Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fulár

    senior tag

    válasz SztipitsA #7073 üzenetére

    Ez nem oltás volt hanem objektív tények!Lehet,hogy nem tetszik,hogy nem azt hallod amit hallani szeretnél de amikor egy Hsz.olyan bődületes baromsággal indul,hogy egy nagyságrendekkel drágább és teljesen más kategóriába pozicionált készülékkel hasonlítod össze a Note 5-öt akkor nem tudom,hogy mit vársz?Van egy megrohadt Trabant kombim(Eladó)a kollégámnak meg egy szénné tunigolt Golf Gti-je és szerintem nem sok értelme lenne összehasonlítani a kettött mert legfeljebb annyi közös van bennük,hogy mindkettő jármű.....
    A másik,hogy ha én mobilt vásárolok akkor rászánom az a kis időt és csekkolok pár tesztet esetleg Youtubeon ezt-azt és akkor kialakul róla nêmi fogalmam,hogy mit fogok kapni a pênzemért.

    mm89:Csak óvatosan! :) 2 éve nyitottam Note 4-et és minden oké volt.Kb 2 hónapja az asszony 5 plus-át.Minden patent!Aztán amikor egy hónapja a Note 5-ömet akkor az Unlock-ra rányomva úgy legyalúlta az egészet mint a szart!

    Ja igen!Az anti szarsâggal kapcsolatban:Szerencsére az Eu.Dev romokból kigyomlálták és ígéretet is kaptunk râ,hogy eg így is marad!És most már el is ért a Rom egy olyan állapotba,hogy gyakorlatilag hiba nélkül bőven használható a mindennapokban!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák