Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Forza_JUVE

    aktív tag

    Szép jó estét mindenkinek!
    Még 1 kérdésem lenne, mielőtt az őrületbe kerget ez a kissé elhamarkodottan megvásárolt NAS326 !!!! :(((
    Tudtok-e esetleg olyan app-ot, ami képes normálisan megjeleníteni pl. egy, a NAS-omra feltöltött fotó albumot ... és meg is lehet osztani azt, amolyan "Google Drive-osan" pár ismerőssel??
    Napokig kűzdöttem a NAS-on lévő saját app-okkal, de mindegyik szar ... a hozzávaló, Google Play-ről letölthető mobil aplikációk (ZyxelCloud, ownCloud stb.) egyenesen botrányosak.

    Még a Plex Media server érne valamit, de hiába csengettem be 1500 Ft-ot, csak pár új funkciót kaptam a basic verzióhoz képest (pl. a feltöltött filmeknél van hivatalos előzetes :C )... fotóalbumot is meg tudok osztani, csak épp a címzett (aki persze szintén le kell töltse a Plex-et és be kell regelnie ... de mondjuk ez még beleférne) nem tudja megnézni, hogy mit is osztottak meg szerencsétlennel, csak ha ő is beköhög 5 EUR-t !! HAVONTA !!! Ez egy vicc !!!

    Szóval íme az ördögtől való, lehetetlennek tűnő szándékom:
    - lövök egy pár fotót a telefonommal csak úgy lazán
    - feltöltöm ftp-n vagy egy app-on keresztül a NAS-ra a telomról
    - megosztom pár címzettel az albumot, akik nem csak 1-1 linket látnak a fotókhoz [kép] , amikre rákattintva letöltik az adott fotót az eszközre, hanem kedvükre lapozgathatják őket!

    Létezik erre megoldás??
    Ezek felejtősek!

    Köszönöm előre is a segítséget!! :R :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák