- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
The Callisto Protocol – Live-Action TV Spot (Red Band)
Chills, literal chills.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98201 üzenetére
Mert van, aki kiveszi es betesz egy feltoltottet, az egesz nem tart 2-3 masodpercnel tovabb, ahogy a cetuzaakksik eseteben sem.
De olyan szempontbol mindegy, hogy amikor irtad, hogy "cserelgrtes" en ugy ertettem, hogy arra gondolsz, hogy az elemet kiveszed, kidobod es uj elemet teszel be.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bad Pritt
félisten
How The Callisto Protocol's Gameplay Was Perfected Months Before Release | Ars Technica
Besírnék, ha megjelenne egy multiplatform játék idén, ami esetleg nem is tudom, hogy fejezzem ki magam, de... kész van.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz F_Peter #98206 üzenetére
Akksi témára:
Nem tudom kinek van de nekem még az eredeti Sanyo eneloop akksiaim is megvannak még a Panasonic felvásárlás előtti korszakból, és rezgés nélkül szinte lemeríthetetlen. Töltöttséget is remekül tartja.
Azóta vettem a nextgen fapad fehér szériából 2000mAh
Remekül dolgozik. Nem tudom a feketét érdemes e megvenni ha valaki tudja esetleg Eneloop ProMásik utólag bevált a play and charge kit. Az a tartalék kontiban van. Elsőre merült mint a disznó alig bírt pár órákat. Úgy hagytam néhány éjszakát töltőn teljesen véletlen azóta hetekig megy mire lemerülne.
Haver vett ilyen venom szettet , nulla kilométeresen lötyögött a kábel a csatlakozóban. Tukmálta rám is.
Esélytelen.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
pzstm
titán
válasz HartgeH3-2.8 #98207 üzenetére
4db ilyen Eneloop Pro fekete van, imádom és nagyon jól tartja magát.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az gyakorlatilag az akksik Mercédesze
Brutális amit az tud nagyon szemezek vele de mivel nem hardcore gamer vagyok nem nyúzom annyit a fehér is gyönyörűen kiszolgál.De a Pro.... hát az nem evilági cucc.
(Olvastam róla + Reddit)[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Bad Pritt
félisten
Na rendeltem végül Alzától egy Xbox Wireless Headsetet, a 3000 forintos GVH-s kuponnal 34-ért megérős lehet.
-
Guitar14
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #98207 üzenetére
Szerintem nem érdemes tovább feszegetni az akksi témát.
Valaki szentül esküszik a venomra, valaki a gyári play and charge-ra gyári akksival, valaki a tölthető AA elemre és valaki a kábelre. Felesleges leszólni a másikat mert mindegyiknek nagy tábora van akik meg vannak vele elégedve tehát egyik se kerülendő.
Mindegyik jó megoldás. Mindenki azt vegye ami tetszik/jó árban van. Ha valami gáz van vele (amit említettél, hogy lötyög a kábel) vissza kell küldeni/cseréltetni és kész mert biztos nem normális az. (itt sokan szeretik és mellette esküsznek, nincs bajuk vele, mások meg az AA elemre.)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98210 üzenetére
Biztos jól körülnéztél te ott a fejhallgatók között??
Hogy hogy nem ezt választottad? [link] Hogy tudtál neki ellenállni?!
Hmm.. megkívántam rendesen. És nem is drága.Amúgy jól néz ki az az Xbox-os fejes.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98213 üzenetére
Bakker, vissza kellett olvasnom a gyónásos kommentedet, hogy most akkor van e PS-ed, vagy nincs.
Szívesen. Jó is, hogy siettél, mert most, hogy belinkeltem ide, egyből nem lesz raktáron már.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Bogyi007
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #98209 üzenetére
Idén a Mercedes nem a legjobb példa.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Guitar14 #98211 üzenetére
Guitar14
Bogyi007 RedBull drukker vagyok Verstappen.
A cédesz civil autóit viszont élem + amikor lehetőségem van ülni benne. De már azt is egyre kevésbé (osszeszerelesi minőségek, nyekkenő recsegő nyüszögő elemek) zsír új CLA SB-ben pl, de nyekkent már a 30 millás cédesz is. Szomorú. + (Lásd speedzone).Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Witcher 3-bol melyiket kell megvenni, hogy minden, de tenyleg minden meglegyen hozza?
Mert van 100 fajta verzio.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bad Pritt
félisten
válasz IntelKiller7 #98218 üzenetére
Csak két verzió van belőle amúgy, az alap meg ez, minden más dlc. Az ingyenes dlc-ket asszem külön le kell szedni hozzá.
-
csuvicsuva
addikt
válasz IntelKiller7 #98218 üzenetére
Ezt. Kicsit felment az ára itt a nagy gift lock után (300 forinttal lett drágább ), de most van 8%-os BF kód.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
NoOne1976
őstag
válasz csuvicsuva #98220 üzenetére
Nem a GOTY-t kell vennie?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Köszi mindenkinek!
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
consono
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98224 üzenetére
De ha eddig kibírtad úgy, hogy nem játszottál vele, ezt a 3 hetet még húzd ki a feljavított változatig Ingyenes update lesz.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
NoOne1976
őstag
válasz csuvicsuva #98223 üzenetére
Telefonról nekem nem úgy jelent meg.
-
zolee1988
tag
kicsit off, de tv csere előtt állok.
Philips 55PUS7304 volt, tudom nem prémium, de megfelelt. káresemény miatt összetört, és most kell helyette egy másik.
az android rendszert imádta a család a tévén, natívan ment netflix, hbo max, vlc.
esetleg a Telekom kínálatából melyiket ajánljátok? 55col a plafon, nagyobb nem fér el, de 50 kisebb se legyen. erősen maradnék a Philips mellett, az Ambilight nagyon látványos volt játék közben
ja igen, Series X hajtaná meg,[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Megvettem eletem elso konzoljat, egy series x-et. Meg nem jott meg, elvileg dec 1 erkezik, az ms storebol. Esetleg van tippetek mit erdemes eloszor megnezni, hogy minden ok? Esetleg tippek trukkok.
Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98232 üzenetére
Addig készíts egy MS fiókot az x box fiókhoz.
Nem problémás gép semmit nem kell megnézni rajt, újat vettél?[ Szerkesztve ]
-
vicces
addikt
Ha az ms-től vetted akkor mi baja lehet?
Dugdosd össze a tv-vel és mehet a móka!:)
-
persil
nagyúr
Kibontod "oszt" jatszol.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
dunc
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98236 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz VirtualNoob #98238 üzenetére
Fél perc 4k vagy 1 perc 1080p a belső tárhelyre (a tömörítésen sajnos látszik, de ilyen online megosztásokra elégséges). Külsőre pedig médiaeszközként formázva nincs limit (vagy talán órás limit?, passz hirtelen, addig még sose rögzítettem folyamatosan). Én egy sima gyorsabb pendrive-ot használok erre, de a lényeg, hogy a 30mb/s írást folyamatosan tudnia kell, mert az alatt hibás lehet a fájl és észrevehető a teljesítmény probléma játék alatt is jobban (frame dropok).
.
-
Redneck
nagyúr
Végre eljutott idáig az MS, hogy csináltak egy galéria appot, "Felvételek" néven? El sem hiszem.
Ennek örömére veszek én is egy 2450-es LADDA pakkot, ha a svédeknél járok.
Szerk:
Meg is nézem milyen a videó funkció belső tárhelyre. Korábban még 1080p-n is akadt nálam.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok, minden játékhoz kell internet a series s nél? Vagy van olyan amihez nem kellene? .
-
Steve1207
veterán
válasz VirtualNoob #98242 üzenetére
Szerintem az SSD miatt van ez a megkötés és hosszabb távon értelmesebb is, pl afölött időnél lehet írnia kellene folyamatosan és megpurcanna pár év alatt egy sima használattól is. Elvégre egyből nyomhatsz egy olyat is akár, hogy az elmúlt 1 percet mentse. Amúgy a box-on ez tényleg gyenge dolog volt mindig, apránként fejlődik csak.
(#98244) Bep: Én jelenleg teljesen kiiktattam a felhős megoldást meg a konzolosat is amúgy, minden egyből pendrivera. Egyszerűbb átdugni a gépre és nyomni egy másolást, mint ott vacakolni, figyelni feltölti-e, betelt-e (valamint átnézni, ha kell valamit vágni is). Plusz egyből indíthatok hosszabb felvételt bármiről. Egy avidemuxban ugyanúgy 3 mp lekapni az értelmetlen elejét-végét a klipnek, és el is menti ugyanennyi idő alatt.
.
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98245 üzenetére
Igen hisz only digital.
-
Marcsello31
őstag
Èrtem, a series Xnèl is így van?! Köszi a választ.
-
dunc
nagyúr
válasz Marcsello31 #98248 üzenetére
A lemezeshez nem kell, a digitális tartalmakhoz igen.
-
Marcsello31
őstag
Vettem, köszi szèpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs