Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    Olvasgatom itt a nem reális-reális árösszehasonlítgatásokat. Szerintem azt kell összehasonlítani, ami épp a piacon van és elérhető. Ha van akciós lemezes S, akkor bizony az új lemezmentes S árát mindenki ahhoz fogja hasonlítani, mert az reális, elérhető a piacon. Az ajánlott, meg MSRP árakat felesleges ilyenkor hasonlítgani, mert a piacon nem azokon az árakon futnak a termékek.
    Viszont azzal egyetértek, hogy amíg nem elérhető kiskereskedelemben, addig minden csak teória marad, mert nyilván a discless verzió is kapni fog akciókat, vagy a lemezes akciók lesznek kivezetve.

    De most találtam egy magyar kiskert 75090 Ft-os áron. Innen nézve viszont nem lesz olcsóbb, mint a régi kivitel, ajánlott fogyasztói ár ide vagy oda.

    (#177239) HKorn: Nekem erre van itthon két kivénhedt konzumer Sony Vaio lapos, lemezolvasójuk jó, párom néha beállít angolod CD-kkel, azokat szoktam neki átkonvertálni neki mp3-ba. 20-30ezerért nem akarom eladni őket, mert sokkal többet már egyik sem ér, ráadásul az egyikben nem is DVD, hanem BD olvasó van.

    [ Szerkesztve ]

    **********

Új hozzászólás Aktív témák