- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Srácok!
Tudtok valami jó tippet adni gamer tag név megadásnál? A warezos 360-on Jacques voltam, de mivel ez egy francia név ez már tuti foglalt lesz, a születési dátum mögé írását és egyéb számozási dolgot meg olyan bénának tartom. (Más megoldást meg hirtelen nem találok.) Hogy a francba lehetne jót kitalálni? -
nagyúr
Ha esetleg valakinek hozzám hasonlóan gondjai vannak a Kinect használatával, itt egy kis segítség. Még annyit, hogy mióta feltettem a tv tetejére hibátlanul működik, előtte voltak azért gondjaim.. Ja, 360-hoz nem volt Kinectem
[link][ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz godzsy2 #6401 üzenetére
Leülsz és elkezded papírra leírni a Jacques variációit és az egyéb neked tetsző neveket (pl. AwesomeJacques, Jacques94, JacquesHU, Makiverem, stb.), aztán választasz. Mindenki így csinálta, max megadott valamit. Én mondjuk sokáig a random generált GamerTagemet használtam, mert tetszett.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
woodbear
addikt
Sikeresen elköltöttem majdnem egy ONE árát telefonra tegnap nem vagyok egészen normális, de nembaj. Úgy is lesz one-om is valamikor
Oldalam: www.swsfoto.de
-
B3ny00
aktív tag
Pzstm én kívül mást nem tudok felvenni azt írja nem talál ilyen gamertaget
iPad minire smartglass?
[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
nagyúr
-
B3ny00
aktív tag
Nekem a telefonom is one
-
a.sebi
őstag
Egyèbkènt tényleg durva hogy egy fostos telefon drágább mint az xbox
-
a.sebi
őstag
Fiuk az miért van hogy killer instinctben nem kapok gamescoret soha, kb 10 orat jatszottam vele, de egy darabot nem kaptam, lehet azert mert nincs hozzza semmi sem megvásárolva?
-
B3ny00
aktív tag
Én amúgy Gyurisub néven futok,akit felvettem volna.
-
godzsy2
senior tag
válasz MunezXBK #6425 üzenetére
Ez a Godzsy2 úgy keletkezett, hogy a Godzsy jelszavát elfelejtettem és a jelszó emlékeztetővel sem sikerült visszaállítani. Itt a neten ez a megszokott nicknevem, de a játékokban mindig Jacques voltam, ezt a haverok akasztották rám és frappánsabbnak találtam a Godzsynál. Még vacilálok a kettő között (Godzsy vagy JacquesHUN).
-
veterán
Sziasztok!
game.co.uk kinéztem egy boxot, most hívja fel rokonom van még nekik.
Elég jó áron van.[link]
Kérdésem, hogy mit jelent a one day edition?
A garancia úgy működik, ha bármi gond van, akkor Angliába kell visszaküldeni?Fel se veszik a telefont... Érdekes, mert csak itt van elvileg, mindenhonnan elfogyott.
Sehol nem talált rokonom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
woodbear
addikt
-
Def26
félisten
Tudom, hogy androidhoz szoktam meg minden, de azért jobb lenne, ha lenne a rendszerben app. bezárás. Kilépni nem tudok egy játékból, mert a háttérben fut tovább, de ha bemegyek az upload stúdióba akkor meg akad mint a picsa. Nem zárja be az app. -okat sem.
pl. Játszok a bf4 -el, megunom, elmegyek xbox home -ba, majd lapozgatok az app. -ok között, de akad mint a fasz. Hát persze, hogy akad, amikor a háttérben futtatja a bf4 -et. Belépek az upload stúdióba, hogy szerkesszem a videókat, de itt is hosszú másodperceket várok amíg elindít egy klippet. Néha még dob egy aranyos "Please try again, 0x8027025a error" kódot. Hihetetlen.Elhiszem én, hogy nagyon jövőbetekintő dolog, hogy majd a rendszer kezeli a futó alkalmazásokat, de ez egyenlőre ugyanolyan mint pl. anno nekem windows phone -on volt.
Ha legalább lenne egy lehetőség, hogy az erőforrás zabáló dolgokat le tudjuk lőni (pl. játékok) akkor sokkal jobb lenne.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
egy hétig én sem jöttem rá, bár érdekes, hogy upload studion kívül mától nem szaggatott be a cucc (nah jó BF4-től kifagyott de az más )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
veterán
válasz MunezXBK #6444 üzenetére
Igen az elérhető.
Köszönöm, tudom én is, csak kicsit felhúztam már magam.
Persze nem az utolsó pillanatokban kellett volna, de pénz is most lett meg rá nagyjából az Anglia keresztszülők segítségével.
Ahogy látom már az osztrákoknál sincs libronál.
Bár azok meg nem szállítanak.
Még Zjunior ajánlatán gondolkozok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
godzsy2
senior tag
Itt One-on is úgy van a használt játékok multija, mint 360-on, hogy valami online multi passz kódot kell vennem, ha használtan szereztem, mert valaki már aktiválta?
A BF4 érdekelne használtan, de csak ha nem kell ráfizetni és tudom használni a multiját is. Ha egyáltalán találok olyat, aki eladja, mert nem tetszik neki. -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Ha most eladom a gépet silentnek, és megvannak a játékok le vannak töltve , akkor ő fogja tudni azokat használni az ő accjával?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
godzsy2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest