Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdoom
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a vakufoltot hogy tudnám eltüntetni egy ember arcáról.
Próbáltam a helyi javítóval és klónozóval is de egyik sem jó nagyon látszik a retus.
Köszi előre is! -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem gond az OFF kérdésem jobb helyet nem találtam neki.
Adott egy arckép amiről szeretnék valami filterrel "meseszerű" rajzot csinálni.
A végeredmény egy pólóra kerülne nyomtatásban, tehát nagyon egyszerűen csak pár vonalból kell állnia de felismerhető legyen az arc.Üdv,
Misi[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz misirulez #20058 üzenetére
Ez még nem off
Első sorban ki kell vágni a háttérből, utána meg tudni kellene, hogy merre tovább, mert ha csak vonalrajz kell, akkor nem is tudom talán b&w majd treshold vagy stamp irányba mennék, de mindkettőnél kell hegeszteni, hogy felismerhető maradjon. Ha tényleg csak pár vonal kell, és érzed a késztetést, akkor átrajzolhatod új rétegen, vagy vannak ceruzarajzos filterek is, próbálgatni kell, hogy melyikre gondoltál. Vannak külön pluginek is, de nevet nem tudok mondani, egyik kollégám anno sokfélét kipróbált, mutogatta, de hogy mi volt a neve... majd mondják a többiek.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
OhAi27
tag
hello!
nem szoktam ilyet kerni, de most kenytelen vagyok mivel technikai hatter hianyaban szamomra kivitelezhetetlen most a dolog.
Ez a kis ikon kellene nekem vektorosan a szoveg nelkul.
Koszi elore is!
szerk: vectormagic nalam epp nem elerheto mielott meg valaki javasolna.
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz OhAi27 #20061 üzenetére
Erre találod. Kisebb képet nem találtál?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
ViZion
félisten
válasz Pityu. #20066 üzenetére
Ahhoz kicsi türelem kell, keresel egy hasonló zászlót, free transform + perspective és berakod a mostanira. Megkeresed a betűtípust beírod a szöveget, abból a 3D hatásra volt itt is példa, de talán ehhez a vetett árnyék is elég, ööö... kezdésnek. Nem néztem alaposabban milyen effektek vannak még, ha most ismerkedsz PS-el, akkor első hsz és olvasás.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
kmisi99
addikt
Egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy van egy teljesen átlagos kép amit pólóra szeretnék nyomtatni, de a kép fehér vásznon van. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy csak a kép legyen és ne legyen vászon? Így ott a csúnya fehér keret is a kép körül. Erre gondolok [link]
Vagy mivel a nyomtatók nagy többsége úgyse tud fehéret azt a részt úgy is ki fogja hagyni és csak a képet nyomtatja?
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz kmisi99 #20074 üzenetére
Amúgy nagyon off, de még ha nyomtatják is az anyagra dtg nyomtatóval érezhetően ott lesz a fehér háttér, mert az is a kép rész, ergó arra a részre fehéret fog nyomtatni a gép, ami azért érezhetően elüt majd a póló anyagától.
Én kijelölném az egyszinű hátteret, aztán megfordítanám a kijelölést, és az ábrát háttér nélkül elmenteném png-be, úgy márt tuti a nyomtatásHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, tudtok valami viveza-hoz hasonló plugint ps-hez? nagyon bejövős, de túlságosan erőforrásigényes esetleg silver effex szintű vagy jobb bw-plugint?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
BonFire
veterán
válasz Hintalow #20075 üzenetére
Ha már pólóminta, akkor amúgy is Illustrator, azzal lekontúrozod, kijelölöd a fehér hátteret (egy katt), majd kitörlöd (egy gombnyomás). És a vektoros mintát küldöd a nyomdába, aminek a nyomda örülni fog.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz jjeahh #20076 üzenetére
Szia!
Mit tud ez a viveza, amit a Ps alapból nem? Ugyanis a Ps-ben is lehet szelektíven, kijelölések nélkül állítani a tónust és a fényeket. Pl ott a Color Balance, ott külön állíthatod az árnyékot, középtónust és csúcsfényt. A Hue/Saturationnal, egy-egy színtartományt állíthatsz tetszés szerint. A Vibrance egy olyan okos szaturátor, amely csak az alulszaturált színeket telíti, a telteket békén hagyja. A Levels-szel a fényerő-kontrasztot állíthatod. Ott van az Exposure, amellyel az expón hangolhatsz, és végül – de nem utolsósorban! – ott vannak a színgörbék, amellyel tényleg bármilyen tónust elérhetsz.
Amit ezen a példa képen látni, azt Ps-ben kitt-katt megcsinálhatod mindenféle csodaplugin nélkül.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
tikshow
addikt
válasz BonFire #20078 üzenetére
Ahogy néztem videót, a kép különböző pontjaira lehet ilyen opciókat behúzni, és egybe van a millió csúszka nem külön-külön. Hogy ez mennyire hasznos passz, egyszer majd lehet kipróbálom.
Más, erre a PhotoshopKiller -re lehet érdemes lesz figyelni az UI/UX WebDesignereknek. ~1,5 hónap múlva kiderül mit tud.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Készítettem egy meghívót PS-sel, de a nyomdász kérte,hogy vektorosan küldjem el, mert egyszerűbben tudja igazgatni... Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
ViZion
félisten
-
Mirman
őstag
Üdv , lenne két nagyon alap kérdésem , hogy lehet ugyanakkora pixelméretű képet létrehozni mint egy már megnyitott képen lévő réteg vagy kijelölés ? A másik kérdés hogy hogy lehet rétegeket fileok közt mozgatni ? Köszi előre is .
-
ViZion
félisten
válasz Mirman #20085 üzenetére
A kijelölés aktív, nyomsz egy ctrl+C -t és utána új doksit kezdesz, az lesz a mérete. Ha doksin belül kell, akkor vágómaszk a legegyszerűbb sztem, BonFire blogban van tutorial hozzá.
Másikra: megnyitod mindkettőt és a réteget nem a palettáról, hanem a képről húzod át, fent a fülre, majd mikor megnyílik, akkor bele.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
BalanceR
addikt
Villámkérdés:
Van valami jó kis plugin, action, akármi amivel két különböző képelemet azonos színezetűvé lehet tenni gyorsan, és viszonylag pontosan?
(ha kell belövöm manuálisan,solid color / gradient rétegekkel keverési módokkal RGB curve-ökkel... Most csak valami gyors "átmeneti" megoldást keresek...)[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BonFire
veterán
válasz BalanceR #20096 üzenetére
Volt anno egy olyan plugin a Photoshopban, hogy Match Color. Ezzel egyforma színezetűvé tehetsz két egymáson lévő réteget, és így akár arra is használhatod, hogy két kép színezetét összehangold. Azt hiszem, az Image-►Adjustment menüben kell keresni.
-
Met
nagyúr
Keresek egy weboldalt, ilyen gyűjtőoldal szerűség, mint ez.
Talán ugraphics a neve de a google nem találja és minden áron unigraphics-ot akar keresni.
Céges gépen bent van a kedvencekben de már eljöttem bentről"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest