- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
balpeter04
tag
Üdv!
Tudna valaki szolgálni nekem egy 2.3-as ZTE-s task managerrel?
-
apeelme
addikt
válasz balpeter04 #46501 üzenetére
parancsolj!
-
icons
addikt
Üdv!
Felraktam a legújabb Cyanognemodot (7.03, stable), de durván tele van bugokkal.
Van olyan Gingerbread jelenleg, amiben nincsenek? (Experimental és Nigtly gondolom aligha)Ha ilyen nincsen, akkor jó lesz a Froyo de abból melyik?
Tudom ,hogy Big Daddy II elég fasza, Swedish Spring-ről is jókat hallok, melyiket érdemes feltenni? Angolul fogom használni, ami a legfontosabb az a sebesség, meg hogy lehetőleg ne legyen bugos (előbbi miatt örültem volna 2.3as verziónak, de úgy látom, azok még nem eléggé kiforrottak)apeelme: kösz, ha valakinek van más véleménye, azt is szívesen meghallgatom De akkor eddig ő a befutó
Még egy kérdés: nightly az milyen? nem teljesen biztonságos kiadás? (értemén, hogy este jön ki, azért ez a neve, de úgy egyébként?)
[ Szerkesztve ]
-
-
Boonen007
őstag
válasz Psychonaut #46508 üzenetére
A CM nightly nem GSF vonalon készült.
-
Nerd
aktív tag
+1 Big Daddy II! Végre jó wifi és a CM minden extrája nyűgök nélkül...
Sweet dreams szériát használtam, ott lehetnek random rebootok, fagyások reboottal stb... (jó wifi driver miatt megtűrtem)
CM-ből észnélkül nem kell minden nightlyt kipróbálni, úgyis többen kipróbálják helyetted és beírják ide, hogy ez most OK... de a mostani nightlyk tényleg jók...
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Okéoké, azt hiszem meg lettem győzve, BDII lesz
Még egy kérdés: ugye már főzve van a ROMom, ilyenkor a kikapcs, bekapcs recovery módban, format mindent mint legelőször, és utána mehet fel a legújabb rom?
-
Oldbiggy
tag
Még egy jó pont a BDII-nek. Két napja megy nálam. minden gond nélkül. Kösz kelzsocának.
[ Szerkesztve ]
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
hippo0315
senior tag
Szuper a BDII, de egy dolgot nem találok benne, a gyorstárcsázást, van egyáltalán benne?
-
Robinho18
csendes tag
Sziasztok Big Daddy 2 van fennt és nem tudom használni a wifit mert hiába kapcsolom be rámegyek hogy wifi beállitások azt irja hogy a folyamat leállt.?
ZTE Blade SD3
-
kelzsoca
félisten
válasz hippo0315 #46517 üzenetére
Szerintem az AOSP tárcsázó miatt nincs, a másikban a ZTE tárcsázóban van ilyen lehetőség, még mielőtt megkérdezed, nem lehet átültetni
Esetleg nézz meg külön tárcsázó alkalmazásokat, sokkal többet nyújtanak mint egy gyári(pl:Go Contacts, ebből honosított verziót is lehet találni)
(#46518) Robinho18
Próbáld meg tiszta telepítéssel feltenni a romot, és lehetőleg nem bele piszkálni, továbbá backup programokkal se állítsd vissza semmit lehetőleg, és akkor nem lesznek ilyen problémáid
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Robinho18 #46518 üzenetére
Nekem is volt korábban többször ilyen sztorim. Mindig akkor fordult elő, amikor a telepített romra ( működött a wifi ) rendszer visszaállítást végeztem a Titanium Backup progival. Most már csak a saját progikat teszem vissza vele, rendszer adatokat nem. Azóta megszűnt ez a hiba, egy telepítésnél sem fordult el azóta.
-
hippo0315
senior tag
Kelzsoca, ha fenn van a Go Contacts, akkor az AOSP tárcsázó kivehető a BDII rom-ból?
Magyarán ROM telepítése előtt a Go Contactot-al kicserélhető az AOSP tárcsázó?
Ha igen akkor mi módon?
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
sweet dreams IV-et használok,nagyon meg vagyok vele elégedve,miben más ez a rom? (big daddy II)érdemes erre cserélni?mik a különbségek?
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #46525 üzenetére
Hát aki rendszerbeálításokat próbál visszaállítani más rendszeren az minden galádságra képes!!!
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
apeelme
addikt
van itt valaki aki sima CMnightly-t használ, régebbi is jó...sőt? tesztelni kellene valamit 2perces művelet kb.!
-
Oldbiggy
tag
válasz zoltan6 #46524 üzenetére
Ha cserélsz nem fogsz csalódni.Én is SDIV-et használtam, arról váltottam, BDII full-ra. Másként lehet testre szabni, több a lehetőség, jobban tudod magadhoz igazítani. Nálam gyorsabb, az AnTuTu 1200 helyett most 1607-et mér. Az akku idő még nem az igazi. Eddig nekem ez a legjobb.
Üdv: OldbiggyZavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
kungzi
veterán
hali
a cm team oldaláról honnan lehet leszedni a legfrissebb gapps-ot?
-
Oldbiggy
tag
válasz Glatius #46532 üzenetére
Nekem se volt bajom a másik rommal, azon kívül, hogy zenehallgatás közben ha kerestek, nem a fülesen szólt a csengőhang. Most a fülesen szól, és be lehet állítani, hogy zenehallgatás közben a csengőhangok, értesítési hangok milyen hangosan szóljanak, de nem csak ezek a különbségek a két rom között.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
tboldi
nagyúr
Az eredeti CM nightly-kban át van irányítva a cache a RAM-ra?
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
[ Szerkesztve ]
-
hjanos1
senior tag
válasz HollyBoni #46549 üzenetére
Attól függ, hogy százalékos akku kijelzésű témába teszed-e bele.
Ha igen, akkor csak a stat_sys_battery -vel kezdődő fájlokat kell kicserélni. (természetesen a res/drawable-hdpi mappában)(#46551) apeelme: Ebben az esetben felül kell írni a res mappában a stat_sys_battery.xml-t és a stat_sys_battery_charge.xml-t is
(Így működik az összes témával)[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest