- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sixpack89 #3286 üzenetére
Ha AdSense partner vagy mint én akkor a videódban szereplő reklámokra kattintás után kapsz részesedést.
De nagyban függ pl hogy milyen jellegű reklámok szerepelnek benne, érdekesek/milyen hosszúak/videó végén közepén stb... nézd meg az én csatornámat, én ezzel eddig pár ezer ft ot kerestem, mert a felhasználók (már azok akik kíváncsiak rám ) nem a reklámokat nyomkodják közben mivel a videóra kíváncsiak. De mellette van sok olyan csatornám ahol egy vagy több órás zenei albumok vannak, jobbára egy db backgroundal, ezekkel már sok száz ezer ft ot kerestem csak idén. Szóval ha pénzt akarsz keresni yt-on (ami nem egyszerű) akkor ajánlom pl a film vagy játék zenéket ezek közül sokat átcsúsznak a content ID ellenörző rendszerén.
Ha partner vagy akkor a megtekintés után fizetnek, de ez is függ attól hogy melyik céggel szerződtél, ezt kecésbé ismerem, nekem elég az AdSense is Csekkold le itt hogy jól van e társítva az AdSense-d aktiv vagy sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Mazda topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- BMW topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest