- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz MunezXBK #47746 üzenetére
Akkor pláne nem értem hol a hiba? Bekerül minden a letölthetőek közé és ennyi kézzel kell kiválasztani hogy install. Viszont frissíteni mindig "kikapcsolva" szokott.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
addikt
Elég rövid lett ez a demó.
Eső jól néz ki meg a tócsák is jók, ahogy megfogjak az autót.
Indicar resz mondjuk fura volt arcade 370 el végig fék nélkül 7 koron át.
Masra számítottam de örülök, hogy nem rendeltem elő.
Nekem marad az 5 meg FH2 egy jó darabig szerintem.
PC hez képest milyen azt nem próbáltam meg ?[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Dombornyomott bankkártya kell hozzá. A vásárlás végigvezet a folyamaton. Vagy a microsoft profilodban adod hozzá a bankkártyát és onnan is tudod törölni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
krx21
nagyúr
válasz bulikavagyok #47765 üzenetére
Kösz, most sikerült beírni a kártyát.... jön le már 5%...
-
sch_a
addikt
Befosatósan jól néz ki ez a Forza. Pedig az esőt még nem is láttam. Sajna ezt is meg kell majd vegyem...
-
Bogyi007
veterán
Aki màr tolja a demót:
Van magyar felirat esetleg?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
aram01
nagyúr
ne kakaskodjatok, erre nyomassátok a választ, a forza lejött nem volt időm próbálni, ketten lehet játszani? f@sza?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
Csodálatos érzés az aquaplaning egy Corvettel az esős Sebringen... Durva ez a játék. Szerintem nem kamuztak amikor azt mondták, h a pocsolyák mélységét méregették a szimulációhoz..
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz bulikavagyok #47779 üzenetére
Biztos jó érzés lehet Vettel pályáján :-P forogni...
Nálam 2 óra alatt kemény 14% százalék jött le eddig, azt hiszem ez ma màr kimarad, maximum Matchboxot fogok ma tolni...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zjunior
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz aram01 #47781 üzenetére
8 megás netem van hiába a Gigabites Digi a szolgáltatóm... :-(
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Def26
félisten
Picsába. Jó játok a forza demóhoz.
Egy nyomorult mobilnetes.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
aram01
nagyúr
válasz Bogyi007 #47783 üzenetére
nekem 120-as upc, mondjuk csak a neve 120
Elindítottam, játszottam mással erre kb 1 órára rá kiírja hogy kész, csodálkoztam is.krx21: demót lehet játszani 2 személyes módban? nem nézted?
(#47785) Def26: elég pofátlan módon lettél 140-es
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
adamka36
tag
Sziasztok.
Szerintetek a sima xbox one, lehet majd cserélni a vinyót ssdhd-re? Ha szervízben szétszedik kitudják majd cserélni? Mert elviekben a hagyományos vinyót lehet cserélni. De erre is lesz majd megoldás szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Piros lett a Reputation-öm, mert egy köcsög lobby mind az 5 tagja report-olt, mert az egyikőjüknek be mertem szólni, hogy egy láma kemper a Bo3-ban... így multizni sem enged az AW-ba, amíg újra minimum sárga nem leszek. Így most én is kénytelen vagyok kipróbálni a Forza 6-ot.
Hogy a fenébe lehet ezt újra feltornázni?
(Kár, hogy nem jegyeztem a kölyök gamertagét... a facebook csoportban biztos szívesen segítenének revansot venni. )
-
hitchins
őstag
Nekem eleg vegyes a kep. Az elso versenyen azt gondoltam jo jo de valahogy kicsit tobbet vartam. Az indy car viszon eleg jo volt az esos verseny pedig k***a jo volt.
Ebben a genben esos versenyt csak driveclubban nyomtam nem is ertettem mire fel az a negy felhajtas az eso korul.
Nagyon szep volt nem mondom de nem ereztem a vizet. Nem ugy itt. Egyszer ugy elszalltam mint soha ezelott egy forzaban sem... -
adamka36
tag
Az elite controller-nél lesz "macro" funkció?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csurog lefelé a FM6, egész hó tempóban. hamarosan teszt.
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #47779 üzenetére
iszonyat durva! Éjjeli yas marine pályán is leesett az állam, de a Segringi élmény is odavágott
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz aram01 #47791 üzenetére
1080p/60FPS, akárcsak a 2 évvel ezelőtti Forza Motorsport 5
De tőlem ilyen látványt és vizes élményt 480p-ben is produkálhat, ha ez így nézne ki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest