Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz steveetm #7642 üzenetére

    Nem ártana neked se kipróbálni a wow-ban, hogy merre is mennek a spell-ek mielőtt itt hablagyolsz minden baromságot a fej fordulásáról, meg a test fordulásáról, jól összezavarva, az amúgy sem éppen toppon lévő társaságot.

    Ha nem mozogsz, csak fordulsz (jobb egér gomb lenyomva, és úgy is tartva) akkor a karakter 45 fokkal más irányba fog fordulni, mint a játékos kameranézete, és a spell-t pedig a karakter maga elé fogja kirakni, azaz 45 fokkal eltérő irányba, mint amerre a játékos kamerenézete irányul.

    Hogy ezt ki lehessen köszöbölni, vagy azonnal felengeded a jobb egérgombot, ilyenkor is már irányba fog nézni a karakter (bár ilyenkor 1-1.5sec alatt befordul, de ez csak animáció), de a spell már a játékos kameranézete szerinti irányba fog kimenni (fügetlenül attól, hogy az animáció merre rajzolji ki a karaktert), vagy pedig folyamatosan mozogsz előre, ilyenkor a két tengely mindig egybe esik.

    A fentiekről nem vagyok hajlandó vitatkozni, mert ezek ténykérdések, mindenki lépjen be a wow-ba, castoljon egy cone of cold-ot, vagy db-t és meg fogja látni. A laghoz természetesen semmi köze sincs (eleve nem értem ki az, aki lagban játszik...)

    Azért az valahol félelmetes, hogy magukat jó wow játékosoknak tartó emberek ennyit nem vesznek észre az irányításból...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák