- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem meg tök jó kezdeményezés. Aztán meg Jeremiást és Saroltot ott hagyod a polcon Kíváncsi vagyok, hogy az én nevem (Jahve) vagy egy rám vonatkozó gyűjtőneves (mindenható) verzió lesz-e.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bobooo
addikt
Tölthető ingyen előrendelés nélkül a Bo2 Ghosts camo! Ha valakit érdekel hogy hogyan akkor megírom szívesen
-
woodbear
addikt
Nálam is pörög a cukker a háttérben folyamatosan
Most,hogy minden nap lenne rengeteg időm játszani, be sem kapcsolom a boxot.... inkább filmezek meg böngészgetek. Pedig úgy érzem már kicsit lenyugodott a lelkem.... nem értem, pedig lenne mit nyomni, de nem köt le semmi.
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Algotis
addikt
Ha szépen megkérek most valakit, akkor írna nekem egy A4-es oldalas verselemzést errőla versől?
Androidos Outlookból küldve
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #6396 üzenetére
Vásárláshoz meg a ruhákhoz annyit értek mint egy hangya az atom fizikához.
Amikor felvettem tök jól állt Feszült meg minden, ilyen izom pólónak tűnt
Na mindegy. Most legalább van eladó pólóm -
roberto211
őstag
Kíváncsi leszek mit robbant be a ps4 ellen. De szerintem nem lesz egyszerű a szerkezet az biztos.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #6417 üzenetére
Hát ha tényleg ezt bedobják akkor beszabehu.
Mekkora élmény lehet már azért. De gondolom nem egy forint lesz hozzá az a kiegészítő amivel ezt lehet kivitelezni. Ha ilyen kinect árban lesz akkor oké, csak attól félek,hogy jóval drágább.
Ha ilyenem lesz akkor még vékonyabb tévét kell vennem átlátszó kerettel,hogy ne tűnjön ki annyira.
(#6419) MasterMark : Hát ha ilyen 40-45 lesz az még elviselhető ha valóban ekkora játékélményt ad.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Oszt mé nincs topikja a Candy Box-nak, he?
Switch Tax
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #6420 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
RockHaRD
addikt
válasz MasterMark #6420 üzenetére
mijapicsajazakendibox?
-
RockHaRD
addikt
válasz MasterMark #6423 üzenetére
frankón csak az egyik gombra kell kattintgatni?
MEKKORA JÁTÉK, MICSODA SZABADSÁG!!!
-
gegg
tag
BoboDJ:
Leírnád a ghost skin letöltését ?[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
basszus ez a candy box nagyon leköt
Tökéletes munkahelyre való játék.Oldalam: www.swsfoto.de
-
thEndeR
aktív tag
Most van a ballagás és szakad az eső. Szét ázott az elegant cucc.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #6430 üzenetére
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #6425 üzenetére
Kend rá, de várjatok mindjárt csinálok neki logout blogot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Buster17
addikt
Ezt a candy boxot hogy kell használni? Eddig csak arra jöttem rá hogy megnyitom és számol...előbb átolvasom amit az oric linekelt
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a TWD: Survival Instict... lehet csak azért, mert a sorozatot még nem láttam
-
thEndeR
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Mister_X: Szégyelld magad! Nekem meg a Duke Nukem Forever az egyik kedvencem! Na és? Lehet megveszem hozzá a DLC-t is!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mister_X
nagyúr
Most mé? Eddig tök jó kis "meghalsz, ha egynél több zombi csoszog feléd" hangulata van Egyet elintézek öt másodperc alatt, kettővel már nem mindig bírok hp vesztés nélkül megküzdeni - ugye, ha lövök, akkor jönnek még tizen De tök jól el lehet velük baromkodni: lövök a ház egyik oldalán, a hang felé mennek a zombik a házon keresztül, én meg megkerülöm a házat.
-
L_YKing
addikt
Ingyé lájv!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Woodbear: Telenornal akarok telót venni mindenképpen Nokia Lumia. Most nyertem egy nagyobb összeget mixen aztán megajándékoznám magam elő szülinapomra.
-
L_YKing
addikt
válasz Studiossrác #6449 üzenetére
Ááá annyira nem vagyok merész. amúgy te melyik csapatnak szurkolsz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest