- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
válasz StLui #194100 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha esetleg gond van, akkor nem biztos, hogy megéri a számlát lobogtatni. Hagyjuk az egészet a Microsoft számolási rendszerére.
(péntek este van, 2 üveg vodka után nem fogalmaztam egyértelműen. Szerencse, hogy van SwiftKey a telómon. 😁)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sith7
nagyúr
Szuper , köszi a válaszokat
-
Zeki
nagyúr
válasz IntelKiller7 #194091 üzenetére
Uhh, reggel van még egy rossz éjszaka után.
Vettem egy all digital xbox one s-t, biztos hogy a gyerekeim mennek online is, miket és honnan vegyek, hogy legalább fél évig tudjanak így játszani, meg a store- ból az akciós jó játékokat behúzni?
Eddig 360 volt csak, ott a live gold volt az egyetlen esély. A két gépen lehet egy account? -
DaveHutt
őstag
Három előfizetés van jelenleg. A Live Goldot ismered, ez kell a multihoz és a havi 4 profilon maradó játékhoz. Van a Gamepass, ami egy játékcsokorhoz ad hozzáférést, amíg megvan. És van a Gamepass Ultimate, ami az előbbi kettőt tartalmazza.
Amit érdemes beszerezni: 1 vagy több éves Live Gold feltöltőkártya a profilra, majd az első, 300 ft-os Gamepass Ultimate előfizetést megvenni. Az első alkalommal a Live Gold időtartamát 1:1-ben váltja Ultimatere a Microsoft. Utána már rosszabb arányban. -
szimszonos
őstag
Most hogy kaptam egy hónap EA Acces trialt a gpu-hoz,gondoltam kipróbálom a Fifa 19-et meg a Fifa 20-at(trial) játékokat.Meglepődve tapasztaltam hogy azEA fiókba valő bejelentkezéskor egy idegen email cím egész pontosan "vx*****@10mail.org" van ott és egy kódot is kér a belépéshez amit ha rányomok a továbbra erre az email címre küldi amit nem ismerek,nem az enyém tehát így nem tudok belépni a Fifa de megnéztem más sport EA játékokba se.Nem tudom hogy mi a menete annak hogy az ott lévő ismeretlen bejelentkezési email címet töröljem és az én EA fiókomhoz tartozó email címemmel betudjak jelentkezni mert automatikusan ezzel az idegen email címmel akar kapcsolódni az EA szervereihez.Írtam az EA oldalán is,chateltem de nem lettem okosabb csak azt javasolták nézzem meg az EA biztonsági laírását,tájékoztatóját ott lehet van olyan ami segít.Kérdezgették hogy volt-e másik ilyen email címem stb de mondtam nem.Amúgy is én nekem soha nem volt .org címem csak citromail vagy gmail.Volt már valakinek ilyen xbox-on EA fiók problémája?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #194111 üzenetére
Az EA fiókodat kell megnézni. Most mobilon vagyok - nem tudok pontosan utánanézni de az a lényeg, hogy az EA fiókodat és az Xbox fiókodat össze kell kötni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Gondoltam veszek aprón FO-t.
Az olcsók elfogytak, többi vicc àron van, vagy lemezes.
Na mindegy, remélem haràcsonykor kap egy kis akcijót.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Most látam milyen príma áron van GTA V, viszont ez a Premium Online Edition mit takar? Van pár plusz cucc multiban? (Már látom DLC+pénz )
A másik dolog meg azon filózok, vegyem meg lemezesen használtan 19 euróért vagy storeban 10 euróért?
Lemezes változat kevesebb helyet foglal? A másik lemez előnye, meg ugye el lehet adni ellenben nem Premium Online Edition.Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
persil
nagyúr
Ajanlottatok paran a stinger core fejest, de en megis inkabb a lenovo kegion h300-at vettem, mert 5millioszor jobban nez ki, plusz az eredeti ara ketszer annyi, gondoltam nyilvan jobban is szol.
Na, hat a hangja tenyleg kurva jo, semmi hiba. De! En nem tudom milyen mutans tulokfeju emberekre terveztek, de a legkisebb allasban is leesik a fejemrol. Arrol nem beszelve, hogy ezzel a hot bena gravitacios megoldassal oldottak meg a fejpantot, szoval igazabol a legkisebb allasban meg sem marad egy pillanatig sem, mert az onsulya lehuzza.
Kerdes, a stinger core mekkora vajon ehhez kepest? Hala istennek azon normalis "kihuzhato" a fejpant, nem ilyen szar -.-
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
eladogeppc
veterán
Most láttam Alzánál és Konzol világnál, hogy 1TB HDD-vel csak 49900 a One S.
Érdemes beruházni rá ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Vett mostanában valaki az alza.hu-n 3havi GPU-t?
Digitális kód, ki is fizettem és ezt írja: "A licencet nem sikerült beszerezni a forgalmazótól. Kérjük, próbáld később újra."
Mielőtt megvettem csekkoltam, elvileg még 51db volt "raktáron".
Valakinél volt hasonló gond? Itt még sose vettem kódot.
Köszi
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #194128 üzenetére
Nem tudtam hogy géphez Deluxe jàr.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194129 üzenetére
Alzánál 42 ezerre le lehet kuponozni. Érdemes. Annyi, hogy lemezes játékot nem tudsz belerakni.
-
Hoffer
őstag
Ha az ember előfizet az ultimate-re akkor minden játék elérhető online vagy ígyis vannak olyanok amiket külön kell megvenni?
pl Red dead redemption 2. -
Zeki
nagyúr
válasz eladogeppc #194133 üzenetére
Best Buy topik, összefoglaló alja.
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194136 üzenetére
-
pzstm
titán
más is kapott ajándék 10USD gift Card-ot MS-tól? Nemrég jött Xbox Live üzenetben
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raziel01
veterán
válasz eladogeppc #194141 üzenetére
Trükkösnek trükkös. 1 hónapja így vásárol mindenki a best buy topicban. Kb 100-an vettek már onnan így xbox-ot. Én is így vettem a héten. Azóta is azzal játszok.
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #194128 üzenetére
Azért azt is tedd hozzá hogy a legtöbb eladó igenis sokat kér. Én 13k ért még aznap eladtam a delux kódot. Hogy miért? Mert eladni akartam nem árulni. Azok akik most árulják ugyanúgy 13k körül fogják leadni 1 hónap múlva. Mondjuk vannak akik az ingyenes dolgokat is pénzért árulják szóval... :)
-
-
Medocsabi
addikt
válasz raziel01 #194142 üzenetére
Viszont szerintem már nem működik a dolog.Tegnap egy ismerősömnek akartam vol a elküldeni mentett képernyővel mit hogyan kellene,de már azt írta hogy" a kedvezmények nem vonhatók össze" vagy valami ilyesmit. Csak a kieg. Kupont engedte felrakni. (Pedig van saját kuponfuzetem,nem használt kodokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest