- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz huliganboy #20599 üzenetére
Hát, sajnos a reklámért fizetni kell. Nem akarok újabb fórumtagot magamra haragítani a véleményemmel, de barátnőnek szülinapra, évfordulóra, meg kisgyereknek ajándékba szoktunk karitatív munkát végezni, de egy banner az reklám, amivel pénzt keresel, és akkor már fizess te is az elkészítésért, mert profin össze kell rakni, hogy az a reklám el is érje a célját. Ehhez pedig nem elég kattintódroidnak lenni, az általad felsorolt dolgokkal mind tisztában kell lenni: tehetség, esztétikai érzék, hozzáértés szükséges hozzá.
Nem zárom ki, hogy valaki megcsinálja ingyen, az az ő dolga, de szerintem nem sokan fognak utána kapkodni.
Ui.: Tényleg nem a flém kedvéért, de azt, hogy „társadalmi munkában üzemeltetem” azt bárki mondhatja! Miért higgyük el?
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
huliganboy
addikt
válasz BonFire #20602 üzenetére
Szia!
Félre értesz pontosabban félre tájékoztattalak itt titeket. "Banner" alatt nem a tipikus bannert értettem, hanem a weboldal fejlécében megjelenő "logót". példának...
Szóval nem szeretnék pénzt keresni vele!!!
-
Met
nagyúr
válasz huliganboy #20603 üzenetére
Magyarul egy fejlécet szeretnél készíttetni egy weboldalra
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
huliganboy
addikt
IGEN Köszönöm!!
Van egy amit örököltünk, de az eléggé "elkopott" már. Illetve kicsit modernizálni szeretnénk a weboldalt kezdve a fejléccel.
Nem tudom hogy tudlak meggyőzni hogy társadalmi munkában végeztük. De természetesen az oldal címe publikus és ha rá nézel láthatod szerintem hogy nem pénzért készítjük.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz huliganboy #20605 üzenetére
BonFire arra gondolt hogy egy boltnak kell egy banner amit kirakhatnak más oldalakra reklám gyanánt.
Nyugi nem akarja leharapni a fejed csak voltak már ebben a topicban érdekes dolgokkicsit modernizálni szeretnénk a weboldalt kezdve a fejléccel
Ez viszont nem jó, a fejléc szerves része a weboldalnak, együtt kellene modernizálni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
huliganboy
addikt
Valahol el kell kezdeni
Tudom, hogy sok "troll" van, és én is gondolkoztam hogy most írjak e vagy ne, mit fog a közösség hozzá szólni mivel "mással dolgoztatok", de úgy gondoltam, ahogy én műholdas fórumokon segítek, hát ha itt is lesz olyan ember aki szán erre időt, veszíteni nem veszítek max a nevem csorbul...
Az alap téma marad ha minden igaz!
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
-
BonFire
veterán
válasz huliganboy #20606 üzenetére
A foci úgy en bloc nem érdekel, a nyírbátori meg a kisvárdai meg még kevésbé. Tehát ilyenről szó nincs. Amúgy sem hagyom, hogy a személyes kötődéseim befolyásolják az üzleti tevékenységemet. Ha a kisvárdai futball klub megbízna egy munkával, biztos, hogy nem utasítanám vissza, akkor sem, ha véresszájú Nyírbátor FC szurkoló lennék. A munka és a magánélet nem keveredhet egymással.
Amúgy megnéztem az oldalt, és több sebből is vérzik. Lehet, hogy lassan el kellene gondolkoznotok egy teljes felújításon, mert ez így eléggé szedett-vedett, és kábé tíz éve sem számított valami szépnek. Csak gondolom, nem volt más. De erről a klubnak vagy szakosztálynak vagy mifenének kell dönteni, és ha már fejlécet cseréltetnek, akkor dizájnt is kell. Kompletten. Vannak milliószámra ingyenes WordPress sablonok, amelyen nagyon jól használhatók kis pénzű befektetők számára. Nézz ezeknek utána első körben. Utána, ha már van egy ízléses és egységes kinézet, akkor vissza lehet térni a fejlécképhez.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
rii
nagyúr
sziasztok
textilfestés felől szeretnék érdeklődni, hogy BP-en lehet valahol 30x30 vagy 40x40 vagy 60x50 -be textilre festetni?
bagaboo-ék csinálnak táskát, de sajnos a fedlapra nem tudnak teljes egészben lefedő ábrát válallni,
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ViZion
félisten
Legtöbb dekoros tud nyomtatni festővászonra, náluk érdeklődj. Alapanyag drága, ha nincs raktáron, akkor nem fog ekkorkáért rendelni egy tekercsel...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
rii
nagyúr
-
pufancska
tag
Hali, ha elmentek valamit pdf-ben úgy hogy közben nincs háttér (vagyis transparens) és mindezt PS-ben hajtom végre, hogyan, vagy mit kell beállítanom, hogyha újból kinyitom PS-ban. AI-ban akkor a háttér szintén transparens maradjon. Én nem tudtam megoldani, mivel mindig létrehozott egy fehér hátteret.
Megoldható valahogyan? És, ha igen, hogyan? -
ViZion
félisten
válasz pufancska #20619 üzenetére
PS-el is lehet háttér nélküli pdf-et menteni. Viszon t a PS-el készült PDF elég problémás, sok nyomda nem szereti, mert még distilleren át kell küldeni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
BonFire
veterán
válasz pufancska #20622 üzenetére
Egyébként csak egy jó tanács az ilyen öntökönszúrások ellen: ami nyomdának megy, azt rakd össze Illustratorban (akkor is, ha csak egy bitképet tartalmaz!), és megkíméled magad az ilyen fölösleges körök lefutásától.
-
Wyll
őstag
Uraim!
Mi a neve ennek a betűtípusnak?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
lofagi
addikt
Ha esetleg innen nem tudná valaki, még itt is megpróbálhatod, hátha edzettebbek a fiúk.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Wyll
őstag
válasz lofagi #20630 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen topik is
De közben már megvan intelligens kutatással
A Dripping Marker[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, megvettem az alkalmazás androidos verzióját, most próbálok tutorialokon eligazodva haladni, az alkalmazásban lévő pár darab kifejezetten hasznos.
Viszont nem találok vmit amit most használnék, két képet akarok úgy kombinálni, hogy váltogatni akarom mi legyen előtérben illetve háttérben.
Nem is tudom hogy lehetne ezt jól kifejeznem, pl fás liget és fa mögé helyezni vkit úgy, hogy a fa által takart részét törölni, hogy a fa maradjon, vagy pl most havert akartam börtönrácsos előtérbe helyezni, de hiába rakom be, a rácsozatot nem tudom törölni, a srác lesz előtérben, kitakarva a rácsokat.
Windows rendszert használó telefonon láttam ilyen alkalmazást, ott ecsettel lehetett törölni, vagy éppen láthatóvá tenni amire szükség volt, egy kattintással lehetett váltogatni a két kép között.
Tutorial is jó lenne ahol ezt átolvashatnám, ha egyáltalán jó helyen járok ehhez a kérdéshez.
Köszönöm a segítséget!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ViZion
félisten
válasz S e t h #20632 üzenetére
Androidra PS... Gondolom Te más perverzióktól sem riadsz vissza. (nincs szmájli, vacak most a PH!)
Komolyan: "desktop" verzióban maszkolás, össszefoglalóban tutorial egy tucattal van róla. Androidon ilyennel magunkat sz***ni derék dolog, abban sztem sok segítségre ne számíts...
-
spiky03
veterán
Abban kérnék segítséget, hogy azt, hogy tudom megcsinálni, hogy van egy több soros szöveg és a felső sortól lefelé halványodjanak a sorok?
Vagy, hogy keressek rá a neten?Valamint az istennek sem találom azt a videót, amiben az egyedi alakzatú szövegdobozok tutorial van.
Pedig egy párszor már megnéztem, használtam, de most nem találom.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
válasz spiky03 #20636 üzenetére
A szöveg rétegen létrehozol egy maszkot, azt fekete-fehér színátmenettel kitöltöd (shiftet lenyomva, hogy tökéletesen függőleges legyen) és a "Levels" csúszkáival tudod állítani a mértékét az átlátszóságnak.
A szövegdobozt pedig így tudod megcsinálni. Mellesleg youtube-on a "photoshop text box" szavakat beírva ez volt az első találat.
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz #16514048 #20637 üzenetére
Az gagyi! Mi van akkor, ha a kép a szövegdoboz közepén van? Próbáld meg azon körbefuttatni a szöveget.
Itt az igazi ultimate módszer!
spiky03: A szöveg folyamatos halványítására nem csak a maszk a módszer: egyszerűen soronként kijelölöd és más színt adsz neki.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Neten találtam egy ilyen logó félét,valaki megtudná nekem csinálni vektoros formában,transparens háttérrel?
Elég ha csak a körvonalak megvannak,de ha belső színezés is megy az nagyon jó.
Kicsit belekontárkodtam már,ezért recés a széle. [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ViZion
félisten
...arról nem is beszélve, hogy a topik célja, a progival kapcsolatos segítségnyújtás, nem a mindenféle feladat megoldása. A legjobb még mindig az, amikor jött a srác, hogy kiadványt csinálna, hogy kezdjen hozzá... Elég konkrét kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest