Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • senkinek nem konkrétan, de a témához válasz:

    ez egy aktivitásmérő. nyilván nem fog egzakt lépésszámot mondani, mert a kezeden van. én úgy értelmezem a lépést, mint a mozgás egységét, mert szerencsétlen csak ezzel tud számolni. teszem azt, ping-pongozol, és a jobb kezeden van a band - ha nem először állsz asztalnál, akkor nem kell (sokat) lépni ahhoz, hogy egy bemelegítés során 1-2 percig asztalon maradjon a labda, nem léptél 10-et, de közben ötvenszer lendült a kezed. Mozogtál, ő meg számolja.

    de a teregetés vagy bármi, ami mozgás, akkor is mozgás, ha teljesen hétköznapi mozdulatsor.. Ha egy nap ötször átöltözök, az legalább 2-300 lépésnek felel meg, nem tudom figyeltétek-e. Ha nem tetszik így, akkor lehet nyakban-övön-zsebben hordani, biztosan tud kevesebbet számolni. De nehogy már elvárjuk a tökéletes lépésszámlálást egy csuklón hordott karkötőtől.. :N

    faq
    2. Bracelet does wrong step count!
    Bracelet can add extra steps to your result depending whether you swing your hand or not. But this helps to calculate calories, which is important for daily statistics and your activity performance.
    None of existing pedometers will show you 100% accurate result.

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák