Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fernet

    senior tag

    Megvolt a főpróba az X-el este. Azok táborát kell gyarapítsam akik szerint szinte nulla hangja van a gépnek. Egészen közel hajolva hallani halk susogást és a hdd hangját. PC-m nagyságrendekkel hangosabb, pedig abban is csendes ventik vannak. Néhány órás használat után a burkolat langyos, hátul meleg, de nem forró levegő jön.

    Gyorsan megvettem a 200Ft-os goldot (jól tudom ha erre beregisztrálom a 3 havit, akkor az a lejárattól számít?), plusz egy éves EA Accesst (5.990Ft.). 100-as net van otthon, de még így is elég volt kivárni mire lejöttek a játékok (plusz egy kb. 800MB update indításkor). Elsőre tetszik a gép, igaz nincs még 4k-s TV, csak egy fhd pana plazma, de így is nagyon szép.

    Beregisztráltam a MS oldalán, 2020.01.22.-ig garis.

    Egy bugba belefutottam, nem tudom mennyire normális: world of tanks-ot próbáltam, de nem tudtam kilépni belőle. A kontrolleren az xbox gombra nem jött ki semmilyen menü, holott a kép a megnyomásakor besötétedett kicsit. Csak az újraindítás segített, nem tudom milyen más lehetőség van ilyen esetben.

    Rendeltem még egy kontrollert pluszba, elég hogy xbox one-os legyen, nem kell másra figyelni? Erről lenne szó: Microsoft Xbox One Wireless 12.990Ft-ért sikerült hozzájutni.

    Illetve még úton van egy akku készlet a kontrollerekhez, ez a fajta van valakinek?
    Eneloop Pro KKJ55HCD40E töltő + 4db 2450mAh AA

    Most már csak pár játékok kellene venni, remélem lesz valami év végi prémium a cégnél... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák