-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Black Phone #163400 üzenetére
Ez mi lett volna?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
Ma KV adventi akcio.
-
r3ccardo
tag
válasz r.levente75 #163388 üzenetére
Sajnos egész héten éjszakás vagyok, nekem kimarad ez a hét. De ami még jobb jövő héten délutános vagyok, szóval az is kimarad.
-
törölt tag
Angol amazonos 15 fontos 3 hónap live + 10 font ajándék margójára:
Vettem kettőt 5460 forint darabáron, azaz összesen 10920 forintba került 8 hónap live gold, és a 20 font egyenlegből vettem ~24 fontos fél éves game pass-t (pp-vel kipótolva, amit 380 forintos font árfolyammal számolt).
Szóval 8 hónap live és 6 hónap game pass került összesen ~12500 forintba, ennyiért bőven bestbuy. A gold jó áron is 1000 ft/hó körül szokott kijönni, így kb 4500 forintért vettem a fél év gp-t.
Régebben a paypal-t angol régióhoz kötöttem akciós gold miatt, így ezzel nem kellett babrálnom, egyedül az angol szálloda címével és irányítószámával voltam gondban.Köszönöm a tippet
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz icemad #163402 üzenetére
assassin's creed origins és odyssey, az a szerencse, hogy másnál meg találtam Akciósan
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Wesder
félisten
Valakivel coopolni valamit?
Vagy ma lesz esetleg Rocket Leage?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
senior tag
Rokon leadott nekem rendelést, hogy szerezzek.. PUBG, GTA 5, és RD2
Tudom tudom a PUBG-t nem szabad megvenni és a cdkeysen a legolcsóbb, viszont a többivel nem vagyok anniyra képben. Esetleg tanács?
DaveHutt: Köszi! Mintha 6 ezerért láttam volna emagon GTA 5 lemezes változatot, de letöltőkód formájában nem is találok.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz XboxGamePass #163412 üzenetére
GTA V karácsonyi akcióban lehet lemegy a szokásos 30 USD árára. RDR2 az nem kesz akciós, erre ne is számítsatok, túl jól fogy hozzá.
Esetleg hardveraprón találhatsz olcsóbbat. -
MunezXBK
nagyúr
válasz XboxGamePass #163412 üzenetére
RDR2 44€ Amazonon.
-
Bep
őstag
Boxon valahogy ki lehet íratni a képernyőre az fps értéket?
-
senior tag
-
Sziasztok.
Logoutra írtam egy bejegyzést, amiben multiplayer partnereket keresek a fiaimnak. Gondoltam megosztom itt is. Főleg 8-10 éveseket keresünk. Party chat részünkről mehet. Esetleg olyan ember is csatlakozhat, akinek nem gond, hogy kicsikkel játszik. Magyarul: nem gond, ha 70 éves vagy, csak ne káromkodj, és vedd figyelembe, hogy gyerekekkel játszol. Olyanokkal, akik nem tudják mi a raid, vagy a csapatmunka...Jelentkezni privátban vagy a linken lehet: [link]
Remélem nem lesz ebből gond, jó játékot mindenkinek!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #163411 üzenetére
Egyszer sem vittem végig. Kellene?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz XboxGamePass #163417 üzenetére
Van az is, 69.99-ért.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #163419 üzenetére
Ha szereted az interaktív történetközpontú, döntéseken alapuló, sok csavarral fűszerezett, érdekfeszítő kérdéseket boncolgató, felfedezős-nyomozgatós játékokat, akkor igen. Ha nem, akkor is! Javaslat: ha nem tudsz róla semmit, annál jobb. Én annyit tudtam róla, hogy öt epizód formájában jelent meg, és "nagyonqvajó". Nem, annál sokkal jobb. Egy izgalmas sorozathoz tudnám hasonlítani, amelynek történetébe te is beleszólhatsz.
U.I: Ha van kedvetek rakétázni, írjatok rám boxon. Gondolom játék közben is kapok értesítést.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
Szucsiii
csendes tag
Hello. Nagyon kezdő Xbox one kérdéseim lennének. Vettem a 12éves fiamnak egy Fortnite bundle-vel árult Xbox one-t. Szeretném ha Karácsonykor csak bekapcsolná és játszana, ne kelljen frissiteni stb.
Xbox 360 volt eddig itthon offline, és informatikában jó vagyok, csak nem ismerem ezt a rendszert. Kérdéseim:
1. Kipróbáltam volna a gépet, országot és nyelvet választottam, frissitett is. Most microsoft fiókot szeretne.
Egyém a bankkártya, csinálnék egy email cimet csak ennek. Jó ötlet ha az én nevemre lenne?
2. Ahány játékosprofil lesz a gépen, annyi microsoft fiók kell?
3. A live és a Gamepass előfizetést elég nekem megvenni és minden profil megkapja arra az időre?
4. Külső vinyó akár 8tb is lehet, ha usb 3.0?
5. Szeretném h minden tartalomhoz hozzáférjen a gyerek, de fizetni ne tudjon a bankkártyával. Ha megadom h még csak 12éves, attól ez megoldható? Ha igen, hogyan?
6. Fortnite profil pc-ről működik itt? Kontrollerrel milyen a játék?
7. Esetleg sima egeret és billentyűzetet tudok csatlakoztatni lövöldözős játékokhoz?
8. A kontrolleren van 3.5mm jack aljzat. Ezzel bármilyen mikrofonos füles működik? Láttam van hozzá adapter, amibe aztán lehetne 2.5->3.5 átalakitóval bedugni. Ennek mi értelme?
9. Nézelődtem, és LiveGold kb 12000huf/év jó ár. GamePass-nál kb mennyi számit jónak?
10. Valami titkos tuti tipp?
Bocs a sok kérdésért, igyekszem kikupálódni. -
spiky03
veterán
Forza Motorsport 7-er az 5999-es ar az jo szerintetek?
Vagy lesz olcsobb karacsonykor?Mert annyiert van most a KV-nal.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Mit kell allitani xboxon hogy megjelenjen a G920-as kormany a jatekokban? (Forza7; F1 2017)
-
RobexX10
aktív tag
válasz IntelKiller7 #163430 üzenetére
De nincs a menukben csak a controller. De minden menuben tudok a kormany gombjaival lepkedni.
-
RobexX10
aktív tag
válasz IntelKiller7 #163432 üzenetére
Megvan! Kikapcsoltam a controllert es utana mar megjelent a menukben 😊
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #163435 üzenetére
Akkor meg végkép Nagyon olcsó ennyiért.
-
bandi0000
nagyúr
De jól elkurták a RocketLeaguet X en...rendben van hogy 4K HDR, de a stabil 60 ból kb 30-40 fps lett
Xbox One: bandymnc
-
senior tag
válasz KardosAttila #163438 üzenetére
Media Marktban is ennyi.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz XboxGamePass #163440 üzenetére
Igen,ott rendeltem egyet végül személyes átvételre. Konzolok szervizénél is ennyi,sőt egy 100-assal olcsóbb,de mikor legutóbb ott vettem egy új injustice 2-őt kb úgy nézett ki mintha a kutya szájából rángatták volna ki, elég megviselt volt a fólia és a borító se volt valami szép. :/ szóval inkább MM.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Szucsiii #163425 üzenetére
1. Jól gondold meg mert akinek a profilja alatt megveszed a játékot azé lesz örökre. Ha a gyerek profilján veszed akkor le lehet jelszavazni a vásárlásokat.
2.Van offline profil is, amikor létrehozod boxon asszem egkérdezi. Az xbox fiokok egyébként microsoft fiokok is egyben, jó ha van mindenkinek, pl win 10-en be tudsz a profiloddal jelentkezni mint felhasználó.
3. Ha a profilodat home-olod a gépre akkor elég csak neked venni mindkettőt. Az account részen kell a settingsben ha jól emlékszem.
4.Szerintem igen de ha van valakinek 8terás winyoja majd leirja ide. De amit rádugsz és leformáz magának azt másra nem tudod használni majd, 8 tera felesleges. Nekem 2 van most rajta és igy is bőven sok a játék ami rajta van.
5. Igen le lehet jelszavazni, töbször le lett irva hogyan. Használd a keresőt. Nem vagyok xbox előtt ezért nem írom le hogyan
6. Fortnite profil közös minden platformon. Fiaimnak van boxon- ps4-en-switch-en. Ugyanaz a karakter ugyanaz a cucc. Csak első fortnite bejelentkezéskor a pc-n megadott e-mail cimmel kell párositani a profilt.
7. Fortnite-hoz tudsz meg egy pár játékhoz még.
8. Igen kb mind működik igy. A kontrollerbe dugott adapter a régebbi kontrollerekhez készült amiken nem volt jack aljzat. Nem 2,5-3,5 átalakító! Hangerőszabályzáshoz, némitáshoz használjuk sokan az uj kontrollerekhez is. Praktikus cucc.
9. Live gold-ér nagyon jó ár a 12k. Gamepassz árat passzolom.
10.olvasd át az összefoglalót itt a fórumban. Vannak hasznos ötletek. És használd a fórum keresőjét ha valamire nem kapsz válasz esetleg. De majd írnak a többiek is.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
NJanika
aktív tag
Jó kis PS Xbox
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=376Screenshot_20181204_04.png[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #163435 üzenetére
Tavaly konzolok szervizében a forza horizon 2-t letöltőkód formában vettem meg. Mondjuk az is lemezesnek volt hirdetve, de szóltak, hogy elfogyottam így is jó-e.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
AMD Power
titán
válasz KardosAttila #163438 üzenetére
Mert nincs is nekik olyan. MM is megnezem.
-
KardosAttila
aktív tag
MunezXBK: nem gwg-ból van meg?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Black Phone #163400 üzenetére
Én gondolkodtam az originsen, aztán hozzátartozóm meglepett vele és megrendelte, de ki is fizette, mondtam neki, hogy ez volt nem jó ötlet.
Szintén konzolok szervizes email jött az emagtól, tegnap azzal a kiegészítéssel, hogy december nyolcig próbálják átadni a futárnak, hát kíváncsi leszek.
Én nem nagyon rendeltem eddig az emagtól, csupán a családból mások, de probléma nélkül szinte sosem ment az ügymenet, én kerülöm is őket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest