Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_1234

    tag

    Sziasztok!

    Az új Dashboard frissítés óta érdekes dolgokat produkál a fat konzolom. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek.

    Ami a leginkább zavaró az az, hogy bizonyos időszakokban a kontrollerjeim elvesztik a jelet, majd visszacsatlakoznak szinte azonnal (ha elkezdi, akkor fél percenként csinálja), ami online játék közben elég zavaró tud lenni. Megnéztem, mind a 2 kontrolleremmel, próbáltam őket elemmel, play&charge kittel, megnéztem van-e rájuk frissítés, de igazából semmivel nemjutottam előrébb.
    Továbbá előfordul még olyan is, hogy ha partyba hívnak, vagy én hívok partyba valakit, és ő becsatlakozik - ezekről semmilyen értesítést nemküld a gép.
    Tegnap esti eset: elindítottam 4 játék letöltését (a gyengébb net miatt éjszakára szoktam hagyni a letöltéseket)
    amit szépen elis kezdett, majd ma reggel az fogadott, hogy az összes játéknál "Installation stopped" egy error üzenettel. Nemértettem az okát igazából, az egyik játékot elindítottam viszont reggel, aminek a felét le is töltöttem, majd kikapcsoltam a gépem. Most este indítás után az fogadott, hogy elméletben letöltötte a játékot, eltűnt a Queue-ból, és indítható. Indítás után viszont a játék jelez, hogy nincs teljesen letöltve. Folytatni viszont nemtudom a letöltést. Egy 1 terrás Seagate külsős vincseszterre töltöm a játékokat egyébként.

    Mit tanácsoltok? Egy reset megoldaná a problémáimat, vagy van valakinek bármi ötlete? A dashboard frissítés egyébként szépen lement, nemvolt semmi probléma, ezért is nemértem igazából mi történhetett a gépemmel.

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák