Hirdetés
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Csapoati #92829 üzenetére
Nekem BM kent mar mindket szarny 2-es szinten is epp csak lement. Aztan a 3-as Forge is hasonloan, egy szerencses anima powerrel. A forge 2 bossa osszecsukta a tank petet a vegere, a 3-asnal muszaj voltam valtani masik petre, a leech miatt, mert ott van az a folyamatos dot, ja meg kellett a hero is...igaz azt dobbal tudtam volna potolni. A masik szarny kettes bossa, a caster meg engem nyirt ki, mert minimalis a self healem. Oda talan spirit combat pet kellett volna az extra heal miatt, de vegul teknosrol valtottam core ragerre es heroval az is lement. A 3-as jobb szarnyat nem neztem meg. Olyan felig heroic, felig normal gearben, gyenge fegyverrel.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest