Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz a.sebi #12474 üzenetére

    Az előző generációban azért volt király, mert a Sony elég rosszul állt hozzá több szinten is a gépéhez... a Slim eljöveteléig nagyon drága volt, az exxlúzív címek is inkább jól megszokott szintűek voltak (nem öltek bele dollármilliókat hogy rétegjátékokat csináljanak, mint később tették), a hardver és a devkit is pocsék volt (GPU gyengébb pl., ami Xboxról portolásnál meg is látszott a produktumokon - btw imádom hogy ezt hogy elfelejtik a PS fanok ^^, -), online se volt sokkal jobb ingyenessége miatt (az a vicc hogy most se az fizetősen), etc etc.

    Tavaly viszont már sokkal jobban álltak hozzá, persze funkcionalitásilag kevesebb lett a gépük az elődnél de nagyon jó (és számomra több ponton undorító) marketinget hoztak össze hozzá. És kétségtelenül működik.

    Viszont félő hogy a nagy diadalörömben elkényelmesednek és kevesebb exxklúzív lesz... de majd meglátjuk. Viszont abban biztos vagyok hogy idővel ugyanaz lesz a One-al is mint a PS3-al, majd megtáltosodnak az eladások ha lesz miért megvenni a gépet.

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák