Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • SaGa: Emerald Beyond teszt

    gp A Square Enix üzleti modellt vált: ezentúl csak a hatalmas költségvetésű megajátékokkal foglalkoznak. Talán az utolsó kivételt az Emerald Beyond jelenti, ez a kiismerhetetlenségétől nagyszerű RPG.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz Norb79 #110627 üzenetére

    De ne csak az idei évet nézzük ! Vegyük a generáció váltást: Xbox-ra mi jött AAA ?? Héló infinájt (hányós smiley), MSFS (mocskosul rétegjáték), egy megkérdejelezhető koncepciójú bár kétség kívül szép Gears , meg egy meseszép platformer Ori.
    PS-en csak sikerült kinyögni egy új Horizon-t, Ghost of Tsushima-t, Demon’s souls-t, Returnal-t, GT7-et, Ratchet-et , God of war-t . És most csak a legnagyobbak jutottak eszembe , de ezek mind 8+-os játékok . Én PS4 Pro-ról váltottam XOX-re , majd launch-kor SX-re , de megmondom őszintén nagyon úgy érzem , hogy át lettem baxva. A GP szép meg jó , de néha nem ártana villantani , hogy mire képes a legerősebb konzol . Nem azért fizettem 180000 Ft-ot , hogy GP fill-er indie játékokkal játszak. Persze vannak nagyobb játékok benne , de nem csak ezért vettem a SX-et.
    Sors fura fintora , hogy az utolsó GP-es játék amivel sokat játszottam az MLB the show 23 volt , ami ugye Sony-s belsős cím.
    PC game-mel felhagytam , nagyon égeti a pénzt . Valamint nekem így hatalmas a PS backlog-om , amíg végigtolom a sztori alapú játékokat .

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák