- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz l.skywalker #143093 üzenetére
100 ertekelesbol nem szamit, hogy pozitiv, meg mukodik a kod. Ha par het mulva meg jon az account tiltas es hasonlok. De mindenkinek szive joga megvenni, csak utana mindig jon a siras
Cdkeyst elneztem az csak 3 honap nem 6
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adise #143101 üzenetére
Csak az a gond haver hogy én megosztom veletek újra és újra azokat amiket találok, de az első reakció mindig ilyen negatív. Nem bannoltak senkit sem azért mert 3rd party kódot vásárolt. A PayPal még így is megvéd mindenkit aki vásárol innen. Engem vádolsz azzal, hogy nem kéne ilyeneket linkelgetnem - közben fals dolgokkal rémisztgeted a többieket.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adise
őstag
válasz l.skywalker #143103 üzenetére
Nem a penz vedelemrol van szo, de mindegy nyugodtan vasaroljon felolem g2a-rol is mindenki
-
pzstm
titán
válasz adise #143104 üzenetére
Plane hogy biztos utanaolvastal, hogy kb senkit nem bannoltak veglegesen, minden erintett visszakapta az accountjat, es koze sem volt a 3rd party vasarlasokhoz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Siffredi
senior tag
Valószínűleg szorgosan látogatja és gyűjti az infókat a facebook-os csoportból... Ne foglalkozz vele, én mindig örülök minden infónak, amit Te és a többiek megosztanak itt a topikban!
-
Edgar2621
őstag
Nem is értem már a vitát sem. Másokat segítve linkeltél egy jó ajánlatot, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e, megbízható-e az eladó stb. Én nagy részben az ilyen információk miatt látogatom a topicot, szerintem nagyon jó, hogy ilyenekkel segítesz másokat(Te is). Azt is megértem, hogy szeretne a kolléga vigyázni mások pénzére, de aki szeret széllel szemben pisilni annak úgyis felesleges bizonygatni, hogy máshogy jobb lenne és nem lenne pisis a nadrágja. Szóval nincs gond szerintem egyik segítséggel sem, vitatkozni a semmin nincs értelme, túltolni meg felesleges.
Éljenek a jó ajánlatok és az információáramlásXO: Gollami26
-
l.skywalker
Topikgazda
Köszi mindenkinek a hozzászólást! Privátban megbeszéltük én megértettem őt, ő megértett engem. Ha találok még valamit, hozom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #143109 üzenetére
A hangulatot mindig hozod.
-
Szaszabond
aktív tag
Szia Köszönöm a válaszokat.
A 3. kérdésre
1. Ha beregisztrálom a konzolt a saját nevemre (microsoft fiókra), hozzá tudom adni a gyerekeimet a konzolhoz a saját accountjukkal úgy, hogy tudjanak játszani az én játékaimmal?
2. Konkrétan felvenném a család minden tagját de csak egyetlen EA Access és GOLD ill Gamepass előfizetést szeretnék vásárolni...megoldható így a családi játék?
3. Amennyiben igen, tud a két fiam egymással vagy egymás ellen LIVE-on multiplayerezni? (figyelembevéve a családi live és EA Access előfizetést)
azt értettem, hogy ha megveszem mondjuk a FORTNITE játékot a saját accountomra, akkor a két fiam az ő saját accountjukkal bejelentkezve két kontrollerrel egy géphez csatlakozva tudnak e online játjszani (szintén az Én GOLD előfizetésemmel) - csak , hogy nekik is gyűljön az achievements a saját accountjukon.MÁS:
A GOLD hoz kapott ingyenes játékok (2+2 havonta) az örökre megmarad ha letöltöm, illetve ezek szintén "közösek" lesznek a family tagokkal?Köszi és bocs a sok tudatlan kérdésért
-
lacuska74
tag
Sziasztok
Kisfiam gépével homelok, szeretnék megvenni neki a Fortnite játékban egy skint.Ha az én gépemmel vásárolom meg az én profilommal akkor ő nem fogja látni gondolom.
Az ő profiljához pedig nincs rendelve bankkártya.Hogyan tudom neki megvenni a skint? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Szaszabond #143111 üzenetére
Az X360-as játékok megmaradnak, az XONE játékokkal csak addig tudsz játszani, amíg érvényes Gold előfizetésed van. Persze ezután sem vesznek el, tehát ha szünetelteted az előfizetést, de később újra veszel Gold-ot, akkor újra elérhetőek lesznek ezek a játékok, amint újra lesz Goldod.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hati
addikt
1. Igen
2. Igen
3. Egy konzolon, hogy akartok egymás ellen a live-on játszani? Amely játék támogatja a local multiplayert, ahhoz meg nem kell live.MÁS: a one-os játék, csak addig a tied, amíg van élő gold-od, a 360-as örökre.
-
bilon73
aktív tag
fortnite-tel csak úgy tudnak együtt játszani, ha az egyik a konzolon, a másik meg egy laptopon, vagy pc-n.
a fortnite cross platformos. én is így játszom a gyerekkel... -
csabamigo
aktív tag
válasz lacuska74 #143112 üzenetére
Vagy töltsd fel ahogy fentebb írják vagy addig amíg megveszed rendeld hozzá a kártyát,vásárlás után meg eltávolít
Én nem is távolítom el csak beállítottam,hogy az engedélyem nélkül ne tudjon vásárolni!Eseteleg nem ajánlja fel a storeban(pc)hogy vásárlás ajándékként?[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Wesder
félisten
Sziasztok. Akinek FAT gèpe van megtudná mondani hogy mennyire tartós?
Használtan èrdemes mèg venni?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hati
addikt
válasz Szaszabond #143121 üzenetére
A Fortnit-t ugyan nem ismerem, de meglepődnék, ha lehetne.
-
törölt tag
Nincs benne local multi. Én egyedül a codban találtam ilyet. A játékok áruházi oldalán leírják a funkciókat.
[ Szerkesztve ]
-
Mengele
tag
Hi
Megjott a https://www.konzolokszervize.hu/xboxone/konzolok/microsoft-xbox-one-500gb-white-sunset-overdrive-bundle-ajandek-watch-dogs.
Konzol az osszereles utan nem kapcsolbe
Pedig jol dugtam ossze mindent.
3 ev garral vettem.A Helpet elore is koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Mengele
tag
Nem vilagit a tapon semmi
-
Wesder
félisten
válasz sugarforce #143132 üzenetére
Tesómnak kell a kinect, táncikálni akar. Nekem nem fontos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Medocsabi
addikt
Írjátok hogy újonnan lehet venni xbox one-t 50k-ért! linkeljetek már kérlek, mert használtan adnak ennyiért gépeket...
Bakker,de régen nézegettem az árakat! Meg is van, pofámbefogom!
szerk: az azért menniyre durva, hogy lassan annyi lesz egy one mint egy 360...
a szerkesztés szerkesztése:
Miért van, hogy a ps4 slim 2x annyiba kerül mint egy xbox??[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz s7evcsenko #143074 üzenetére
Köszönöm a segítségeket.
A dolog tovább bonyolódott. Elfogadtuk hogy ez így működik és kész, viszont sajna a közös játék sehogy nem ment. Amit írtam feljebb hogy szürke a invite game. Szóval tudunk egyszere játszani, csak nem együtt.
Ms support oldalán volt erre vonatkozó rész, végig is csináltam mindent, de hiába.
Ezután jött az online ügyfélszolgálat. Egy laza 2,5 órát csináltuk. Már addig fajult a dolog, hogy dugjuk másik konnektorba a gépet és hasonlók. Az a accountokat is alaphelyzetbe állították, volt helyi és online gyáribeállítás, stb. Eredmény nulla, de befejeztük, mert már hajnal volt.
Ma felhívtam a magyar supportot. Ott kb. 2 perc után azt mondták hogy azonos hálózatról nem lehet és ennyi. Egy ip címen jutnak ki a netre akkor nem fogja engedni.
Hát egyrészt ezt nehezen tudom elfogadni, másrészt emiatt lett véve még egy gép, még egy játék, stb.
Nem vagyok boldog... -
Medocsabi
addikt
válasz szupermacs #143136 üzenetére
Hatalmas+1, ha csak kinect miatt kell,én tuti 360at vennék, ahhoz használtan a lemezes kinect játékok is sokkal olcsóbbak.
-
bilon73
aktív tag
ha van ea acces-szed, akkor a battlefront-tal lehet local multizni.
osztott képernyőn. van co-op, és pvp is. -
Mengele
tag
Beszaras a tapkabel csere megoldotta a problemat.
Koszonom a helpet mindenkinek -
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs