Hirdetés

Teljesen új nevezéktant alkalmaz az Apple

Az új iPhone-ok, mert három lesz, teljesen eltérő séma szerint kapják a megnevezéseiket, de mindegyik a 11-es jelzetet fogja viselni.

Az iPhone X után joggal merült fel a kérdés, hogy akkor most merre. Erre a választ a következő generáció csak részben adta meg. iPhone XS és XS Max. És persze XR. Ezt már nyilvánvalóan túlzás lett volna tovább tekerni, úgyhogy eddig is jó esélyt láttunk arra, hogy az idei széria visszatér az arab számozáshoz. Az ESR Gear listája alapján nem tévedünk. A kiegészítő-gyártó ajánlatában három iPhone tok is szerepel, mind iPhone 11 névvel. De idén is három készülék érkezik.

[+]

Az alapmodell valószínűleg iPhone 11 néven, a nagyobb verzió viszont nem szimplán nagyobb lesz, de úgy tűnik funkcionalitásában is többet kínál majd. Az iPhone 11 Pro jó eséllyel támogatja majd az iPad Proval bemutatott stylust, és ennek lesz egy nagyobb változata, az iPhone 11 Pro Max. Sehol egy Plus, vagy R, SE, esetleg c, ahogy az iPhone 5c esetében. A méretek sem a prósághoz igazodnak, állítólag az iPhone 11 Pro lesz a legkisebb 5,8 hüvelykes panellel, majd az iPhone 11 6,1 hüvelykes kijelzővel és a legnagyobb a 11 Pro Max lesz 6,5 hüvelyken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés