- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #43900 üzenetére
Köszke!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Itten az északi részen leesett egy ,5-10cm hó. Otthon mi a helyzet?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Guitar14
senior tag
válasz #81556480 #43903 üzenetére
Meg ha jól tudom azért is olcsóbb még mert nem nagyon viszik. Raklapszám állnak (pl. Pécs MM-ban is 1 raklap tele és a polcon is 8 db SS van)
Én simán vettem volna Series S-t még megjelenés napján HA van benne lemezolvasó. De így viszont a cross-gen időben One-t még kihasználom aztán 1 év múlva egy SX re ruházok be én is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
homerhamm
addikt
Akarsz látni 3D-s medvét?
MEDDDVE!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Horizon 5 heti kihívás feladatokban kérnék segítséget.
A Mustangosnál azt írja bármelyik jó de Én kettővel is megcsináltam a végén nem megfelelő autó.
Másik GT autóval 300 méter ugratás,melyik a GT autó?
Nem találok olyan kategóriát. -
addikt
Lehet még nem mindenki olvasta:
PlayStation Plans New Service to Take On Xbox Game PassZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
alphamooncam
őstag
Üdv Srácok, nemtom jó topikban vagyok-e?
Lenne egy megkímélt 2 éves Xbox One X-em első tulajos.
Tudnátok a beárazásban segítséget nyújtani?
Köszi
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
mike1334
veterán
válasz alphamooncam #43919 üzenetére
Alul a link [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz #81556480 #43923 üzenetére
Anno az első résszel játszottam, az szenzációs játék. Nagyon tetszett. Utána már nem nagyon volt szerencsém a sorozathoz, szóval mindenképp.
Viszont az Xbox Classic -os Matrix is elég jó. Az behúzott egy picit. Bár nem sokáig kellett várnom az első bugra. Már az elején merev lett az egyik figura. Nagyon izgulhatott.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz frankdelgado #43927 üzenetére
Engem sem nagyon zavar, mert tényleg baromi jó. Még nem játszottam a Matrix -szal, szóval minden dolog új. 1 db ezrest simán megért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na mik a hírek
Ma elbuszoztam new Yorkból philadelphiábaEskü nem kamu
Fogadjunk nem hiszitek
Na -
addikt
-
-
addikt
válasz icemad #43936 üzenetére
Ráadásul ez a szerencsésebb választás. Valószínű a gombok sem annyira frankók rajta, de egy szar minőségű analóg még jobban hazavágná ennek a videojátéknak használhatóságát. Meg sanszos garanciális ügyintézésből is több lenne. Már ha van ilyen rá, mert kétségeim vannak.
Szóval szerintem előnyös is, hogy azt másolták.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Infinite lesz PC fizikai kiadásban? Akár Deluxe + SteelCase formában?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
aktív tag
válasz Micsurin #43948 üzenetére
Gyűjtői nem lesz belőle (Collectors/Ultimate) [link]
Elég ritka mostanság hogy egy MS játék PC verziója kijöjjön lemezen, pl a Flight Simulator tavaly kapott fizikai 10 lemezes kiadást, előtte viszont ami nekem beugrik a Quantum Break, ami kapott egy Timeless Collectors PC kiadást. (az is már 5 éves játék)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest