Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
Aktív témák
-
atiotezer
csendes tag
Sziasztok
Feltettem a BDIII-romot, minden szép és jó egy dolgot kivéve.
A marketről nem tudom letölteni az Origo programot, ezen kívül teljesen jó minden.
Rom telepítésnél minden format/Wipe megvolt, kézszer is felraktam egymás után akkor is ugyanaz a helyzet. A romban semmi nem lett módosítva MD5 checksum is rendben van.
Az előző BDII-ön tökéletesen futott.Valakinek ötlete?
itt egy kép a problémáról.
üdv:atiotezer
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
Csak hogy örüljetek!
MxM19 kollégának nagyon a szívéhez nőttetek, az ACE topicból idézet:
[link]A győztes féreg irtó baktérium
-
hippo0315
senior tag
válasz #19617792 #48539 üzenetére
Tudom, próbáltam is mind a két programot.
A Dialer One, még akár jó is lenne, de erre ki lehet-e cserélni a ROM-ban lévő tárcsázót (a CM-ben lévő ne is települjön)?
Mivel a gyári CM tárcsázó az katasztrofális, a tárcsázás ikonra kattintva mindig a telefonkönyv jön be, hiába állítom be, hogy a tárcsázó jelenjen meg, valamint hiányzik belőle a gyorshívás.
Egyéb iránt minden más szuper a CM-romokban (különösen a mestereink által átfésültek), de mivel főleg telefonálásra használom a Pengét, így nekem ez a legfontosabb.
Eladni pedig sosem szándékozom a Pengét, annál azért jobban szeretem.
-
-
cofon
csendes tag
api29! hogy és mennyiért tudnék szwrt tenni én is egy ilyen aksi csomagra?? segítenél!!??
Az ebay-hoz nem igazán "értek"!! -
barnam_
nagyúr
Tegnap jött meg az Arctic Sound E461-BM fülesem, leírom róla a tapasztalataimat:
Rögtön egy negatívummal kezdeném, sajnos a jack dugó kiosztása iPhone-al kompatibilis, vagyis a Blade-n nem működik a mikrofonja, és a zene is csak akkor szól normálisan, ha benyomod a távirányító gombját. Szerencsére adnak hozzá egy adaptert, de így nem megy a mikrofon. Kell hozzá eszkábálni egy átalakítót, vagy ebay-ről venni egyet. (Sajnos itthon sehol nem találtam.)Na de van pozitívum is. Mégpedig a hangminőség. Természetesen össze sem hasonlítható a gyári fülessel CM7-t használok, a DSP "Rock" beállításon. Teszteltem trance-től a szimfonikus metálig minden stílussal. A mélyek szépen szólnak, már alapból erőteljes, nekem talán egy kicsit túlságosan is. Pl. Fort Minor alatt majdnem max. hangerőn sem torzított, pedig abban van bőven basszus. De ami igazán tetszett, hogy a közép, és magas hangok is szépen szólnak, minden apró részlet hallható, csakúgy mint az otthoni hifi hangszórón. Pl. az Epica-ban a hegedő, vagy Mike Oldfield Tubular Bells-e is.
Amivel nehezen tudok megbarátkozni, az az agyba dugós kialakítás, lehet az én halló járatom túl kicsi, de alig tudom beszenvedni a helyére Viszont ha normálisan benn van, elég jól szigetel, relatíve hangos buszon sem kellett max-ra húznom a hangerőt. Szerintem 5k alatt elég jó vétel, ha azt nézzük, hogy headset-ként is lehet(ne) használni.
Bocs a kisregényért
-
cofon
csendes tag
jaj lemaradt: a Librához jók lennének ezek az aksik???? Mert azt tervezem , hogy a gyereknek azt fogok venni! csak beinduljon a ROM-gyártás hozzá!!
-
domerator
veterán
válasz barnam_ #48726 üzenetére
Igen, az impedancia miatt a gyengébb penge is jobban hajtja.
Az érzékenységet nem tudom pontosan én sem, de tippelve arról szólhat, hogy adott teljesítmény hatására mekkora hangerővel tud megszólalni... ez logikusan a mechanikai kialakítástól függhet... gyengébb minőségű (vastagabb) membrán pl. nehezebben moccan adott teljesítményen.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
feltettem a BD3-at és valahogy elbambultam, de a lényeg, hogy most minden névjegyem kétszer van mit tudok tenni a normalizálásért? köszi!
-
Glatius
őstag
válasz domerator #48727 üzenetére
És a frekvenciamenete is egész más a vastagságtól függően... a hatásfok, és a külső zaj korlátozás az amivel játszhatnak. Nem egyszerű játék egy ilyen jószágot méretezni.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
ux1
addikt
-
félisten
válasz Winner_hun #48691 üzenetére
Egyszer felszinkronizálod a google fiókba és gmail-en belül is tudod szerkesztgetni.
Vagy rögtön gépről is beviheted gmail fiók/címlista."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ha újra rakom a romot, hogyan lehet a marketen megvásárolt appjaimat full formájában feltenni? -
apeelme
addikt
mivel a google profilodhoz van rendelve a market elérése, így rom újratelepítés után, a kikeresett programnál már azt látod hogy Purchased (megvásárolt) a Buy helyett...tapizz rá és települ is.
------------------------------------------------------------------
más:CM-es fiúk vagy másnaposak, vagy szimplán jókedvük van:
to be included in next nightly:
Blah (android_packages_apps_CMUpdateNotify)
vold: add ro.vold.umsdirtyratio property (android_system_vold)
jordan: device specific v7.1.0.1 (android_vendor_cyanogen)
bluedroid: Add option for a device-specific bluedroid implementation (android_system_bluetooth)
Fix emergency dialing on Galaxy S devices (android_frameworks_base)[ Szerkesztve ]
-
félisten
A BDIII és a FB kliens nem szeretik egymást...
Megint black screen volt és azóta nem lehet szinkronizálni a fiókot. Van egy olyan érzésem, hogy nem a BDIII hibája...
Android FB kliens sux!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TRob1
veterán
válasz D1Rect #48742 üzenetére
Sötét a kliens is, mint a fércbukkerek többsége? [link1], [link2], [link3], [link4], ... hónapokig lehetne sorolni. (és a legszebb benne, hogy mindenki azt állítja, hogy ő nem ilyen, meg hogy neki nincsenek ilyen ismerősei )
szerk: Jah, és olyan appot keresek, ami widget formájában kitehető, 2 gomb van rajta, és ha az egyiket megnyomom, eltűnik a frászbúk a világból, a másikra meg a felhasználók tudatából tudom törölni. Aki tud ilyet, szóljon pls.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
domerator
veterán
Segítsetek nekem egy félig OFF-ban.
Ha a PC-ről küldök fájlt a telefonra, akkor a telón elég ha bekapcsolom a bluetooth-t és fogadja (össze vannak párosítva)
Viszont telóról csak akkor megy PC-re, ha a PC-n a BT menüből megnyitom a fájl fogadása ablakot. Ezt minden fájlnál el kell játszani.Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen minden alkalommal a fogadást engedélyezni a PC-n? A bluetooth beállításokban nem találtam semmi effélét (Windows7 SP1)
Köszi
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
félisten
Nem. Kifejezettem értelmes ismerőseim vannak.
Egyébként a FB kurvajó, csak a userek nagyja pont olyan mint az életben.Én szeretem a FB-ot, már kiemelt kommunikációs csatornaként használom, ezért fájó pont, hogy egy ekkora cég nem képes egy működő appot írni rá.
Tudom trendi utálni a FB-ot, de ez engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TRob1
veterán
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest