Hirdetés

Aktív témák

  • syl5

    őstag

    Sziasztok!
    Rég írtam már ide, viszont ezt mindenképp meg kell osztanom veletek!
    Ma meglepett a Blade! Reggel bekapcsoltam a wifi-t. Nem kapcsoltam ki, mondom úgy is kikapcsolja magától ha akarom, ha nem. Ránézek pár óra múlva, kikapcsolom a némítást, és mit látok? Nem dobta el a wifi-t! :C Gmail üzenetek szépen megjöttek, Pulse reader frissített.
    Aztán láttam, hogy be volt kapcsolva az az opció, hogy sose kapcsoljon ki a kijelző. Aha! Lehet e miatt nem dobta el a wifi-t... De nem! Beállítottam, hogy 30 mp múlva kikapcsoljon, és láss csodát, így is megkaptam a gmail üzeneteket azonnal, több órás "alvás" után is!
    Érdekesség, hogy pingre nem válaszolt a telefon, és vissza gombra ébredt, tehát az az alvás lehet, hogy nem is volt alvás (ezért van fentebb idézőjelbe...).
    Most tesztelegetem, és akkor is ébred vissza gombra, ha nincs bekpacsolva a wifi. Viszont ez az állapot már egy ideje jelen lehet, mivel mostanába telefonálásra is alig használom, nemhogy nyomogatni, meg alkalmazást telepíteni. Rom csere még véletlenül se fordul meg mostanába fejembe. És emellett, hogy egy ideje már biztos ébred vissza gombra, és tartja a wifit, ugyanolyan jól bírja az akksi mint eddig. Tegnap este volt töltőn, olyan 4-5 nap után...
    Szóval érdekes ez a Blade, lelke van ennek is, mint a legtöbb Android-os telefonnak. :B

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Aktív témák