- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Valamelyik nap vettem egy Prestigio 7" pro duo tabletet 36000-ért 2 év rendes bolti garanciával.
Van normális honlapja,de úgy látom északi szomszédainknál hamarabb megjelent,ők foglalkoznak vele fórumokban is.
Kicsit vaciláltam,mert se egy teszt,videó nincs még róla milyen is,kipróbálni személyesen szintén nem volt alkalmam,így látatlanban rendeltem meg.
Eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok,régebben volt már mindenféle tablettám ,de most egy Nexus 7-esem van így egymás mellett ehhez tudom hasonlítani.
Nagyon jó minőségű ips panel,pixelhibamentesen,az érintője használhatósága,érzékenysége olyan mint a nexusé,görgetésnél nem túl érzékeny és kattint rá olyan dolgokra amikre nem akarok,de nem is kell ráfeküdni.
Teljesen akadásmentes,alap ics van rajta, piszok gyorsan bootol,egy két saját gyártmányú programmal(ebook olvasó,amin alapból sok mindenféle nyelvű,köztük magyar könyvvel is , és egy jó kis noteszprogram).
Sebessége alig marad el az N7-től,antutuban 6700 körül adott,de a másik 11000-hez képest nem fele olyan gyors.(Érdekes).
Ezt játékokban se lehet feltünően észre venni.
Nincs kasztni recsegés,kijelző bevilágítás,egyedűl a hangszóróján lehetne kevesebb basszus,mert rezegteti az egész tabletet.
Az akkuja kb. 4 órát bír netezéssel,nem dobálja a wifit,érzékenysége egyforma a nexussal,mert azt laptoppal(Lenovo y560) hasonlítottam össze kint az utcán talált wifikkel,ami jól vizsgázott.
Adnak hozzá egy nagyon igényes műbör tokot ,puha belsővel.
Melegedni alig melegszik ,nem úgy, mint a kétmagos aml proci az aurora 2-ben.
Ha a többi terméke is ilyen minőséget képvisel,fogok venni belőlük majd.(pl.:10.1" 3G-s,mva paneles tabbletjük).
Ha valakit érdekel csinálok egy kis videót róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air - 16 GB
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest