Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz mike1334 #9139 üzenetére

    Nem biztos, hogy egy használt XOX rossz választás lesz. Valószínűleg sokan próbálják eladni, tehát lesz kínálat is. Nekem például full hd a TV-m, persze tudom, hogy szebb a lesklálázott kép, de hogyismondjam, ha nem kap el a hype, hogy muszáj új gent venni, meg nem gyötörnek álmatlan éjszakák, hogy ha egy új játékkal éppen nem tudsz már játszani, akkor még jó ideig el lehet vele lenni full hd-ban.
    PS4-el voltam így, hogy persze mindenkinek habzott a szája, hogy az exklúzívok, de engem hidegen hagyott és idén vettem csak gépet, először okos volt a gép, aztán butítottam, amikor láttam, hogy az újabb játékok már nem mennek rajta. Megveszem a gámát lemezesen, kijátszom és némi veszteséggel eladom, meg PS+-ra előfizettem akciósan, ad 2 játékot havonta. Nem érzem hiányosnak az életemet, amiért nem birtokoltam a gépet korábban :)
    Én most abban gondolkodom, hogy a nagyon régi első fat XO gépemet + kinect elajándékozom családon belül, home-olunk majd, tehát lesz játékuk is és idén inkább veszek egy XOX-t, azzal kihasználom a GPU-t, ami még 2 évig van nekem.
    Pont a kazuál réteg tudna most egy nagyon költséghatékony döntést hozni egy használt XOX-el, úgy gondolom. 1-2 év múlva meg a nagy testvérre beruházni inkább, de először lesz majd 4k TV-m.
    Mondjuk az SS se lesz rossz választás, az a kérdés, hogy mennyiért lesznek a használt XOX-ek és hogy kit mennyire gyötör a bűntudat, ha nem ugrik át azonnal az új genre :)
    Én mondjuk úgy gondolnám, hogy egy kazuál képes a kompromisszumokra és a költséghatékony megoldást választja, de persze nem mindenki egyforma.

Új hozzászólás Aktív témák