- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Pontosan így emlékszem én is rájuk. Egy barátom oda küldte a gépét javításra. Nagyon szuper műszerész, de szerszám híjján inkább "profikra" bízta. Amikor visszajött a gép, áporodott cigiszaga volt, be sem kapcsolt. Szétszedte, és leesett az álla. A proci körül gyakorlatilag nem maradt SMD alkatrész a helyén, vagy le voltak esve, vagy elcsúszva. Felhívta őket, hogy ez mi? Beszélt a szerelővel, aki felajánlotta, hogy odaadja a saját (!) gépét cserébe. Na az működött vagy egy hétig.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bird
addikt
A ps5 topik egy aranybánya.... Ami ott megy. Nem irigylem a kvt....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Ha lesz elég készlet biztosan nem. Nekem még előrendelés gomb volt aug. 19en amikor megrendeltem. Aztán 24en jelezték, hogy vették az adást. Státusz most is előrendelt....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Tin
veterán
Ha a Microsoft eleve nagyobb készlettel készült, márpedig a selejt SOC-ok SS-ként felhasználása miatt biztosan nagyobb a készlete, és végignézte a Sony mostani ügykezelését, akkor valószínűleg egy tiszta "versenyben" fogy el az összes gépe. Ha növelni akarja a hype-ot, visszatart egy készletet a boltokba is a megjelenés napjára, hogy még nagyobb legyen a hírverés.
-
Bird
addikt
Hagyjátok már ezt a selejtezést, mert egy ordas nagy hazugság az egész.. Az egész vga, cpu üzletág így működik amióta világ a világ. Nem minden gpu, cpu lesz egyforma, attól függően hogy a lapka épp a lemez melyik részéről való. Szóval nettó baromság és most sláger lett ezzel IS dobalózni, csak mert nem jutott mindenkinek a Szent Grálból....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Már rég az offtotyikba kellett volna terelni, kb. novemberig ez lesz. 3L1T3 helyébe otthagytam volna a francba az egészet, ahogy beindultak a fikagyúrók és a személyeskedők, innentől kezdve inkább csak rosszabb lesz. Aki tudja ki ő, az inkább hálás neki, aki nem, az meg örülhetne inkább a korrekt infóknak.
Mondjuk a felnőttek gyerekes hisztije nem lep meg, komoly nagy- és kiskereskedők is sokszor pont ugyanígy lenyomják ezt a stílust. -
Bird
addikt
Egy hétre le kellene lőni a topikot... Bár az se lenne jó, mert jönnének ide hangulatot kelteni. 22en egyébként erre számítok.....
Tin: Erről beszélek én is, de ettől még nem selejt... Bármennyire is szeretnétek így beállítani... Amire a sxst tervezték arra megfelelő. De hol itt a probléma? Akkor a gtx 3080 is egy selejt 3080 Ti????
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Az xsx nem egyenlő az xssel. Ezt nem tudod lenyelni? Szemét ms, hogy két különböző erősségű géppel jön ki. Bezzeg a Sony.... Részemről ennyi, kiszálltam!
Nekünk nagypapáknak és nagymamáknak, meg a fifásoknak jó lesz az a sz@r is....
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Ha jól emlékszem a XSX-be se 100%-os a chip, de lehet keverem valamelyik VGA-val
(#9056) Bird :
- selejt: oké, lehet nem jó szó a "selejt", legyen akkor "nem teljesen tökéles" helyette
- konzolok szervize: nekem speciel eddig csak pozitív tapasztalataim voltak velük, lehet szerencsés voltam.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Neked most mi bajod? Az MS-nek gyártanak egyféle SOC-ot, ami hibátlan, az megy az erősebb gépbe, ami selejtes (nem tökéletes, nekem mindegy, hogy nevezik), azon meg letiltják a nem használható (plusz a használható, de nem szükséges) részeket, és megy a kisebbik modellbe. Így, főleg magas selejtarány mellett a legártott SOC-ok nagy része gépbe kerül, és pénzt hoz az MS-nek. A Sonynak viszont a nem tökéletes (selejt) darabok nem jók semmire, mert nincs gyengébb gépe. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni...
-
Wesder
félisten
Raktam be képet a PS5-ről a topikjàba. Sony még mindig nem tud konzolt tervezni normàlis méretben úgy làtom.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Érdekes nekem meg pont ellenkező a véleményem róluk.
A kedves és drága HIVATALOS Szegedi Sony szerviz nem volt hajlandó kiadni szakvéleményt a villámkárosult Ps3 konzolomra anno, sőt nyíltan megvádoltak azzal, hogy szerintük a konzol warezos és így akarnám kicserélni biztosító által egy új gépre.Ezután otthagytam őket a csába és a Konzolok Szervizéhez vittem el a gépet, rövid bevizsgálás után ők kiadták a szakvéleményt, megmondták hogy mi az amit alkatrésznek eladhatok a gépből - mindezt ingyen! Cserébe tőlük vettem a Ps3 SuperSlimet. A sztori meg happy enddel zárult mert a biztosító korrektül el is fogadta a szakvéleményt.
Szóval nem csak rossz tapasztalat van a cégről.
Sőt anno egy Nintendo Ds Lite konzolomat is korrektül javitottak úgy, hogy vittem donor gépet is és abból dolgoztak és így talán egy ezrest kértek összesen.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
Bazmeg itt is egyre több a hülye. Asszem pihenek pár napot.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #9069 üzenetére
Dolgozom, talán majd este..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Tin
veterán
Hogy ugyanaz a chipset, és a gyengébb megy a kis Xboxba? Dehát gyártás eleje, nagy selejtarány, óriási igény, az a logikus, ha maximalizálni akarják a kihozatalt. Csak az MS felhasználja a nem tökéletes chipeket is. Nyilván, hiszen ugyanaz a kettő, csak a GPU-ban különbözik. Nyilván nincs két külön gyártósor rá. Majd lehet hogy lesz 1-2 év múlva, ha a selejtarány alacsony, de nem hiszem, felesleges.
-
Bep
őstag
Másodosztályú termék, a megnevezés amit kerestek. Termelő/feldolgozó berkekben így hívják.
Amúgy mivel a technológia, használt eszközök, humánerőforrás felhasználás és a terv első osztályú termék előállítására irányul, controlling lényegében "selejtként" kezeli, majd egy másik gyártás folyamat alapanyagaként (amin már kisebb általában a haszon).
Ha eleve egy másodosztályúval megegyező termék előállítása a cél, az nagyszázalékban mindig előállítható olcsóbban.ui.: Amúgy meg nincs selejt, csak rossz tűrés határ. :D
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
mike1334
veterán
Tessék mondani az ndk-s, levehető ajtós ps5 megjött már?
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #9078 üzenetére
- Lóf@sz jön itt csikánó nem PS5 !
- Dede, bemondta a rádió!!
- Különben nem PS5, hanem XS raj!
- Ahogy beérkezik Magyarországra, szétosztódik a nagykerekben, és...
- Jóvan' haggyad, lesz@rom....[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
--del--
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Madoc
veterán
Xbox Fszbuk csoportból KV Ricsi:"Sziasztok! A csoport üzemeltetője a Konzolvilág ezért Xbox Series X|S rendelésekkel kapcsolatosan pár infó!- Szeptember 22-én kerülnek ki az oldalra a gépcsomagok. - PS5-el ellentétben lesz elég mennyiség, így előleg befizetésre sem lesz szükség."
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy van e esetleg arról valami információ, hogy mikor szűnik meg a gold előfizetés? Nekem soha nem volt még konzolom, most szeretnék venni XSX-et és gondoltam, hogy akkor már megvenném hozzá a game pass ultimate előfizetést 3 évre. Itt olvastam, hogy ha veszek goldot, mondjuk 3 darab éveset akkor össze adódik, majd ha erre rá veszem a 300 forintos akciós game pass ultimatet akkor az egészet beváltja arra. Jól értem? A kérdés arra irányulna, hogy van e információ arról, hogy ez a lehetőség megszűnne a közeljövőben és inkább vegyem meg most vagy várhatok még vele. Mert így azért egy évi teljes áras game pass ultimate árából megvan három év. Ami azért nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kinghaxor #9085 üzenetére
A Gold megszűnése nincs megerősítve, bár konkrétan cáfolva sem, ha jól emlékszem.
Elméletileg:
Amikor csatlakozol az Xbox Game Pass Ultimate csomaghoz, beszámítunk az Xbox Live Gold és/vagy Xbox Game Pass előfizetésedből hátralévő minden időt az Xbox Game Pass Ultimate csomagba, legfeljebb 36 hónapos időtartamig.Gyakorlatilag, ha most veszel 3 év Goldot és 1 hónap GP-t, majd átváltják GPU csomagra, akkor rájönne még 1 hónap ingyenes bónusz is. Tehát a 36 hónap korlát miatt buksz 2 hónapot. Viszont ha 2 éves Gold + 1 hónap GP az induló és +1 hónap ingyenes, akkor elméletileg tulajdonképpen jobban jössz ki.
Ha mégsem így lenne, akkor valaki helyesbíti.
Nyugodtan betöltheted most a fiókodra, az már biztos megmarad. -
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #9091 üzenetére
TLDR:
-Xbox classic games run 1440p
-360 games run 1440p
-Xbox one S games run at their max resolution the base 1S ran (or highest dynamic res).
-performance will be much improved due to better hardware (cpu)
-games from any gen can receive double FPS patches even on XSS.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest