- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #20148 üzenetére
Teljesen clean telepítést csináltál? Én dalvik és cache mellett csak systemet wipe-oltam, data-t nem. De nálam csomó alkalmazás megbolondult..
-
MODERÁTOR
-
ati2
őstag
válasz xiaomim volt #20149 üzenetére
Van hívásrögzítő, minden vagy kiválasztott számokra: teló tárcsázó -> menü gomb -> hívásrögzítés
-
vigyorgó
tag
Üdv! Amatőr a kérdés gondolom, de hol lehet beállítani mennyi ideig világítson a képernyő? Egyszerűen nem találom 😕
-
MODERÁTOR
-
JohnYBoVs
csendes tag
Udv Urak,
Par hete teljes megelegedessel hasznalom a telefont.
Tokot szeretnek ra venni, -nem mintha barmi baj lenne a gyarival- ez az elso keszulekem ami igenyli. Milyet tudnatok ajanlani csak hatlapi toknak, az egyszerubb fajtabol? :) -
vigyorgó
tag
válasz Viktor0610 #20155 üzenetére
Köszönöm!
-
baitsee23
őstag
Az Eustock átállt nagykereskedelemre. Magánszemélyeket már nem fognak kiszolgálni.
Samsung Galaxy S24
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #20152 üzenetére
Akkor ma megpróbálok egy újabb telepítést, mert tényleg érthetetlen dolgok történnek nálam
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Trailblazer #20164 üzenetére
Szintén zenész.
Megvan a véleményem mindenesetre , csak
hogy jól szembe köpték ezzel a magánvásárlókat. Akiknek köszönhetik , hogy eljutottak oda ahol most vannak. -
baitsee23
őstag
A 9.0-ra frissített EU. Dev. ROM-mal nem látszik az SD kártyám. A tárhely beállításainál, ha csatolásra nyomok, mindig csak eltávolítódik. TWRP-ben nincs gond.
Ebből factory reset lesz...Samsung Galaxy S24
-
jUUh
addikt
válasz WhiteWalker #20165 üzenetére
Nagy a csalódás a részemről is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
Trailblazer
veterán
válasz WhiteWalker #20165 üzenetére
Bizony, ez így van, ahogy mondod. Évek alatt felépítették magukat megbízhatóként, erre derült égből fordul egyet 180 fokban a hozzáállásuk. Ekkora kihívás megküzdeni a magánszemélyek hadaival?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Trailblazer #20168 üzenetére
A háttérben nem tudjuk mi áll ...
Talán több befektető érkezett , így nagyobb tételben tudnak eladni mint nagyker ... Fene tudja...
Talán így nem kell küzdeni az egyéni egy db-os rendelésekkel , ahogy írod. Ez a része letisztul nekik , a vásárlók - ha lesznek - pedig mennek majd a reklamációval és egyéb dolgokkal a kiskerekhez... Viszont így a termékek ára emelkedni fog ha azok ráteszik a zsirjukat...[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz WhiteWalker #20169 üzenetére
Csak az biztos hogy magánszemélyként nem fogunk jól járni
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz szabi__memo #20170 üzenetére
Ez borítékolható. Szerencse , hogy nem kötelező náluk (jövőbeli kiskerek partnereknél) vásárolni , mert hát ugye a külföldi forrásokat mi is ismerjük
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz WhiteWalker #20171 üzenetére
Csakhát vagyok pl. én, aki nem szeretne külföldről vásárolni. Túl sok rizikó, valós garancia hiánya, hosszas megérkezési idő.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #20173 üzenetére
Én is, a szokásos módon...
Mindjárt tolom a FR-et.Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #20177 üzenetére
Igen, ezt csak elsőre adja be sajnos.
Én a tegnapi újratelepítésemmel megoldottam a problémákat. Akkor még picit akadt a rendszer, de ma reggelre azt vettem észre, hogy az alkalmazások megnyitása elképesztően gyors lett. -
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #20177 üzenetére
Ezen fontos fejlesztések miatt csúsznak az új rendszer kiadási idők.
-
libus
őstag
Nem tudom rootolni a telefonom!
Magisk 18.1-et feltettem TWRP alól, és Root checker azt írja, hogy nincs rootolva!
Miért? Mit rontok el?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
KurtCobain
őstag
-
libus
őstag
válasz KurtCobain #20181 üzenetére
Fent van a Magisk app.
De feltettem újra a zip-ből is.., és újra is flesheltem TWRP alól is ezt a Magisk-et, de továbbra sincs root!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
vagyula
senior tag
Nálatok pite alatt látja a számítógép a telót twrpben? Nálam egyik twrp alól sem ismeri fel..
miui.hu
-
jambiyya
őstag
-
libus
őstag
válasz KurtCobain #20185 üzenetére
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz KurtCobain #20187 üzenetére
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #20190 üzenetére
De a telóval csak csatolást ajánl fel, és ha rányomok, azt mondja, leválasztva. És ez mehet a végtelenségig...
Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
válasz Viktor0610 #20192 üzenetére
Megvárom a holnapot, hátha valami bug, és kijavítják.
Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #20195 üzenetére
Márpedig azt mondja hogy a /data-t nem tudta felcsatolni mert az alapértelmezett jelszóval ("default_password", Marshmallow óta) nem tudta visszafejteni.
Feloldóminta volt? Esetleg mikor ujjlenyomatot adtál hozzá?
-
MODERÁTOR
Jelszavam volt mindig is. Céges levelezés nem enged feloldó mintát.
Lehet, a hard reset előtt kipróbálom, hogy titkosítom a tárhelyet a jelszóval, hogy utána mit csinál.
Gyanús hogy a 8.1-9 váltáskor "történt valami", mert ez volt az első TWRP-be lépés a 9-re való frissítés óta.
Ki is próbáltam.
Annyi változott, hogy most feloldómintát kért a TWRP, de ott sem tudtam továbblépni, mert a titkosítás viszont kóddal történt.No mindegy, ha rászánom magam, a belső tárhely mentése után nyomok egy HR-t, amúgyis már rég volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #20197 üzenetére
Nekem sima gyári stable-nál volt ugyanez. Minden fontosabb alkalmazást jelszó véd. Egyszer egy reggeli bekapcs után semmit nem fogadott el. Hard reset, oszt annyi, de azóta jobb az akku idő
-
hargitomi
tag
válasz Viktor0610 #20197 üzenetére
Elméletileg ezzel a recovery-vel már jó lesz. link
Nem annyira triviális eljönni a romról, de érdemes XDA-n körülnézni mi a helyzet most.Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest