- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz kampobasszo #20301 üzenetére
A kivágások nagyon rondák. Ilyet kiskoromban ollóval csináltam utoljára. Mindenképp finomíts a maszkon… Ja, most nézem, nincs maszk! Ebben az esetben kezdd elölről, használj maszkot, és a fejlett kontúrkereső eszközöket.
Az árnyékukat rajzold meg, mert így a talaj fölött lebegnek.
Dodge toollal, szedd le a képükről, karjukról lábukról az árnyékot, mert ott árnyékosak, ahol nem kellenének, ergo csak egy félhüle nem szúrja ki, hogy valami nagy rendellenesség van a képen.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Pala
veterán
válasz BonFire #20302 üzenetére
+ a méretarány sem az igazi a baloldali autóroncshoz viszonyítva. Előrébb kellene hozni őket, vagy lekicsinyíteni.
Illetve a színvilág sem egységes. A karakterekről kicsit lejjebb kellene venni a szaturációt + adni neki egy kis sárgás tónust, vagy valami. Kicsit fakítani őket. Akár még egy kis blur is mehetne rájuk, hogy jobban beleilleszkedjenek a háttérbe. De mindezek előtt valóban a pontos(abb) kivágás lenne az elsődleges.
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz kampobasszo #20305 üzenetére
Na, most aztán a tükrözéssel összevissza vágtad az egészet. Az egyikre jobbról süt a nap, a másikra balról!
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Pityu.
nagyúr
-
Dinter
addikt
Üdv!
Mivel én nem nagyon értek a Photoshophoz s egyéb más programokhoz, megkérlek titeket, hátha tudtok segíteni. Van egy kép, ami széles és alacsony, nekem meg pont fordítva kéne, hosszú és keskenynek kéne lennie, hogy telefonon be tudjam állítani háttérképnek.
kép: [link]
Na ez telefonon így néz ki: [link]Akkora rész fér ki, mint amit kijelöltem, U-tól a P betűig. Meg lehetne-e oldani, hogy Ramos legyen középen, és a felirat, hogy teljesen kiférjen? A telefon felbontása 480*800px.
Köszönöm.
-
sanyixXx
senior tag
válasz Dinter #20312 üzenetére
elég nyilvánvalóan lejön itt, hogy ezt a képet nem mobil háttérnek lőtték, mivel fekvő. itt kb. el is kéne engedni ezt és új kép után nézni...
ha mégis nagyon de nagyon de nagyon ezt a képet akarod a telefonra, akkor retusálj hozzá felfelé és lefelé, amíg el nem éred a megfelelő képarányt. addigra Ramost viszont már csak nagyítóval fogod megtalálni. itt újra eljutottál oda, hogy egyszerűbb lenne elengedni a képet és újat kéne keresni.
megteheted persze, ha nagyon de nagyon szeretnéd a képet a mobilodra, hogy megkeresed az eredeti fotót valamelyik képügynökségnél, arányosan megvágod, hozzáretusálsz alul és felül, végól pedig ráteszed a feliratot magad. majd rádöbbensz, hogy egyszerűbb lett volna ezt elengedni ezt a képet és keresni egy újat.
ha pedig még mindig nagyon de nagyon kell a kép a telefonra, akkor lásd példámon, hogy az előző bekezdés javaslatát már el is készíthettem volna azalatt, amíg ezt a postot megírtam vagy simán elengedhettem volna a képet és kereshettem volna újat.
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
akyyy
senior tag
Photoshop CS2-ben olyan segítség kellene, hogy:
ha a kijelölő eszközzel akarom kijelölni egy képet, de monjduk a végét nem látom és a kép szélére viszem az egeret, akkor túl gyorsan kezdi el görgetni az egészet, és persze hogy igy nem ott fog megállni az egész, ahol kéne.
az a baj hogy céges ps, otthon akármelyik ujabbat használom, ott sose volt ilyen probléma :d
egyébként a céges CS2-t nincs mod valahogy frissíteni ujabbra?
-
BonFire
veterán
Ez nem Ps specifikus probléma! Ha az egeret kiviszed a képből (bárhol) ugyanezt a sebességet fogod tapasztalni. Persze normálisabb gépen. A kijelölést nem így kell elvégezni. Egyébként nem mondtad, hogy melyik kijelölőeszközről van szó, csak gyanítom, hogy a Gyorskijelölőről, mert a többit nem így használjuk.
Gyorskijelölővel is lehet területeket külön hozzáadni vagy elvenni. SHIFTtel hozzáadsz, ALTtal elveszel. A képkivágást meg Szóközzel tologatod.
Lehet frissíteni, az Adobe-nál pontosan le vannak írva a feltételek, mely változatról lehet akciósan upgrade-elni CC-re, és az előfizetéses modell cégek esetében sokkal kedvezőbb a teljes licenc kifizetésével szemben.
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok,
Van ez a kép: [link]
Hogy lehetne megcsinálni, hogy a függőles kopáscsík nyomok ugyanúgy bozonton is látszódjanak? -
ViZion
félisten
válasz wattafaka #20328 üzenetére
Ezt mivel hoztad össze? Delíriummal?
Maszkot rá és törölgess bele halványan valami szabálytalan ecsettel. Tökéletes nem lesz, de sokat tanulhatsz. Részletek az első hsz-ben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
rii
nagyúr
sziasztok
OSX-re tudtok valami ingyenes font-szerkesztgető programot?
csak van egy karakter aminek szörnyű a kerningje ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, tudom ez itt off, de az a topik elég kihaltnak tűnik, és sürgős lenne a dolog valakinek vmi ötlete?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
nem lett kisebb...egy stock oldalra kéne, gondoltam a felhasználatlan munkáimat felrakom, de .ai, .eps a követelményük, és max 1 megás lehet... ez azért elég durva, mert szinte az összes grafikám 1mb fölött van, fogalmam sincs hogy lehetne kisebben elmenteni
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ViZion
félisten
Mai epic:
Végre időben kezdtük összerakni a hirdetési újságot (sosem rajtam múlott). Jöttek a cuccok. Mondják, h hétfői leadás. Mondom no-no, az fura lenne. Jah, nem, kedd reggelre kell. OK, csak 2 oldal kúszik, ill. annyi sem, mert a vázlatból szokás szerint kihagytak párat... lol. Az igényesség nem hátráltathat.Ma délután felhívott az ügyfél, h hétvégén összeszedi a cuccokat, lesz neki 5 oldal. Mondom annyi hely nincs már. Pedig de. Szombaton _megpróbálja_ küldeni. WTF?
Este hív a góré, mondja, h +4 oldal és a jóembernek 5 oldala lesz középen. Mondom mikorra kell leadni?
- Hát keddre, de ezt már mondtam.
Jah, cimbora, akkor még 1,5 oldal hiányzott, most meg hiányzik 6 oldal, amiből 5 talán esetleg szombaton itt lesz (nem lesz, ismerem a hirdetőt már). Készítsem el, küldjem vissza, javítjuk (vasárnap velem levelez majd az ügyfél, aki sztem itthon sem lesz az ünnep miatt...) és kedden reggelre a nyomda serverén legyen? Valaki valami jó cuccot szippantott, mert ilyent csak ott látni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
lofagi
addikt
Úgy látom van mit olvasni visszafelé, hogy eddig miért nem kerestem rá erre itt PH-n, nem is értem. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
TheProb
veterán
Üdv!
Szeretnék pólóra nyomásra alkalmas képeket csinálni, de netről vadászott képek közül elég kevés van meg nagy felbontásban. A kérdésem az lenne, hogy 1-1 ilyen egyszerű képből ugye lehet vektorgrafikát csinálni, nem? Ha igen akkor milyen úton-módon?
Ezekről a képekről lenne szó, tudom, hogy nem mindegyik egyszerű, de próbáltam azért olyanokat összeválogatni ami minimalista/kevés árnyalatból, színből állnak. Persze ami olyan, annak elsőbb kivágni a hátterét, stb.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
CJ4567
nagyúr
válasz krisz12356 #20348 üzenetére
Kijelölöd varázspálcával, majd jobb gomb, fill, content-aware fill.
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest