- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezzu
csendes tag
Sziasztok!
Amerikában hova érdemes regisztrálni az accountot? Mert tudtommal az adó miatt nem mindegy!
Köszi a segítséget.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
zeus90 #12440 üzenetére
Annyi érv van mellette, hogy több eszközön használom a magyar Live accomat (Xbox360, WP, Surface, win8.1) és emellett van egy UK és egy US is.
Ezért arra gondoltam, hogy az UK accommal "megveszem" előre a Games for Gold játékokat, és szeptembertől a magyar acc-al használnám őket.
Meglepő különben, de pl: 360-on eddig a magyar Live-on jobb árakon voltak akciós dolgok, mint pl: a UK-n. emiatt is ez lett a main.
-
-
DummyBoy
senior tag
Hülye kérdésem lenne
Megjött ugyebár a Games for Gold One-ra is ... De magyar store csak szeptemberben lesz, a Games for gold játékok pedig csak úgy mennek ha van Gold accountod ...
Ha most angol acc-al megszerzem őket, akkor szeptember után, ha a magyar accountomon lesz a gold, akkor is menni fognak?
Mit gondoltok? Érdeklődött már ezügyben valaki?
-
pzstm
titán
válasz
juve34212 #12437 üzenetére
Follow these steps to power cycle your Xbox One Console:
1.While the console is on, press and hold the console’s Xbox button for 5 seconds.
2.The console will power down.
3.Wait 30 seconds, and then turn your console back on by again pressing the Xbox button.Note If your console is in Instant-On power mode, the above steps will shut the console completely off. Instant-On mode, or the ability to turn on your console by saying “Xbox On,” won’t be enabled until you restart the console.
-
boost
veterán
Itt egy kis összefoglaló Grath (576) tweetjeibo"k, aki jelenleg is az E3-on tolja a demókat:
- Sniper Elite 3: pont olyan, mint a ketto", csak Afrikában. Nem látszik rajt, hogy nextgen
- Metro delux: alig-alig látszik rajt, hogy jobban néz ki, mint a prevgen verzió
- Dying Light: nagyon élvezetes zombis cucc
- Forza Horizon 2: elég arcade (lehet, hogy így volt beállítva), ido"járás jól néz ki, de vezetheto"ségre nincs hatással
- Sunset Overdrive: nem jött le, hogy mito"l forradalmi
- Fable Legends: fura, megér egy cikket, tetszik neki
- Crew: kevésbé látványos, mint a Horizon 2, de sokkal élvezetesebb. Hatalmas világ, vidám játékmódok.
- Alien Isolation: elkepeszto"en félelmetes a demó, esélyed nincs a szörnnyel szemben, bújkálni, és elterelni kell, hogy haladhass
- Minecraft: ugyanez mint eddig -
juve34212
csendes tag
Szevasztok!
Kérlek segítsen már valaki, ha tud...
Lehet konzol-hiba, ha egy játék (FORZA 5) simán indul és pörög az XBOX ONE-on, de egy másik (FIFA14) nem "butol be" rendesen. Egy darabig tölt... (aki ismeri, a messis nagy "bemutatkozó" képig...), majd mindenféle hibaüzenet nélkül kidob a főmenübe... és kb. egy hete az istennek se enged tovább...
Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha be tudnám tolni a lemezt - tesztre - egy másik gépbe, de ebben a koszfészekben (ahol lakom), nincs egy olyan üzlet, szerviz, áruház, ahol ezt megtehetném, és az ismerőseim is a 360-at használják még...
A FIFA-lemez gyári, karcmentes... már egy éve van a gépben...(csak azzal játszom...játszottam eddig) jó, ha 4-5-ször cseréltem a FORZA-val... tuti nincs "lelakva"...
...nem értem...Ha lenne ötlet megköszönném...
-
D3xter27
csendes tag
A lényeg, hogy jó helyre kerüljön a gép
-
D3xter27
csendes tag
Regisztráció megvolt nekem is
Jó lenne ha nem kellene megvenni a gépet karácsonyra
Remélem Én nyerek -
Def26
félisten
Beindult az MS reklám. Indexen kis játékkal 3db Xbox one -t lehet nyerni.
[link]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
SOS helyzet van azért írok ide gyorsan, szóval elküldtem valakinek egy letöltő kódot fifa14, normálisan meghirdettem, és a hülye azt hitte pc-re árulom pénzét is követeli vissza minden. Mielőtt eladná a kódot gyorsan megválnék tőle nagyon baráti áron. Akit érdekel keressen meg.
Tudom tisztába vagyok vele nemsokára lekerül ez a hsz-em is és bevállalom a büntetést, de nem akarok szívni.
-
Sííírok
NÜRNBERGring
DDDDDD
(#12420) pzstm: ha a felbontás és a képfrissítés közül kell választani, százszor inkább a 60FPS-re érdemes inkább gyúrniuk... 1080p@30 vagy 720p@60 közül szerintem 7/10 ember, vagy még több inkább az utóbbira szavazna, ha leültetjük őket ismeretlenül két tökugyanolyan TV elé...
-
D3xter27
csendes tag
Persze most a 30 fps lesz a gyenge láncszem, de legalább megoldható és TALÁN nem fognak ezzel csesztetni minket (Akik x one-t szeretnének)
Bár most majd úgyis kitalálnak valami mást amin lázonghatnak (tisztára mint a foci szurkolók)
Remélem a nyarat is jól fogják bírni a gépek és akkor karácsonyra meglepem magam -
Knobber
aktív tag
válasz
gianni85 #12416 üzenetére
Én nekem sem kell a kinect. A Witcher 3 megjelenésére gyúrok, addigra jó lenne egy ONE
Elméletileg február 24-én jön. Kérdés, hogy kap-e külön Bundle-t hogy Xbox one + Witcher 3 vagy csak külön lehet kapni.
Egy ilyenhez hasonló pakknak örülnék mondjuk Xbox One-nál (persze ott nyilván az új Witcher meg új Tomb Raider ami épp aktuális): [link] -
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN #12411 üzenetére
a Kinect nélküli verzióra gondolsz ugye?
-
XFishboneHUN
senior tag
#12410 Knobber A nyitóára szerintem a mostani PS4-es ár lesz, azaz 125-130 ezer ft között! Szerintem 100 alatt két éven belül nem lesz még!
-
Knobber
aktív tag
Jön ugyebár ősszel az Xbox ONE hivatalosan is Magyarországra. Szerintetek olcsóbb lesz mint eddig? Van rá esély, hogy 100eHUF alá befigyel az ára majd valamikor?
-
pzstm
titán
Újabb Xbox One exkluzív, és egészen érdekesnek tűnik:
-
pzstm
titán
-
k4rL^
senior tag
Bungie szerint megvalósitható a 1080p/30fps Destiny Xbox One-n is, köszönhetően a júniusi SDK updatenek.
-
-
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok #12367 üzenetére
Pont most nyomtam pár kört a mclaren p1-es rivals-al, ami az update után jött fel. Nem gyenge a móka sebességileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest