- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem tudjatok mi annak a jateknak a neve, amiben fel kell darabolni a füvet és el kell szívni? havernak meg akarom mutatni
-
apeelme
addikt
BigDaddy II. Full & Lite - battery mod (10db)
(#46252) kungzi: Roll a Joint
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Indiant #46250 üzenetére
ezt úgy gondolod, hogy ha ezeket megnyerte tegye a sarokba a telót és NE kérjen segítséget?
Szerintem nem mondtam semmi ilyet, de az biztos hogy hozzám hiába is jön bárki, mert nem tudok segíteni neki, az ilyenféle segítségnyújtást Keep csinálta, ameddig elérhető volt.
Modaco-n lehet találni megoldást az ilyen jellegű problémára.(#46255) Indiant
Ott szerintem nem olyan jellegű segítségkérés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Na örülök ,hogy pont Te válaszoltál, mert pont a #14024-re akartam rámutatni, ahol pont Te kérsz ilyen jellegű segítséget kezsocától.
Tehát minden világos.
(az IMEI vesztés lehetőségei illetve a megoldásai után ,itt a fórumon)
(#46254) kelzsoca
Tudom ,hogy nem írtad, csak kicsit olyan volt, hogy elengeditek a kezét.
Akkor megoldjuk Modacoról.[ Szerkesztve ]
-
bprubin
tag
válasz kelzsoca #46246 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne kelzsoca és api29, hogy aki a modaco-s Gen1-to-Gen2-TPT-v9-custom-mal vagy még az anno megjelent CM43-as Gen1-to-Gen2-TPT-vel alakította át a masinát annak is érdemes megcsinálnia a .Exe-s megoldást???
Hozzá teszem eddig 8-telefonon csináltuk meg a fenti file-ok egyikével vagy az akkori aktuálissal kiadásúval.
Semmi gond nincsen semelyik készülékkel a CM-romok és GSF-romok is tökéletesen működnek,akksi stb. minden jó. -
Rivaul
addikt
SURGOS!!! Feltettem telenoros blade-re a big d2-ot. Hibatlanul fel is ment de a mobilnet a vilagert nem megy. A gyari rommal ment. Felhivtam a telenort akik elmondtak a beallitasokat de ugy se megy. Valaki segitsen mi lehet a baj?!
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Indiant
addikt
Az az igazság sajnálom, hogy (kelzsoca) abbahagyod a rom gyártást a Blade-re.
Mert mikor megvettem a telót, akkor az első héten én is csináltam saját romot rá, gondoltam Mi ebben a nagy ügy? , de azóta azt tapasztalom itt a topicban, hogy a Te romkészítő tudásod és tapasztalatod hová fejlődött. Kár ,hogy megy a levesbe, mert senki nem örökli. -
kelzsoca
félisten
válasz bprubin #46258 üzenetére
Nyilván az a tiszta, ha az exe-el van felrakva a firmware, mert a TPT-s módszer esetén vannak olyan rejtett dolgok, amik nem íródnak át (ezért is van lehetőség az ilyen módosításkor ugrálni a gen1-gen2 között)
Szerintem, ha a készülékkel, készülékekkel nincs probléma, nem kell megkockáztatni a téglásodást.
(#46264) Indiant
Köszönöm, ez jól esett, ha ez számít, nem hagyom abba a custom rom módosítást/forrásból építést a Blade-re
A felhalmozott tapasztalat és tudás átadása folyamatosan történik jelenleg egy lelkes kis szakácsnak: szezso15 kollegának
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Nem irigylem én tőled a nullázást, Te is egy pioneer vagy és így halad előre a tudás és tapasztalat. Én sem azért akarom kipróbálni a romokat, hogy téglát gyártsak, hanem azért, hogy hátha jobb lesz tőle a teló.
(#46259) bprubin
én csak egy buherátor vagyok...hr2
..a fene sem akarja módosítani, de értem miről beszélsz.
Köszönöm!(#46265) kelzsoca
na ezt örömmel olvasom[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! EXT2 partíciót hogyan lehet létrehozni? Egyik haveromnak ~300mb telefonmemóriát ír, ez az ext miatt van? Illetve az új rom előtt vagy után csináljam meg(most gyári 2.2-es telenor van rajta, de mindjárt megpróbálom lecserélni)? Mekkorára érdemes csinálni az ext2 partíciót?(8 GB-os a memóriakártya)
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
Fredy74
tag
Hali mindenkinek
Tudna nekem valaki linkelni egy leirast ,hogy hogyn kell Gen2-rol vissza alakitani Gen1-re?
En a Gen2-sitest TPT vel csinaltam es tudom , hogy vissza alakithato csak egy leira kellene .hogy aztan megcsinaljam a Gen 2-itest az exes modszerrel.Koszonom
(#46292) hr2 - aaa koszi ezt kerestem tudtam , hogy valahol mar lattam.
[ Szerkesztve ]
-
Fredy74
tag
meg egy kerdesem lenne :
ha a telot visszalalkitom gen1- re azzal a tpt-s megoldassal amiben nincs rom akkor meg kell csinalnom valamit mielott az exet elinditom? -
fungeld
aktív tag
ext2 partíciónál az 512mb-ot választottam ez szerintetek elég vagy legyen 1GB? A lényegesebb kérdés pedig, hogy a swap size mekkora legyen?
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
hetfield1
tag
tegnap próba képpen feltettem a big daddy full-t, egyetel dolgot nem tudtam vele megcsinálni, nevezetesen a névjegyeket törölni, másnál ez még nem jeletkezett ?
-
szezso15
addikt
válasz fungeld #46298 üzenetére
Swap-nek pont elég a 0M!
Amúgy ext-re is bőven elég az 512, azt se fogod bírni megtölteni..
(#46301) fungeld: Attól függ, hova települ.. Ha a telefonmemóriába, akkor 40-et fog foglalni, ha az ext-re akkor jóval kevesebbet (ahogy írtad, 2-3 a max.), ha pedig az SD FAT részére, akkor megint csak kevesebbet...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest