Hirdetés
Aktív témák
-
pista59
őstag
válasz barnam_ #47950 üzenetére
És szeszo-nak is
Gyári böngészőből indítom a youtubot, és a kiválasztott filmet ha jól látom, az android video lejátszóval hibátlanul lejátssza. Még azokat is, amikre eddig azt írta, hogy nem támogatott formátum. (a saját feltöltött videóim)
Más:
Viszont a wifi szépen alszik a telefonnal együtt. BD2-nél nem, ennél meg igen. Lesz.romA győztes féreg irtó baktérium
-
HollyBoni
veterán
Na fent van a BD3,egy picit gördülékenyebb a menü meg a homescreen váltás mint a 2-nél.A flash-t meg nem próbálom,úgy sem nézek soha youtube videót telón.
-
Dover
tag
Ice Cream Sandwich azaz 2.4 lesz Blade-re?
szezso15:
miért?
megfelel?????[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Alapból kéne működnie a nem fogadott hívást jelző led-nek?Mert nekem nem működik.Valahol be kéne állítani pluszban?
szezso15:Gonosz vagy!Vigyázz,baj lessz!
[ Szerkesztve ]
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. BDII-ről BDIII-ra elég a Wipe, vagy teljes format kell?
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
freddirty
senior tag
Asszony blade-jén most álltam át gen1 swedishről gen2 sd IV-re. Megváltozott volna a kernel akksitöltöttség kezelése? Régen kikapcs után még fél órát rá lehetett tölteni amíg pirosból zöldre váltott, és egy aksi ki/be után még mindig lehetett rátölteni. Talán még valaki útmutatót is készített erre. Na az új romon 100%-ra töltés után kikapcs, de rádugáskor szinte azonnal zöldre vált. Csak a ledkezelés változott és ténylegesen nincs még ilyenkor tele az aksi, vagy nem?
fred
-
Boonen007
őstag
Big_Daddy_III valaki tudna erről egy képet mutatni? Meg, hogy milyen + alkalmazások vannak benne a sima CM-hez képest?
-
pista59
őstag
válasz barnam_ #47965 üzenetére
Nekem sem létszükséglet böngészőből a yt.
Csak most úgy is műkszik.
Azonos körülmények közt vizsgálva:
opera minivel eddig sem ment.
Gyári böngészőből hol elindult, hol nem, hol kiakadt, hol nem.
Most meg tökéletes.Helyesbítek:
Opera minivel is tökéletes.[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
apeelme
addikt
-
TRob1
veterán
-
Boonen007
őstag
system: 136Mb
data: 260Mb
cache: 38MbEzzel feltehetem?
A miui kijelzéses változtatható mint a gyári CM-ben vagy csak miui és semmi más?
Képet valaki tudna csatolni a rendszerről?
-
apeelme
addikt
válasz tboldi #47977 üzenetére
a statbar alapból ha legördíted nem átlátszó...engem "zavar", és eddig még panasz nem volt rá hogy nem kell...
(#47979) Boonen007: miui féle akksi kijelzés választható, színe lehet tetszőleges is az előre definiáltakon kívül is, egyedül az alpha (átlátszóság) értékét nem állíthatod a színnek ami sztem bug.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Kinézetben ikonokban van változtatás?
-
apeelme
addikt
válasz apeelme #47972 üzenetére
Természetesen a BigDaddy III.-al is kompatibilisek a Témaválasztós akksi kijelzések a főhadiszálláson
-
Dondom
tag
Recovery telepítés úgy is jó maximálisan, hogy marketről lekapom a ClockWorkMod-ot és szimplán Flash Recovery vagy USB-sen csináljam inkább?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Mostanában vettem észre - de eddig ezzel a rommal talán nem is használtam a gpst - a következőket:
Gps bekapcsol, navi software elindít, nem talál jelet, csak villog. Ha útvonalat terveztetek, ha el is indítom a navigálást, akkor sem találja meg az aktuális pozíciómat. A poén, hogy ha ezt tegnap pl. Miskolcon próbálgattam, akkor ott sem csinált semmit, viszont ma Budapesten amikor próbálkozok jelet kerestetni, a tegnapi Miskolci pozíciómat jelzi, mintha megtalálta volna tegnap. De nem jelezte tegnap, hogy bármit is talált volna.
Ötlet?
Előre is köszönöm! -
Devid_81
félisten
Nah figyelek most már minden BD III-ast, a BD II annyira tetszik jelenleg, hogy nem akarom lecserélni
35% ment le az akkuból ma reggel 7:00 óta, ment ma vegyesen wifi, rádió, és kb 40 percnyi beszélgetéssel....
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest