- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz MasterMark #2198 üzenetére
Egyszerüen nem tetszik,x360 nál se tetszett,elhiszem,hogy jópofa lesz,és tudom ha akarok one-t akkor
lenyomjái a torkomon és kész,ha lesz kinect nélküli verzió akkor is a
kinectest vennék,mert a hiánya korlátozná egyes játékok ,funkciók használatát . -
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #2200 üzenetére
A generációs ugrás csak addig jutott el, hogy meg tudja állapítani, nyivta vagy csukva van-e a tenyered.
A Kinect is képes, csak mivel a régi gépeken is meg kellett oldani a futtatását, USB 2.0-n keresztül is működnie kellett, így meg csak QVGA infraképeket tudott továbbítani. VGA-tól felfele tudta volna az ujjak mozgását isbkövetni. Kinect-portnak nem tudom, hogy mi az átviteli sebessége, de ott csont nélkül ment volna.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dunc
nagyúr
válasz MasterMark #2202 üzenetére
Majd akkor
akarok kinectet amikor Bruce Lee kézmozgását lassulás,és lag nélkül leköveti ! -
Sonja
nagyúr
Jajj, ez a vicc.
"-Meghalt az XBOX ONE hívjatok mentőt!
-Wii U, Wii U, Wii U, Wii U!"
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bolha23
aktív tag
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
KingKress79
aktív tag
Arról lehet már valamit tudni, hogy lesz-e a ONE-hoz vezetékes controller?
PS4: KingKress
-
Def26
félisten
válasz KingKress79 #2216 üzenetére
Ne lesz. Minden kontrollert lehet tölteni és használni eközben usb -n. Hasonlóan mint ami ps4 -en van.
-
Def26
félisten
válasz KingKress79 #2218 üzenetére
Szerintem is.
-
gianni85
veterán
válasz KingKress79 #2218 üzenetére
csak az onza-nal jobb minőségben, ha kérhetem
-
Def26
félisten
Xbox one 720p@30fps -el rögzíti az utolsó 5 percet. [link] és1080p -ben rögzíti a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz KingKress79 #2221 üzenetére
Nem vágtam, hogy kihoztak egy új kontrollert. Ötletesnek tűnik, de szerencsére már közel sem akkora elánnal nyomom az online fps-t, hogy szükségem legyen rá. Sima xbox kontroller bőven megteszi nekem.
-
Def26
félisten
Szerintem nagyon jó ötlet. Főleg, ha valami videóvágó cuccot is kapunk mellé. Egyébként, hogy negatív legyek régebben arról volt szó, hogy full hd -ban rögzíti az anyagot. (vagy csak én emlékszem rosszul)
-
Def26
félisten
Elég érdekes cikk. Xbox One u-turns: was Microsoft wrong to listen to you?
Szinte már megkönnyeztem. Abba viszont egyet értek, hogy amit most visszamondott a MS (drm) lesz később valaki aki megcsinálja és nagyot kaszál rajta (akár az apple is lehet)[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Pedig lehet hogy hosszútávon jól bevált dolog lehetett volna . . . Pont azért mert jövőbelátóbb. "Aki mer az nyer" alapon . . . Nem pedig maradni a mostani rendszernél. Mert ez már most elavult.
Xbox ONE-nál pont ekkor ment el a bizalmam, amikor visszaszívott mindent az MS. Most akkor mi van?
De ott a B variáció. Egyik konzol sem az mint a megjelenéskor rá 2-3 évre. Ahogy nő a felhasználói bázis úgy kell formálni a konzolon. Így több mint valószínűnek tartom, hogy amint elér egy 10-15 milliót eladásilag biztosan bevezetésre kerül ez a funkció. Hiszen a rendszer készen áll rá.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Valamelyik podcastben hallottam (most nem tudom már melyik) ezt, amivel nagyon egyetértek: az MS elképzelte azt az embert, akinek a konzolt készíti, aki egyetért és tetszik neki minden azzal kapcsolatban, csak az a probléma, hogy ilyen ember a valóságban nagyon kevés van.
Nem szeretnék állást foglalni, mert sose volt és nem is tervezek nagyon MS gépet venni (bár egy X360 néha elcsábít egy gondolat erejéig pár játék miatt), de az szerintem a gond, hogy túl sokmindent akartak változtatni 1 nagy lépésben. Ezt ritkán veszi be az emberek gyomra (béka és a forró víz effektus). A Steam se egyik napról a másikra lett az, ami.
A Slime draws near! Command?
-
Xirtam
veterán
Én sem akarok állást foglalni. Tök mind1 , hogy az ember min játszik. Xbox, PS, vagy PC, vagy tablet. Gamerek vagyunk mindannyian. Az viszont nem fog jót tenni a piacnak, ha az MS átengedi ezt a generációt a SONY-nak. . ..
Oké, a STEAM se egyik napról a másikra lett sikeres. SŐT! Az elején ugyan olyan rágalmat kapott mint az Xbox ONE! Az ember ilyen, utálják a változásokat. De idővel még is rájönnek, hogy okkal történnek a dolgok. Mára a STEAM az egyik legjobban működő rendszer. Én imádom. És örülök a sikerének. Én a digitális eladást sem utálom. Hiába vagyok pedig boltos. Mert szerintem maximálisan elfog férni egymás mellett a kettő. Csak úgy ahogy a rendes könyvek és az ebook.
A Microsoftnak sokkal bevállalósabnak kellett volna lennie. És értelmesebben kommunikálni a gamerek felé. A SONY-nak éveken keresztül nem sikerült ez. Most egy új céggel dolgoznak a marketing területén és közel fél év alatt olyan előadásokat kapott a nép amit bekajált.
Pedig senkinek nem tűnt fel, hogy a SONY az E3 konferencián ugyancsak elkezdte a TV, SPORTS, TELEVISION, kifejezéseket használni. Csak azt már mindenki magasról lekakantotta. Mert addigra megették a blődségeket. Plusz azt se felejtsük el, hogy semmi , sőt 0 innovációja nem volt a SONY-nak. A PS4-el kapcsolatosan végig az Xbox ONE kifigurázása volt a téma. A prezentációjuk fele arról szólt, hogy az MS mit fog csinálni a SONY meg mit nem.
Engem csak az dühít fel a mai napig. Hogy az Xbox reval-on mindenki fikázta az MS-t. Pedig tökéletesen fel volt vázolva, az amiről szólt. Azaz az Xbox ONE mit fog képviselni. Majd ahogy ígérték E3 a játékokról fog szólni. Ugyanis évről évre gagyibb , szarabb, eladhatatlanabb lett az E3. Hiszen 0 tartalommal bírt. Erre az MS fogta és tényleg csak a játékokról szólt. Míg a SONY a PS4 bemutatón elsütötte a nagy durranásokat. E3-on meg szintén ugyan azt kaptuk csak csiszolva és megmutatták a gépet.
Csak hát itt jön az amit mondtam. Xbox bemutató vs. PS4 bemutató. Sokaknál már itt eldőlt. Mert annyira értelmetlenek hogy azt felfogják miről is szólt az MS bemutatója. És távol álljon tőlem hogy pártot fogjak (ez amúgy az egyik legnehezebb dolog számomra. hogy pártatlan legyek. Pedig KÖTELEZŐ) De a Microsoft E3-as prezentációja kenterbe verte a SONY-t. 0 KINECT magyarázás volt. 0! Nem erőltették mint eddig. Nem akartak világot megváltani. Bemutatták az eddig is jól fogyó legnagyobb és leggyorsabban növő BRAND-et. Ami a FORZA! És több tucat játékot ami szintén jók lesznek (csak ugye mindent fikázni kell, csak úgy ahogy a BF4 elindulási bakiját, de a PS4-en lefagyó AC4-ről senki nem vinnyogott. ami konkrétan 30 fps sem volt) Profin volt prezentálva hogy a KINECT-et amerika egyik legnagyobb tech oldala mutatta be. Nem TV spotokkal reklámozták mint az első generációs kinectet. Hanem technikailag bizonyították, hogy olyan lesz amilyennek lennie kellet volna az első kinectnek. Csak hogy akkor ott nem tudták megoldani abban az árfekvésben.
Én ősszintén szólva nem féltem az Xbox ONE-t. Ha kezdetben lemaradása is lesz eladásilag a PS4-el szemben. Én még is úgy vizionálom, hogy a PS4-ről fogunk még csúnya dolgokat hallani, olvasni megjelenés után. Ami nem pozitív lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Oh, az az AC4-es baki... én konkrétan azért félek a PS4-től, az első rész is darab sz*r volt PS3-on, ha itt is eljátssza a platformra szarást az Ubi akkor nálam kész, mehet a csak exxklúzívozós, évek után megvásárlós kalapba az a gép.
(#2231) ldave: Pedig tele vannak remek kreatívokkal, a konzolos online játék, achievement rendszer mind hozzájuk fűződik...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Jakesz
addikt
Xbox One - cross-gen játékok esetében más öcsik járnak.
Biztos lehúznak ezzel pár birkát, akik csak az 2x1000G megszerzéséért veszik meg mindkét verziót -
JamesHun
addikt
inkább lenne kedvezmény pl ha megveszem a BF4-et PC-re is és Live ról megveszem One ra is, akkor lehetne egy kedvezményesebb ár, ha beizzítottam az Origin accountomat a One ra is, vagy a Live-ot tudonám összepariztatni az uplay, origin, steam stb vel
van több játékom is ami megvan PC-n os 36 on isSeriesX: JamesSHun
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
rocket
nagyúr
Kinect kapcsan asszem Carmack foglalta ossze a lenyeget "0 gombos eger, nagy kesleltetessel".
M$ a Kinecttel assa a sirjat az X1-nek, es lehet mire kiveszik es olcsobb lesz esetleg 20-30$-al mint a PS4, mar ugyse fog tudni kiemelkedo eladasokat produkalni, mert addigra kijohet a 2 hasonlo programozassal biro hardver kozti teljesitmeny kulonbseg a multiplatform cimeknel, meg az is benne van a pakliban, hogy emiatt elbuknak nehany cimet.
Az esely azzal, hogy a M$ nehany szaz ember altal generalt negativ lejarato kampany miatt megvaltoztatta az eredeti elkepzeleseit bukta ezt a generaciot hiaba tart ~2020-ig, nem lesz semmilyuk mert a PS4 DRM rendszere ugyanugy rajtra kesz, mire elindul a digitalis disztribucio konnyen lefogjak tudni masolni a M$ otleteit amit az eredeti DRM rendszer pozitivumakent hozott volna.
Elorendelesek tovabbra is siralmasak, a marketing BS hirek meg, hogy "X online aruhaz kifogyott a keszletekbol annyian rendeltek elo" semmit nem ernek darabszamok nelkul, vagy az 53mhz-es GPU OC is inkabb nevetseges annak tudataban, hogy grafikai nyers teljesitmenyben 40%-os lamaradasrol beszel a legtobb multiplatform fejleszto, ami fejlesztoi oldalrol nezve a hardverek kozti a hasonlosag miatt nagyon sok lehet.
3:1-es konzol eladasokkal lehozza az elso evet Kinecttel egyutt a M$ akkor az felfog erni egy gyozelemmel.
Szoftver eladasi aranyokban kisebb lehet a kulonbseg, mert az elso 2 evben nem mondhatni omlenek majd a jatekok a 2 konzolra.Kommunikaciojarol a M$-nak meg annyit, hogy a Forza 5 az egyik komoly huzonev, de semmit nem tudni meg lesz-e Logitech kormany support (hamarosan jon a G29), sot az eddigi infok alapjan, egyetlen X360 kormany se lesz kompatibilis az X1-el, es igy a Forza 5-el se.
Nincs olyan messze a megjelenes, kene csepegtetni ingame videokat, palyak neveit, autok tipusait, nem kell az osszeset felsorolni, 1-2-ot bedobnak mar van min csamcsognia a nepnek.
M$ X1-el kapcsolatos marketing gepezete nagyon nem ugy uzemel ahogy kene neki, ebben a helyzetben a csend a PS4-et erositi, persze meg ott a Gamescom, azon meg lehetnek tortenesek, de egyre nehezebb a dolguk ahogy tellik az ido.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz negyven2 #2212 üzenetére
Belsos fejlesztotol az ilyen interjuk sajnos semmit nem ernek, csak az erem egyik oldalat mutatja.
Kulsosok kozul alig van aki beszel az X1-rol, ez eleg sokat elmond a helyzetrol, mivel a vagy jot, vagy semmit elvet kell kovessek az uzleti erdekeik miatt.
Elmondhatnak a velemenyuket akkor asszem nem sok pozitivumot modnananak az X1-rol es kiosztanak a M$-ot (jogosan)Nagy KK-ban van a M$ az X1-el, a fejlesztesi elvet amit felrugtak nem azt a hatast hozta amit szeretnenek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Def26
félisten
Engem az zavar, hogy kinectel csak techdemóban mutattak akármit is. Játékokban nem volt még semmi videó. Még a forzában sem. Már régen azon kellene pörögni, hogy ez a kinect más, szupergyors, lag nélküli, stb. de ilyen videó nincs. Sőt, ugye jó fél évet csúszik a sport játékuk is.
A másik fele, hogy a dice programozói már elkotyogták, hogy sokkal könnyebb fejleszteni ps4 -re, és hogy könnyebb dolguk van a sony -val. Mondják ezt úgy, hogy az első dlc a bf4 -re xbox one exluzív lesz annyiban, hogy előbb jelenik meg mint a többi gépre.
Nem értem, ha ennyire fasza dolog a kinect akkor miért nem tömik be a szánkat egy ryse videóval, hogy ez már hardcore gamerekenek is egy elfogadható dolog. Szerintem az lehet, hogy játékokban úgyanúgy megvan a lag, ezért vannak csak tech bemutatók.
xirtam: Te látsz bolt szinten valami különbséget MS -nél ahhoz képest, hogy eddig milyen volt a marketing? tehát érezni rajtuk valami feszültséget, vagy valami jel utal arra, hogy szarban vannak?
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
"a legtobb multiplatform fejleszto"
megvan a véleményem a fejlesztők egy jelentős részérőlpl ios7 most jön ki és a felmérés szerint a fejlesztők több mint 50% a ha megcsinálja IOS7 re a kompatibilitást elveszi a régiektől ezt a lehetőséget, mert túl nehézkes megoldani, hogy ios6 al és ios7 el is menjen
nálad is ezek a mérvadó fejlesztők gondolom
majd 2-3 év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre
xbox360 és ps3 megjelenése után hány év kellett, hogy kihasználják 100% ban a hardver által kínált teljesítményt?SeriesX: JamesSHun
-
Jakesz
addikt
Def26
"Mondják ezt úgy, hogy az első dlc a bf4 -re xbox one exluzív lesz annyiban, hogy előbb jelenik meg mint a többi gépre."
Ennek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire könnyebben vagy nehezebben lehet PS4-re fejleszteni. Egyszerűen arról van szó, hogy a Microsoft lefizette a DICE-ot, hogy a DLC náluk jelenjen meg előbb. De ez a CoD-oknál is ugyanígy van.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
pénz beszél
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest