Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz mQWeXgsf #1618 üzenetére

    Bezárogat, mert nem lett beállítva. Én például ezt kimondottan komálom a miui-ban, hogy alkalmazásonként rendesen be lehet ezekez állítani, és teljesen jól is működik. Én meg pont emiatt térek vissza a miui-ra, mert semmilyen custom romban nincs ilyen szintű állítási lehetőség. Maga az alap android elindult már ebben az irányban, de azért még a 7.1 sincs sehol egy miui 5-höz képest sem.
    Megfelelő beállításokal a miui is tudja ugyanezt, más kérdés hogy valaki a lehetőségek ismeretének hiányában nem állítja be megfelelően a rendszert.

    (#1615) helixP:

    Aláírom, vannak különbségek, mind a kettőben vannak jó dolgok. Az általad írtak többségét nem használom, se duplakoppos dolgokat, se az értesítő led részletes testreszabását, ezért annyira nem is nézegettem részletesebben a custom romokban, de jó tudni. Nekem megfelel a kapcsolók alatti fényerő csúszka is, a fizikai gombokon amiket használok az beállítható a miui-ban is, a Mi fiókkal meg nincs gondom, be van regisztrálva, és azóta nem cseszeget vele. Viszont a fiókhoz kötött telefon védelme egy plusz pont, van akinek pár hónap után került elő a telefon mert mi fiókhoz volt kötve és nem tudta a tolvaj kiütni. A mi cloud mentés is jól jön átköltözéskor, használtam is mikor erre a telóra költöztem át. De be lehet úgy is állítani, hogy csinál az ember egy mi fiókot hogy nyugodt legyen a rendszer, a beállításokban meg ki lehet kapcsolni a szinkronizálást, a telefont meg nem kötelező a fiókhoz kötni, de akkor egy factory reset után már nem tudod megtalálni. Így már nem erőlködik a rendszer sem hogy rád tukmálja. Én annyira hasznosnak találtam, hogy befizettem mi cloud premium-ra, havi 1 kávé árát nekem megérte, nem vagyunk egyformák.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák