Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz VoidXs #9447 üzenetére

    Akkor mint topikgazda elvárnád, hogy akinél működik az minden kommentre írosgassa rá ,hogy neki viszont működik? És fusson le 10*,20* az, hogy "hogy van beállítva" "nem is tudtam hogy van ilyen" hogy volt beállítva" "leszedtem mert az egyszerűbb, de egyébként is nem mindenkit vontak be, így lehet, hogy téged nem" "de ha engem is, akkor nálam működik" " és akkor megy a vita a semmiről.
    Csináltam, nem éri meg. ublock originem van, és nem láttam reklámot youtubeon csak youtube-ról készült videókban. A figyelmeztető cucc sem poppant be még sosem. A ublock megléte miatt? Nem biztos... Biztos, hogy nem a ublock miatt? Azt sem.
    De kíváncsi lennék hány "ublock nem működik" kommentelő használ ublock origin hard mode-on. Mintha valaki, aki Unimogot használ, beváltaná előre hatosba a 12 előre, és hátra sebességből, felező nélkül, és nyilt difis hátsó hajtással és ráfogná, hogy nemtud elmenni ott ahol próbálta. Kipróbálta mindenhogy? Nem. Biztos, hogy elmenne? Állítható, hogy biztos, hogy nem megy el?

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák