen roszabb, akkor megcélzom a WayteQ xTAB-100dci-tHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz tjb007 #38953 üzenetére
MyAudio Series 9 volt a neve (száma); az első(?) 9.7IPS tablet volt talán a Myaudionál, egy egymagos 1,08Ghz proci 1GB RAM, és 8GB háttértár volt benne.
Nem volt vele bajom igazán, csak a töltőcsatlakozó feküdt ki, meg egyszer teljesen összeomlott a szoftver, ami egy 4.0.3 ICS volt.
Ha ennél jobbat találok jó áron, annak igazán örülnék.
Ez a tábla már nem kapható tudtommal, akkoriban 3 táblája volt a MyAudionak, egy 7"-os, ez, meg egy 10.1-es, ha jól emlékszem rá.
Fontos még a fentieken kívül hosszú garancia, a megbízhatóság,é s egy elfogadható hazai támogatás!Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Meghalt a Prestigio tabletem
Ez már a második táblám volt 2 év alatt (az első egy MyAudio volt), és mindkettőnek ugyanaz lett a baja; a töltőcsatlakozó.
A Prestigiot azért vettem, mert itt a fórumozók szerint az egyik legjobb minőségű tablet a "gazdaágos" kategóriában; és valóban a körítés nagyon jónak tűnt, ennek ellenére mégsem volt hosszú életű.
Még szerencse, hogy ez is 2 év garis volt.
A kérdésem az, hogy milyen tabletet tudnátok ajánlani 60.000.-Ft, és 10" környékén, ami USB-ről tölthető, és nem ilyen (szerencsétlen) vékony csatis töltőn keresztül?
Esetleg érdemesebb választani egy ilyen mezei kínai tábla helyett egy iPad Mini-t 82.000.-Ft környékén?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz parandroid #46253 üzenetére
A Nexus 7 pici
Jó lenne az eredeti 60.000.-Ft körüli összegből megúszni; de, ha, esetleg, ha nagyon rászánom magam, akkor talán a sima iPad Mini még beleférne, de a Retina változat, vagy a nagy már abszolút nem
A párom sem örül a ráfizetésnek, de azt is belátja, hogy nincs értelme évente szenvedni a szervizzel.
Ő azt mondja, neki nem is kell igazán tablet, de azért hiányolja
Én azért vagyok bizonytalan, mert attól félek, hogy a 9.7" után a 7.9" nagyon pici lesz a hétköznapi használatban (sok net, kevés játék, és némi, bár egyre több videó nézés).Alex91
Miért mondod, hogy hosszú távra nem lesz jó az iPad Mini?
Műszakilag van kínai szinten; vagy a szoftvertámogatottsága fog megszűnni az újabb típus megjelenése miatt?Mindenki:
Tényleg; meddig él, hány évig támogat az Apple egy terméket, ill. lehet-e frissíteni a Minit a legújabb OS-re most, vagy a későbbiekben?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Ragnar95 #46257 üzenetére
Mennyire kompatibilisek visszafelé az alkalmazások?
Leginkább az érdekelne, hogy a legújabb appok is futnak még a régebbi iOS-en, vagy az újakhoz mindíg a legújabb OS kell?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Ragnar95 #46263 üzenetére
Köszi
Most visszatérnék picit az Androidos kérdésemre.
Milyen tablet, tabletek vannak 60-80.000.-Ft között, amik USB-ről tölthetők, és 10" körüli kijelzővel szereltek?
Más:
9.7"-os táblák után mennyire lenne kicsi, pontosabban kevésbé élvezhető egy 7.9"-os tablet; a fent leírt felhasználásra (40% net, 30%videó (YouTube), 30% játék)?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz tjb007 #46268 üzenetére
A bolt, ahonnan a Prestigio Multipad 9.7 táblámat vettem, nem tud szerezni Asus-t...
Ami a linket illeti köszi; félek, nagyon pici lesz a 7.9"Alex91:
Köszönöm a linket, de ennyit tényleg nem tudok rá áldozni; már a 80 is picit sok így év elején, hiába van 60.000.-Ft-l csereutalványom
(az a 20k plusz is megterhelő, a 60k meg esélytelen...)zoltan6:
Nekem ez egy ötlet, hogy hátha az nem hal be; be eddig mindkét táblámon, egy Prestigio, és egy MyAudio pont a töltőcsatlakozó adta meg magát...
Én már nem merek ilyen csatis táblát venni; mert nem hiszem, hogy ez pechszéria lenne, és nem konstrukciós hiba, hogy ezek a vékony vackoknak az aljzatai döglenek meg a táblában; javíthatatlanul
Tényleg; másnál nem halnak be az ilyen töltővel árult a táblák 6-10 hónap alatt; csak nálam?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest