Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz Tigerclaw #93357 üzenetére

    "A fo problema az fix anima power leosztas, mert lathatoan tul bonyolult az egesz hogy kiegyensulyozott legyen es ha fix powereket kapok, fix sorrendben es azok el vannak cseszve akkor annak a class/specnek buko az egesz."

    Próbáltam, hogy az első pár szar power volt és újrakezdtem, akkor tényelg fix sorrend és power volt, de az az egy alkalommal, mikor elbuktam, de újrakezdtem, akkor minden más volt, még a boss is.

    "Par hete jellemzoen az elso power amit a kapuban lehet felvenni ha nem is OP volt, de mondjuk ugy hogy az egyik main dmg skillt buffolta. "

    Ez személyes mázli, asszem a 3. héten volt, hogy azonnal kiléptem, mert olyan szar volt az első gondoltam, kezdem azonnal újra, úgyse csináltam még semmit. De nem engedte ezt a 'csalást'.

    "Nem hiszem, hogy elne altoknal is a Torghast upgrade. Akkor elvileg el kellene tunnie a vasarolhato upgradek kozul is."

    Nekem el is tűnt. Nem figyeltem, hogy kék lenne a szöveg, de biztos úgy volt. Pont onnan tűnt fel, hogy mennyivel kevesebbet tudok venni az altomnak.

    "Tisztara Diablo utanerzes, mint amikor az Act-eket ujra kell csinalni emelt szinten."

    Ebben az a vicces, hogy én jobban szerettem a Diablo-t, amikor még így volt. Különösen szerettem ami az elején volt és csak 1-2 hónapig élt, de ott baromi nehéz volt az inferno szint. Többször elölről kellett kezdeni mire lett megfelelő gear-ed, hogy végigvidd.

    A konstruktív kritika valóban jó és fejlesztő hatású, de amikor olyanra panaszkodsz, ami nincs úgy, vagy csak a személyes ízlésednek nem megfelelő, az nem ez a kategória.

    A 18 level így látatlanban tényleg túl hosszúnak hangzik, de majd pár napon belül kipróbálom tényleg olyan sok-e.

Új hozzászólás Aktív témák