Hirdetés
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
szatomi30
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a csodazip feltelepítése garanciavesztéssel jár? Válaszatokat előre is köszönöm!
Tomi
-
pch
senior tag
Erre valaki? :
47639http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
hr2
őstag
válasz maggi1886076 #47642 üzenetére
És se nagyon használtam a gyárit.
Szerintem is ez a legjobb. -
Devid_81
félisten
Bocs ha volt már ez a kérdés.
Keresgéltem a fórumon de lehet rossz keresőszavakat használtam.
Wifi kilőve, net nincs az előfizumon, ha rányomok az időjárás widgetre akkor az biza lefrissül.
Hogy csinálja ezt? Mobilhálózatok/adatok engedélyezése kikapcsolva.
Valahol még kell piszkálni valamit, hogy ne menjen ki netre?
Böngészőt néztem, nincs net azt írja....
-
apeelme
addikt
válasz Devid_81 #47661 üzenetére
(#47661) Devid_81:
akkor az biza fizikailag lehetetlen...
ha előfizus vagy minden szolgáltatónál van vmi alap net horror áron amit te nem kérsz de mégis van...ööö ha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok/adatok akkor meg pláne nem mehet...(#47658) pch: bemásolom neked a romban lévő rövid leírást:
Using 16bit transparency can improve scrolling performance, but may cause visual artifacts (requires reboot)
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
SD kártyán "LOST.dir" nevű mappában mi rejtőzik?Törölhető?
-
szatomi30
tag
Akkor tehát ha én feltettem régen a csodazipet és utána rá frissítettem 2.2-re akkor nem vesztettem el a garanciámat? T-Mobile oldaláról töltöttem le a 2.2 telepítőt és az útmutató alapján feltelepítettem.
-
Devid_81
félisten
-
Psychonaut
veterán
Foleg kelzsoca, de a tobbiek figyelmebe is: ZTE Libra 2.3.5 - LETOLTHETO, HIVATALOS!
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Ja, igen a jó öreg symbian, na azzal kezdtem Én is az Okostelózást.
3650-6630-6220c....hát úgy 2001 óta volt vagy 40-45 készülékem.
(#47680) HollyBoni
Nekem a gyári ROM kb. max. 2 órát volt fent, míg a boltból hazahoztam és átnéztem a Blade-et.
Érdekes, most gondolkozom, akkor még működött rendesen az SD olvasó része.
Mert felment a főzött ROM egyből.[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Psychonaut #47678 üzenetére
na most várom igazán a király a romokat
jól látom, hogy Blade van írva a build.prop-ba?
-
dragon1993
őstag
Haveromnál fekszik egy omnia 2. ha nagyon váltani akarsz rákérdezek mennyibe adja.
UI: Én htc universal ról jöttem az t előszedni nagyobb szó volt mint egy iphone-t
Az is fekszik valahol.Csak hogy fogalmatok legyen ,hogy mennyire böszme az universal:
http://img.engadget.com/common/images/7288631217452618.JPG.9312725275655263[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz Psychonaut #47678 üzenetére
Most én szorráj vagyok, de egy hivatalos ROMnak nem az az ismertetőjegye, hogy MINDEN működik benne?
*Hajrá Loki!* i15+
-
llax
senior tag
Belefutottam egy érdekes hibába...
Van egy Samu (WEP450) BT headset-em. Minden rendben működik, egészen addig amíg ki nem kapcsolom a headset-et vagy a telefonon a BT kapcsolatot (mindegy melyik módon szakítom meg a kapcsolatot, kivéve a párosítás megszüntetését): a Blade egy gyors restart-tal válaszol rá...
Ez milyen jellegű hiba lehet??? Hw? Sw? Headset?
(egyelőre még hivatalos forrásból frissített gyári ROM van a készüléken)
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Használ valaki 32GB-os kártyát plédben, problémamentesen? Rendeltem egyet, de elbizonytalanodtam, kompatibilis-e?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kungzi
veterán
válasz baal-amiga #47689 üzenetére
elvileg mennie kell
-
kelzsoca
félisten
Most indítottam a Libra frissítést, lehet volt egy Librám...
-
kelzsoca
félisten
Teljes siker, minden működik ahogy kell, a wifi is tartja magát alvó állapotban, ez persze csak a WayteQ Libra tulajdonosainak jó hír, viszont megkérem a Libra tulajdonosokat, hogy NE tegyék fel a nemrég linkelt frissítő csomagot, mert jelenleg nincs arról információ, hogy ez jár -e bármiféle garanciavesztéssel.
Viszont várhatóan holnap készítek belőle egy recoveryből telepíthető verziót, azt minden veszély nélkül fel lehet majd tenni a készülékre.
-
SutiAdi
tag
Én teljesen azt hittem, hogy a Blade meg a Libra belül tök ugyanaz. Ezek szerint mégse...jó tudni.
-
kelzsoca
félisten
válasz Psychonaut #47696 üzenetére
Köszi a linket, erről a frissítésről még én sem tudtam, ugye beszéltük hogy majd érkezik, de ez elég gyors volt
(#47697) szezso15
Gyanús volt nekem, hogy az ott felsorolt problémák pont azok, amit én is tapasztaltam, amikor a Libra romot rátettem a Blade-re
(#47698) SutiAdi
Mert mindenki így tudta egyébként, aztán a valóság már mást mutat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest