Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Sziasztok,

    Az összefoglalót átfutottam, de bevallom nem kezdtem neki a tizenkétezer+ hozzászólás visszafejtésének :)

    Két kérdésem volna.

    Egy 4/64-es 4X-em van.Nem terveztem, hogy rootolom, hogy mókolok, de most jutottam el oda, hogy idegesít, hogy hiába a 4GB ram, az erős proci stb. a Feleségem 3GB-s Huawei P8-a jobban teljesít (sebesség, rendszer). A Chrome 10+ megnyitott lapnál elszáll, van hogy a Poweramp kikapcsol magától, mert sok neki, hogy mellette megnyitok még egy alkalmazást. Úgy érzem sokkal többet tud a telefon, mint amit kihozok belőle és szeretném ezt kiaknázni. Nem játszom full HD játékokkal, ritkán meccset nézek rajta esetleg Youtube videókat, de egy stabil és gyors rendszernek nagyon tudnék örülni.

    8.5.8.0 global stable romot használok. Szétbarmolni nem szeretném a rendszert, nem nagyon értek a romokhoz, a rootoláshoz, de ha kell, nekiveselkedem. A kérdésem tehát az volna, véleményetek szerint jelentős javulást érnék el, ha a stable helyett developer romra váltanék, vagy inkább custom rom felé kacsintgassak?
    Őszintén megmondom, van pár hiányosság és néhány dolog, ami szörnyen idegeít a MIUI-ban, szívesen lovagolnék át egy mezeibb androidra, de ezzel is megtanultam együtt élni.

    Szerk: előny, de messze nem feltétel a magyar nyelvű rendszer, most is angolt használok.

    A másik, jó eséllyel orbitálisan hülye kérdésem az volna, a hézagkitöltő folyadék jól jöhet-e nagyobb karcok esetében is, vagy mint halottnak a csók? :) Sajnos egy-két nagyobb karcot sikerült elrejteni rajta és elég dühös vagyok miatta, mert fogalmam sincs, mi történhetett vele...

    Előre is köszi és szép estét kívánok,
    Péter

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák