Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Telda #92840 üzenetére

    "Normális" emberekkel játszva egy mytic dungeon és egy normal/HC raid is könnyebb, mint egy random HC és az LFR.
    A mythic dungeon kontra random HC csak most kieg elején érvényes állítás.
    Az LFR viszont egy rossz vicc volt mindig is.

    Keress egy magyar vagy egyéb guildet a serveren, healerként úgyis kapkodnak majd utánad ha mythic dungeon-ről van szó, aztán felmentek pl discord-ra, és szépen megbeszélitek a mikre kell figyelni.

    Csak így lehet igazán fejlődni, persze extra idő + extra "stressz", ez nem mindenkinek fér bele, de egyszer érdemes egy ilyen vonalat megtolni, utána már discordra és társaira sem lesz szükség :)

    Én is régen csak HC dungeonöztem, onnan inveltek be nemzetközi guildbe, ahol épp a normal raidet verték le és a HC raiden progresseltek. Adott patch végére a heti 2x3 óra játékkal meg is lett az utolsó boss is.
    Gyakorlatilag viszont azon múlott mindig a progress, hogy a kb. 15 emberből a fixen mindent elrontó 3-4 emberke közül mikor maradt a fight végéig legalább 3 életben. Ezt akkoriban én még nem tudtam, azt hittem tényleg ilyen nehéz a dolog, stb., de ahogy egyre ügyesebb lettem rájöttem h igazából sokan bénák egyszerűen és nem tudnak jobban játszani.
    Ezt követően jelentkeztem magyar mythic raid guildbe, ahova aszerint vettek fel, hogy HC raiden milyen logot húztam (mivel jól toltam, jó logjaim is voltak), majd elvittek pár mythic bossra, ahol pár kezdeti bénázás után (sokkal nehezebbek a fightok + extra mechanikák is vannak, elég kemény első élmények ezek) jól belelendültem és hoztam a számokat.

    BFA elején kicsit nagyobb erőfeszítéssel 2. raid héten lemehetett volna a HC ghuun, végül 3. hét lett talán belőle, de csak 3 napot raideltünk eleve és több új arc is volt, akik nem tudtak jól játszani, végül mythic ghuun-t is leverhettük volna, de elfogyott a lendület + emberek is.
    Ezekkel az emberekkel 3 óra alatt altokkal lefarmoljuk a HC raidet, ami másoknak hasonló gearben csak patch végére sikerül csak.

Új hozzászólás Aktív témák