Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz XFishboneHUN #21301 üzenetére

    Tényleg szarabb az XO joy-a, mint a 360-é. Nekem van egy ScufOne-om is, amire vigyáztam. Az enyémnek is a jobb analógja magától felvándorol, ahogy karakpecze21 haverjának esetében. Tippem szerint CoD-ban késeléskor erősebben nyomhattam meg a szokásosnál.

    Esetemben még az MS-hez sem küldhetem vissza, mivel a ScufGaming moddolta a joy-t, így az MS garancia ugrott, ők meg csak 90 nap garanciát adtak rá. Játszani lehet vele, mert ha rajta van az ujjam, akkor nem mozog, célozni lehet vele, de pl. egy Search & destroy közbe, mikor lopakodni kell elég zavaró, hogy minden sarkon magától felnéz a magasba. Még szerencse, hogy olyan modot ritkán játszok.

    Csak azért idegesít, mert nem küldhetem sehova javításra, amerikába a drága posta miatt meg nem fogom. Inkább kerítek egy forrasztani tudó havert és egy használt joy belsejével fogom kicserélni a rosszat. Csak azért dühítő, mert amennyit ráköltöttem erre a szarra, abból 3 sima joy is kijött volna.

    Jah, és még annyit... tényleg nem két hét, de két hónap után olyan menetet vágott a bal analog a kávába, hogy öröm nézni. Egyszerűen szar anyagból van csinálva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák