- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz DroiDMester #9148 üzenetére
Köszi!
A Darknes-hez valami beállítási tanácsot tudsz adni?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Multi 8.2.3.0: van benne néhány angol szöveg, ami eddig magyar volt.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Yoshida
aktív tag
válasz grafnet #9154 üzenetére
volt reboot reggel, igen, amikor 82%-nál állt, és nem ment feljebb, vagy úgy tűnt hogy nem megy. Az biztos hogy 6 óra alatt nem lett 100%, és battery statba látszik, hogy csak 80-90%-körülig töltött, onnan merült, úgy hogy rajta volt a töltő
feltöltött 98%-ig, utána kihúztam, mert menni kellett az asztaltól, de itt bent a melóba csak egy 1A-es töltő van nálam. Most két napig megy, utána megint töltök, kiderül remélem a reboot elég volt, 1 hetes uptime körül jártam.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Én azt figyeltem meg az enyémen, hogy 100 óra felett valami beakad a lelkében (vagy a statisztika hülyül meg). Ez alatt rendesen megy minden: kicsit pörög, a 400MHz és a mélyalvás a sok. E fölött viszont a 400MHz átveszi a hatalmat, nem megy mélyalvásba.
-
Blizzardking
őstag
válasz Yoshida #9155 üzenetére
Azt is kipróbálhatod, hogy kikapcsolva feltöltöd 100%-ra. Az igazi baj akkor kezdődik, ha ugrál töltés vagy használat közben 15-20%-okat. Amúgy ezek alapján amit írtál szerintem nem lesz gond, a reboot megoldotta.
Én a helyedben az 1A-es töltőt azért biztos ami biztos hazavinném, hátha éjszaka azt is tesztelni kell.[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Yoshida #9149 üzenetére
Milyen töltővel és kábellel?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Degeczi
nagyúr
Van egy másik mikrofon-nyűg, ami egyre inkább idegesít: amikor magát a készüléket használom beszélgetésre, a közelségérzékelő túl könnyen úgy érzékeli, h eltávolítottam a fülemtől - és nagyon gyakran pont a némítás gomb nyomódik be az érintőképernyőn...
Attól tartok, hiába cserélném le a tárcsázót vmi másra (lenne értelme, mert az is elég gyatra: pl. a névjegykeresése ékezeteket nem kezel), attól még a hívás közben ugyanúgy ottmaradna a csapda, azt nem cserélné le..
Van erre esetleg ötlete vkinek?
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Degeczi #9159 üzenetére
Egyébként azt hiszem, már az előfordulás is egy hívás közbeni bug: mert tesztprogrammal vizsgálva a közelségérzékelő teljesen jól működik, 5-6 centis eltávolítás szükséges ahhoz, h ne érzékeljen - hívások közben mégis túl sűrűn előfordul ilyesmi (odasandítva a kijelző láthatóan föl is villan), noha természetesen végig a fülemen a telefon...
Tehát hívás közben hajlamos valahogy elveszteni a közelségérzékelőt, valszeg szoftveres és nem hardveres bug-ként.
-
-
makoss
veterán
válasz trebrona #9165 üzenetére
beállításokban az a fura, hogy semmit. Az eszköz nevén kívül semmit nem lehet megváltoztatni
(#9167) beg: Háát amit eddig kaptam megoldást az nem változtat semmin
Eddig csak úgy jött vissza a hang, ha a Bluetooth-t kikapcsoltam, de ez nem jó, kell a kihangosításhoz...[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
grafnet
veterán
Próbálom leírni részletesebben, mint ahogy Trebrona leírta: töröld a nemkívánatos párosítást!
Bemész a BT-ba: értesítési sávot lehúzód, sokáig nyomva tartod a BT ikont, bejön a menü (másképpen: Beállítások - Bluetooth menü). Kapcsold be a BT-t.
Alul megjelennek a párosított eszközök, töröld ki mindet (nyíl a jobb oldalon, ahol bejön az eszköz beállítások, a második sor a párosítás törlése).
Azt az egy eszközt, amit használni akarsz párosítsd újra.[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
-
jj67
csendes tag
Hello! Tudnatok ajanlani atlatszo kemeny es vekony tokot? (ha nincs, akkor a puha szilikon is oke)
Sajnos ahogy nezem, az 1. hsz-ben talalhatobol csak a vastagabb linkje el. (illetve a masik is, csak mar nem kaphato)szerk.: ti milyen billentyuzetet hasznaltok a telefonon? A lenyeg, hogy semmi javitas ne legyen benne es minel minimalistabb felulete legyen. A swiftkeyen nem tudom beallitani, hogy soha ne akarjon segiteni, a google bill. pedig neha bugos es nem jon fel.
[ Szerkesztve ]
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Global dev rom alatt hívás indítás és fogadás után elsötétedik a kijelző és aztán semmire sem reagál A hívás megy, tudunk kommunikálni, de sem megszakítani nem tudom a hívást, sem a gombokat használni. Másnál is ez van? MiFlash-el tettem fel eddig a romokat és mindig frissítek.
-
MolnarZolee
tag
válasz MolnarZolee #9174 üzenetére
Újrakalibráltam a közelségérzékelőt, elvileg megoldotta!
-
grafnet
veterán
válasz MolnarZolee #9176 üzenetére
Okostok és / vagy zsebmód: kapcsold ki amit tudsz ezek közül.
-
makoss
veterán
válasz grafnet #9171 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem a garázsban, na ott sem jó, töröltem a párosítást.
Aztán újra, és úgy sem jó.
Ezt kb 4× csináltam, mihelyst kiírta a kocsi, hogy kapcsolódott, onnantól tök néma lett...Valakinek új ötlet?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz huliganboy #9180 üzenetére
Nem.
A telónak a hangjelzései, mp3, stb mennek el.
Lényegében minden.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz grafnet #9181 üzenetére
Amikor kocsival vagyok valahol vásárolok, nehogy már a parkolóból a boltig terjedjen a bluetooth hatótávolsága
Ez rejtély számomra!
Ha bármit nyomok a telón, mp3, a kocsiban hallani kéne de csak a telefon beszélgetések mennek, ez normális?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
beg
veterán
Attól függ milyen fejegység. Javaslom az autód bluetooth rendszerének a leírását tanulmányozni utána pedig a bluetooth szabvány működését.
Aztán fussunk neki még egyszer. De ezt itt most zárjuk le mert nagyon elbeszélsz mindenki mellett.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Headbang
aktív tag
Szia
Èn sima átlátszó puha szilikon tokot használtam idáig, most cserèltem le. Kb. 4 hónapot se volt a telón ès máris kezdett elszürkülni. Illetve a teló hosszanti oldalain nem volt jó tartása. Maga a kivitelezèse se volt tökèletes, sorjásak voltak a szèlei, zárványos volt. Egyèbkènt viszonylag jól vèdte a telót a fizikai behatások ellen, ill. abszolút nem csúszott. Billentyűre a Google megoldását használom, nekem eddig nem volt vele gondom.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Valamivel több mint három hét után kaptam vissza a telefonomat a kijelző sárgulásos foltosodásának javítása után. Állításuk szerint csak "újragélezték" jelentsen ez akármit is, viszont annyit sántít a sztori, hogy a kijelző modul fekete műanyag káváján volt a javítás előtt egy pici alig észrevehető benyomódás, ami most nincs meg, tehát valamit biztosan cseréltek, de hogy miért tagadják le azt nem tudom.
Mindenesetre a probléma megoldódott, patyolat a kijelző, minden más is jól működik, örülök, hogy visszakaptam. A javítás 3 hét 2 napot vett igénybe, kaptam SMS-t a javítás elkészültéről. Összességében elégedett vagyok, mindkétszer kulturált emberekkel találkoztam a szervizben, talán a javítási idő lehetett volna ennél gyorsabb.
Mivel céglogó nincs, ezért annyival segítenék a többi gariztatónak, hogy bejelölöm a pontos helyét a szerviznek, mert a cím alapján egészen sok időt el lehet tölteni a megtalálásával:
A legutóbbi alkalommal csak a benti üvegajtón volt kiírva, hogy itt található, kívülről simán elmegy mellette az ember. Viszont érdemes mindig nézni a pontos címüket, mert állítólag a szerviz el fog költözni hamarosan.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Anonymus23
veterán
Megérkezett tegnap a Capas tok, nekem nagyon bejött. Kulturáltan néz ki, kellemes a fogása is, az előlap is mintha fém lenne, elég egyben van.
Részemről egy ajánlott plecsnit megérdemel.
;) - The Power of the Light Side
-
jUUh
addikt
Ha már tokok, nekem ez 1 hónap használat után bejött, habár a gombok letörtek, illetve kopottak lettek. Kényelmes használni, jó a fogása és anyaga, csak ugye lejöttek a kis műanyag cuccok. (Bár így könnyebb benyomni a gombokat )
Samsung Galaxy S23+
-
baitsee23
őstag
-
Elf
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz lajos75 #9195 üzenetére
Kipipáltad a "beállítás alapértelmezettként" mielőtt ráböktél, h a "Hangfájlok" alkalmazással szeretnél keresni jelzőhangot.
Elméletben egyszerű ennek a törlése: a rendszerbeállításokban a "Telepített alkalmazások" alatt kell megkeresni azt az alkalmazást, ami ilyen módon alapértelmezettként került beállításra, és azt kiválasztva, az "Alapértelmezések törlése"-vel lehet ezt elfelejtetni.
Csakhogy a saját telefonon nem látok ilyen "Hangfájlok" alkalmazást a listában...
-
Degeczi
nagyúr
válasz lajos75 #9197 üzenetére
Persze, de az egy csomó minden mást is visszaállít, ahogy írja is.
Ha másik appot választasz ki alapértelmezett jelzőhang beállítóként, pl. a Fájlkezelőt, azt megtalálod az alkalmazások listájában, és tudod az egyedül arra vonatkozó alapértelmezést törölni.
Érdekes, h a "Hangfájlok" miért nem jelenik meg ugyanitt. -
makoss
veterán
???
Szerintem meg pont fordítva, elég sokszor elmagyaráztam mi a gond, nem értem mit kell a bluetooth-on tanulmányozni?(#9193) Elf: Ott semmi nem változik.
[ Szerkesztve ]
-
bloggiold
tag
Kicsit leszakadva a bluetooth témáról. Végre itt is elérhető az, hogy egy éjszaka (22-06) 1% merüljön a telefon a szokásos beállításokkal (nem repülő üzemmód). Utoljára a MTK6592 CPU szerelt telefonoknál tapasztaltam ezt. Az agyon hype-olt Samsung S8+ SPEC 10% merült ugyanennyi idő alatt (a nem elfogult tesztekben természetesen)
Xiaomieu 7.4.20 + AGNI pure MM V7.6 kombináció van fent. Közvetlen kernel csere előtt és után mérve az Antutu is 10000 több pontot dobott. Remek.https://fontecone.blog.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest