Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Csapoati #83128 üzenetére

    Én mondjuk nem tudom, hogy milyen bevételi forrása lehet annak, akinek nincs professionje. Egy flask 2-3k gold, battle potionök 200-700g között ingadoznak, Vantus Rune szintén 2-3k, statot adó kék enchantok 5-10k között variálódnak. Ha az én esetem nézzük, valahogy ilyen a heti mérleg:

    Vantus Rune: 2.5k
    Flask of the Currents: 4x 2.5k (10k)
    Battle Potion of xxxx: 20x 400g (8k)
    Healing potion: 40x 50g (2k)

    Ez 22.5k egy napra. Lenne, mert nekem két óráig tart a flask, mert alchemy a profom és magamnak gyártom a többi potiont is, így kb. alapanyag áron 8-10k-ból kijövök legrosszabb esetben és még a guildnek is én gyártom a potionöket. Vantus Rune is saját gyártmány, mert az altomnak inscription az elsődleges.

    Ha valaki még Mythic+-okra is megy napi 2-3 órára, akkor minden napra fel lehet írni 10k-t és így kijön egy heti 80-100k-s mérleg. Persze, el lehet menni flaskok és battle potionök nélkül is menni raidezni, de nálunk már közölte több emberrel a GM, hogy rendes előkészületek nélkül nem jöhetnek. Mythic+ dungeonökre is van 8-9 beavatott guild member, akik nem szívesen visznek be olyanokat +5 fölé, akiknek nicns saját potionje és kajája.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák