Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MoBiBence

    csendes tag

    Sziasztok,

    Pár hete teljes elégedettséggel használom az X9S-t, nagyon megszerettem és sok jó infót szereztem ebből a csoportból, ezt külön köszönöm :)
    Pár kérdesem lenne, hátha valamelyőtök jobban jártas ezekben:

    1 - távolról gondolom nem lehet felkelteni az eszközt kikapcsolt állapotból, de ha én távolról szeretnék elindítani rajta egy film letöltést valamilyen megosztó oldalolról - akkor célszerű, hogy mindig bekapcsolva legyen. Ez okozhat hosszú távon bármi problémát vajon, vagy mehet nyugodtan folyamatosan bekapcsolva? (esetleg be lehet állítani egy időzítő ki-/ és bekapcsolást?)

    2 - egy 2TB-os külső merevlemezzel használom közvetlen rákötve, és szeretnék olykor távolról is elindítani rajta egy-egy torrent letöltést. Tudtok jól működő torrent klienst rá, amivel ez megoldható? Egy rss link vagy akár egy specifikus dropbox mappa figyelése esetleg? Én többet is próbáltam már, de vagy nem megoldhatóak, vagy nem működnek :(
    A beépített Aria2 vagy Bittorrent funkcióját nem tudom hogyan tudnám távolról (teljesen más hálózatról) elérni...

    3 - A zdmc lejátszás / hang / felirat szempontjából tökéletes, ellenben kerestem rajta olyan beállítási lehetőséget, hogy a fő oldalon tudjak böngészni az összes film közül "thumbnail/borító" nézetben. Van "nemrég bekerült filmek", "még nem látott filmek", stb, de olyan miért nincs, hogy: "az ÖSSZES film - borítókkal"? :D Nem tudom, csak számomra lenne ez is egy logikus nézet?

    4 - valamit elállíthattam, mert egy ideje csak a tv hangerejével tudom a hangerőt állítani a filmek alatt. Ha a saját hangerejét növelem vagy csökkentem, az a filmeket nem befolyásolja, csak rendszer menü hangerejét...(standard módon kapja a tv hangszórója a hangot HDMI kábelen keresztül) A probléma, hogy a hangerő miatt így mindig nálam kell hogy legyen a tv távirányítója is, ami elég kellemetlen :/

    Üdv és köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák