- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
veterán
válasz Sefneni #116354 üzenetére
Crash trilógia sokkal nehezebb szerintem. Én az első rész vége felé elakadtam vagy 1 éve és azóta se tudok tovább jutni benne, így a 2-3 ki is maradt, csak belenéztem mindegyikbe. Bár vannak nehezebb részek a spyroban (flight pályák) de összességében sokkal könnyebb mint a Crash trilógia vagyis már quadrológia.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #116355 üzenetére
Pont hogy a jobb ès könnyebb rèszekről maradtál le így.
Mondjuk nekem az első a nagy kedvenc, az egyszerüsège ès nehèzsège miatt. PS1-en anno mèg nehezebb is volt. A nègyet viszont semmikèppen nem ajánlom, mert az igazán hajtèpős. Nehezebb mint a Trilogy összes rèsze együtt.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Sefneni #116358 üzenetére
Megjelenèskor vègigtoltam a negyedik rèszt is, de hiába imádom a Crash szèriát, azóta nem játszottam vele. Egyszer elèg volt vègigtolni. A story jó volt. Ügyesen folytatták a 3. rèszt 20+ èv szünet után.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
Amúgy nekem most esett le, hogy a Starfieldet még csak az előrendelők tolhatják, mert nem rajtolt még el a GP változat. Így már értem, miért nincs annyi komment és vélemény.
Elnézve a teszteket, és pár videót, szerintem jobb állapotban rajtolt, mint ahogy vártam.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
addikt
EA SPORTS WRC - Official Reveal Trailer
Szeptember 5. 16:58ZX Spectrum - Commodore 64
-
consono
nagyúr
-
cibere11
tag
Sziasztok!
Xboxon a starfieldet lehet magyarositani?HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Redneck
nagyúr
válasz pzstm #116365 üzenetére
Ezért sem értettem, a kicsit szájhúzós hangulatot. Szerintem jó cím, pedig nem vagyok egy Bethesda fan, de talán nem véletlen, hogy ekkora az érdeklődés. Persze, biztos vannak hibái, de az elmúlt év kommentjeiből az jött le, hogy a kék oldalon is nagyon vevők lennének rá.
Soha rosszabb címünk ne legyen!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
frankdelgado
őstag
Szèpen suttyonban megjelent, se hype, se előrendelői hisztèria....pàr hónap ès tuti jönni fog ganèpassba.....ha addig kibírom.... [link]
-
frankdelgado
őstag
válasz frankdelgado #116374 üzenetére
Ja..ès magyar feliratos..
-
válasz frankdelgado #116374 üzenetére
Wow... Erről nem is hallottam még. Eléggé Subnautica-s, de annál talán jobban néz ki egy fokkal. Kíváncsi leszek erre is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
válasz nincsnév007 #116377 üzenetére
Elvileg a Starfieldbe is jön mod támogatás, valamikor lehet,hogy lesz konzolos magyarítás is. PC-re mintha lenne már AI fordítás.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Scholes9 #116379 üzenetére
FOV állítás, joystick deadzone és acceleration állítás, aim assit erősség állítás, font méret, szín állítás, stb. Elég alapvető beállítási lehetőségek hiányoznak a játékból, pedig az Xbox exkluzívok általában erősek ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
Szerdán hány órától játszható nálunk a Starfield?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
válasz nincsnév007 #116384 üzenetére
Az nem két nap lesz. Irdatlan sok szöveg van benne...
-
A main storyt hosszabnak gondoltam...
-
-
-
válasz Steve1207 #116390 üzenetére
Akkor még mindig ott van a kérdés, hogy ez az Ms-nek vagy Bethesdanak miért nem jutott eszébe? Ha eszébe jutott, akkor miért nem csinálták meg? Ekkora projectnél nem hiszem, hogy számít pár ezer dollár, amennyiért felvesznek valakit egy "pár napos" munkára.
-
válasz Bad Pritt #116395 üzenetére
Az inkább a hdd ssd sebességkülönbség miatt van.
De pl a No man's sky-nál szinte teljesen folyamatos a váltás a bolygófelszín és az űr között. Még xbox one gépen is. Lényegében egy naprendszert betudsz járni töltőképernyő nélkül. Ott csak naprendszer váltáskor jött elő animáció. Na itt nem.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #116396 üzenetére
Persze, tudom. Itt annyira nem zavar, gyorsan tölt, ez az űrhajózás amúgy is csak egy gimmick, mint F4-ben volt az építkezés, eddig nem úgy tűnik, hogy igazán lényeges lenne.
Az zavar viszont egy picit, hogy egyszerűen úgy néz ki számomra a játék, mint egy nagyon baba Alien-Prometheus Fallout 4 mod.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz frankdelgado #116397 üzenetére
Szerencsére ez engem egyáltalán nem zavar. Az utóbbi években nem a hiperszuper hypeos AAA címekkel szórakoztam a legjobban. Hanem ezekkel:
Cult of the Lamb
My friend Pedro
Donut County
Rain on your parade
Party Hard
Dysmantle
Forager
Dead CellsEzek egyike sem mainstream cucc, de baromi szórakoztató játékok.
-
válasz Bad Pritt #116398 üzenetére
Tegnap játszottam a Starfielddel, kisebbik fiam bejött. Első kérdése : ez mi? Új fallout? (én csak a Fallout 1-2-t játszottam még PC-n) Szóval sejtem, hogy miről beszélsz. De szerintem maga a játék jó, ha eltekintünk ezektől az apró (de bosszantó) hibáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest