Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Orionk

    senior tag

    válasz #58450688 #2761 üzenetére

    Szia !

    köszi a tippet. Ez a Google+ os ötlet jó. Némely videóimat oda fogom feltölteni.

    Viszont vannak olyanok, amiknek muszáj a YouTube csatornára menniük, mert pl. a sportklub YouTube oldalát figyelik az emberek.
    Igen, a videókezelőben a videó mellett ott van a 3ik féltől származó kiírás.

    Én azért paráztam be ettől a 3ik féltől való figyelmeztetéstől, mert nekem a csatorna a legfontosabb, hogy a YouTube csatornámat ne törölje, szankcionálja, stb. YouTube. A videóimat eltárolom külső merevlemezen.
    Neked meg pont fordítva van, azaz nem érdekel, ha a YouTube törli a csatornád, mert csinálsz másikat és újra feltöltöd a videókat.

    Namost két kérdésem lenne. Egyik, hogy törölhetem-e ezt a videóm, amit most csak próba ként töltöttem fel, hogy lássam, hogy hogyan ismeri majd fel a zenét. Mint kiderült 3ik féltől származónak ismerte fel. Törölni akarom, mert szükségtelen, hogy ott legyen. Viszont szankciót nem akarok, hogy törlök olyan videót, amiben 3ik féltől származó cucc van. Törölhetem ? , mert találtam itt egy leírást, ahol valahol, talán az oldal alja felé írják, hogy büntetés járhat a törlésért, vagy nem állítódik vissza azzal a csatornám a megszokott Good Standing-be. Leírás : https://support.google.com/youtube/answer/6013276?hl=en&hc_location=ufi

    Másik kérdésem meg az lenne, hogy mit gondolsz / gondoltok erről, hogy :
    Én ezt töltöttem fel és felismerte YouTube a zenét : https://www.youtube.com/watch?v=nOFd3Zq6rg8

    Egy srác meg ezt töltötte fel ugyanezzel a zenével, csak 2x rakta egymás után a zenét és mégsem ismerte fel YouTube 3ik félnek a zenét YouTube :
    https://www.youtube.com/watch?v=xuAFtx6CMQ4

    Ez hogyan lehet ? Megváltoztatta a hangszínt, vagy ha kétszer egymás után teszi, akkor már elfogadják ? Erről van tapasztalatotok ?

Új hozzászólás Aktív témák