-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
addikt
válasz zozy84 #223907 üzenetére
Talán ez segít:
Yes, there are ways to improve your Xbox One X's picture capabilities even more. Just activate 4K and HDR on the Xbox itself. When your TV is 4K UHD, the Xbox One X should detect it automatically and will ask if you want to turn on 4K. However, if you initially missed or skipped this popup, you can activate 4K manually.
Important: Make sure HDMI UHD Color is enabled on your TV, or your Xbox One X will not recognize the 4K functionality.
On the Xbox One X, navigate to Settings, and select Display & sound.
Select Video output, and then select Video fidelity & overscan. Confirm that Auto-detect is selected. If not, select it.
Press the Xbox button on the controller to open the Xbox guide. Navigate to the Settings tab, and select Display & sound.
Select Video output, and then choose Video modes.
To enable HDR, check the boxes for Allow 4K and Allow HDR.Szerk.:
Szuper, látom közben megoldódott.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz zozy84 #225087 üzenetére
A rezgés boxnál is játéktól függ, próbálj ki egy Forzat pl.
Beépített akku még csak az kéne... be is b*na nagy biznisz lenne 2 évente cseréltetni egy új konti áráért...
Az a PS gamepass az milyen? Nem igazán látok bármit is ami tényleg vetélytársa lenne a GP-nek főleg nem most az EA Playjel.
edit.: Egyébként ha az tetszik azt kell venni
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pzstm
titán
1. beépített akksi hála égnek csak Elite2-ben van, nincs is olyan okontrollerem. Ha akarod veszel akksit ebbe is, remélem jó sokáig
2. Ha PS Collection szted Gamepass (vagy GPU méginkább) akkor olvass sokat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F_Peter
őstag
És a következő 5 évben lesz 5 játék ami értelmesen használja is ezeket...
Persze remélem nem így lesz.A beépitett hangszóró amúgy szinte semmire nem jó, maradj egy rendes fülesnél. 🙂
Én speciel a Ps4 contit szívből utáltam, szóval örülök hogy újították. A box contival semmi gondom nem volt, szóval örülök hogy nem csészték el.
-
F_Peter
őstag
válasz zozy84 #225107 üzenetére
Tudom hogy erre gondoltál a beépitett hangszóróval, de pont erre nem jó. A legolcsóbb headset is jobb megoldás.
Ha valaki multizik annak meg amúgy is rendes füles kell, rendes mikrofonnal.
A beépitett arra jó, hogy ha nem játszol, csak beszélnél valakivel.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz zozy84 #225091 üzenetére
"Amúgy nekem meg amennyi idő alatt az aksi megdöglene annyin idő alatt lejön darabokban a gumis rész stb stb. Na mindegy. Adhatna aksit és kész.
Stb stb
One S meg One X még meg lesz sokáig szóval max melléjük jön majd valamikor egy ps de az sem biztos. Attól még b*szott jó az a ps kontroller. "Ne nevettettesd már ki magad ezzel a ps5 controller fényezéseddel itt.Legtöbben pont a controller miatt is vettünk xboxot.Neked hiányzik a beépített aksi legtöbbünknek itt a csoportban nem.Nem csak azért mert pár év alatt meghal és plusz költségekkel jár nem is kevéssel,ha nem mert nem bírja túl sokáig sem,sűrűbben lemerül mint egy panasonic,varta,enelope elem aksival ellátott xbox controller.Kényelmetlenebb is sokkal szerintem,a rezgés meg nem mindenkit érdekel.A gumi meg attól hogy neked cafatokban lejön 1-2 év után az a te hülyeséged.Nekem ps-em volt 6 évig de sokkal hamarabb tönkrement a gumi a ps controlleren mint az xbox-én.De mivel feltalálták már a controllervédő gumisapkákat amivel még ráadásul kényelmesebb is lehet így nem értem neked mitőll megy tönkre ilyen hamar.Nekem több ezer óra alatt sem ment tönkre.
Ha ennyire tetszik a ps controllere vegyél egyet emlékbe magadnak 😃
Nekem nem hiányzik az biztos.Ha az xbox-hoz ps5 szerű controller járna,akkor jópáran elgondolkodnának hogy megvennék-e.Nekem pont az az egyik legfontosabb szempont,a másik pedig a gpu csomag.Ha ez a 2 nem lenne akkor már nem biztos hogy xbox párti lennék,de mivel van így nem kérdés.
[ Szerkesztve ][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest